System magic 5 :-)))

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Drobek » pon srp 14, 2006 23:05

AC_28 píše:
1 píše:No neviem ako Tebe, ale mne dnes vyslo, ze si poskladal kurz 2.02 (ak som ratal spravne) a to bolo potom velmi pekne VALUE BET, nakolko kurzy na Trelleborg boli dnes okolo 1.6...

No, pri vklade 5 bodov vyhra 8 znamena tiez kurz rovnych 1,60... :-) a pri klasickom home 1X2 pokryjes vyhru 1:0 ako aj 8:1... takze to ma dve strany tato minca... :-)

Jasnì že je to 1.60 :wink: Jinak jsem zvìdavý, jak tento pokus dopadne - podle mì to bude malá ztráta nebo zisk po mìsíci, která se pøi event. dlouhodobìjším pokraèování bude èím dál víc blížit nule. V krátkodobém mìøítku je to nehodnotitelné, nebo? jeden trefený vysoký kurz resp. napø. 3 remízy v øadì celkový výsledek pøíliš ovlivní.

Jako slibnìjší bych vidìl kombinace tohoto systému a napø. sázení proti nevýherním sériím, ale pøiznám bez muèení, že jsem pøíliš zhnilý na to, abych to zkoušel - by? i jen teoreticky - praktikovat.

Každopádnì Ti pøeju hodnì trpìlivosti a pøedevším štìstí :thumbup1: :footy:
MOLON LAVE !
Drobek
Exmember
Exmember

Příspěvekod JeryJery » úte srp 15, 2006 14:39

Drobek píše:
AC_28 píše:
1 píše:No neviem ako Tebe, ale mne dnes vyslo, ze si poskladal kurz 2.02 (ak som ratal spravne) a to bolo potom velmi pekne VALUE BET, nakolko kurzy na Trelleborg boli dnes okolo 1.6...

No, pri vklade 5 bodov vyhra 8 znamena tiez kurz rovnych 1,60... :-) a pri klasickom home 1X2 pokryjes vyhru 1:0 ako aj 8:1... takze to ma dve strany tato minca... :-)

Jasnì že je to 1.60 :wink: Jinak jsem zvìdavý, jak tento pokus dopadne - podle mì to bude malá ztráta nebo zisk po mìsíci, která se pøi event. dlouhodobìjším pokraèování bude èím dál víc blížit nule. V krátkodobém mìøítku je to nehodnotitelné, nebo? jeden trefený vysoký kurz resp. napø. 3 remízy v øadì celkový výsledek pøíliš ovlivní.

Jako slibnìjší bych vidìl kombinace tohoto systému a napø. sázení proti nevýherním sériím, ale pøiznám bez muèení, že jsem pøíliš zhnilý na to, abych to zkoušel - by? i jen teoreticky - praktikovat.

Každopádnì Ti pøeju hodnì trpìlivosti a pøedevším štìstí :thumbup1: :footy:

Pánové jen pro doplnìní ,tento systém je docela známý, ale jak píše drobek z dlouhodobýho hlediska nevím, záleželo by opravdu na dobrém vybírání jak zápasù tak i kurzù ,možná ještì doplnit kurzem na 0 za 3,7 aby se zvýšila úspìšnost ,ale zase se sníží kurz na 1,3.
Ale opravit musím celkový kurz ten je opravdu 2,02 (staèí si vzít kalkulaèku)samozøejmì když se nepoèítá manipulaèní poplatek.!!

GL
JeryJery
Exmember
Exmember

Příspěvekod Drobek » úte srp 15, 2006 15:49

Je to si EjSí-ho chlebíèek, ale dovolím si s tím kurzem polemizovat sám : pokud vsadím 5 (je jedno èeho) a vyhraju 8 (toho stejného :-)), tak je kurz 8:5 = 1.60 a to i bez kalkulaèky a na tom trvám (a výpoèet je bez MP, tak jako tak používal kurzy on-line SK, kde na tuto vymoženost zatím nepøišli).

Co se té remízy týèe, tu bych tam právì necpal, jelikož Ti sice jistì zvýší hitrate, ale zároveò smaže výhodu výher z vyšších kurzù - a na tom je celý ten systém postavený - na disproporci mezi pravdìpodobností prosté výhry na jedné stranì a kurzy na pøesný výsledek na stranì druhé (které musí být nadhodnocené, jinak to v dlouhodobém mìøítku bude šul-nul).
MOLON LAVE !
Drobek
Exmember
Exmember

:-))))

Příspěvekod AC_28 » úte srp 15, 2006 21:06

...no neviem. Ja nie som zastancom bludnych obtiaznych vzorcov, ale selsky rozum mi dava, ze kedze som nic nezduploval... (z 5 jednotiek som spravil 8 a z 10 jednotiek 16... tak mi tam nesedi kurz 2,02... manipulakom sa fakt nezatazujme, preto su kurzy z netoviek... rad sa necham poucit... a to neberte ako ironiu...
AC_28
Exmember
Exmember

:-)))

Příspěvekod AC_28 » úte srp 15, 2006 21:10

add. JeryJery: verim, neprivlastnil som si autorstvo, a sam som podotkol, ze system urcite mnohi poznate... Takze zopakujem, ameriku som neobjavil, system nepreferujem... iba z recesie testujem, a predstavujem ludom ktori ho doteraz nepoznali... A tu remizu by som tam fakt necpal, kedze nemas pokrytu ani skalu homewinov... resp. vitazstva preferovaneho teamu... :-)
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod tono » úte srp 15, 2006 22:52

Neviem preco ratate na kazdy tip 1 jednotku.To by ste preferovali vylozene vyssi kurz(zvacsa 3:0,3:1).
Nie je problem bank rozratat na rovnaku vyhru a tym vlastne znizis vklad.V uvedenom pripade na 3:1 stacilo 0,53jednotky,na 3:0 0,61 jednotky.
Dokonca to ide este rozumnejsie rozpocitat tak ze tie kurzy 13 a 15 spocitas len na vratenie nakladov a opat tym zvysis zisk v pripade obvykle vychadzajucich kurzov cca 8
tono
Exmember
Exmember

Re: :-)))

Příspěvekod JeryJery » stř srp 16, 2006 11:28

AC_28 píše:add. JeryJery: verim, neprivlastnil som si autorstvo, a sam som podotkol, ze system urcite mnohi poznate... Takze zopakujem, ameriku som neobjavil, system nepreferujem... iba z recesie testujem, a predstavujem ludom ktori ho doteraz nepoznali... A tu remizu by som tam fakt necpal, kedze nemas pokrytu ani skalu homewinov... resp. vitazstva preferovaneho teamu... :-)

Takže pánové zkusíme to trochu spoèítat:

1. Vsadím-li 1000,-Kè v kurzu 2,02 beru 2020,-Kè
S tím myslím budete všichni souhlasit.

2. Urèité sázky lze sázet jako surebet t.j. jistá výhra . Vypoèítává se tímto zpùsobem:
pøíklad:
1 (2,5)
0 (3,5)
2 (4,5)

1/2,5+1/3,5+1/4,5 =0,907 vždy když je tento výsledek menší než 1 tak se jedná o jistou sázku. Druhá strana je, jak k takové sázce dojít. Bylo by potøeba mít nìkolik desítek úètù u internetových sázkovek a hledat a hledat.
1/0,907 = 1,102
Výsledek dává zisk t.j 10,2% a? výsledk vyjde 1, 0 nebo 2.
Pøi vsazených imaginárních 1000,-Kè je nutno rozdìlit èástku takto:
Na 1 vsadit 440 Kè - možná výhra 1100,-Kè
Na 0 vsadit 315 Kè - možná výhra 1102,5 ,-Kè
Na 2 vsadit 245 Kè - možná výhra 1102,5,- Kè
Rozdíly ve výsledku jsou pouze zaokrouhlováním na celé Kè.
A? výsledek vyjde jakýkolib vždy je zisk 10%.

3.A teï k výše popsané sázce ,tj. na pìt rùzných výsledkù.

1:0 kurz 8
2:0 kurz 8
2:1 kurz 9
3:0 kurz 16
3:1 kurz 14

1/8+1/8+1/9+1/16+1/14 = 0,494
1/0,494 = 2,02
Vezmu-li imaginárních 1000 Kè a vsadím je na tento zápas urèitým zpùsobem a výsledek vyjde mezi tìmito pìti tipy vyhraju 2020 Kè.

A vsadím to tímto zpùsobem:
Na 1:0 vsadím 252 Kè - možná výhra: 2016 Kè
Na 2:0 vsadím 252 Kè - možná výhra: 2016 Kè
Na 2:1 vsadím 224 Kè - možná výhra: 2016 Kè
Na 3:0 vsadím 126 Kè - možná výhra: 2016 Kè
Na 3:1 vsadím 144 Kè - možná výhra : 2016 Kè

Vsazeno celkem 998 Kè tento rozdíl je díky zaokrouhlování.

Takže nechápu Drobka jak mùže vsadit 5(je jedno èeho) a vyhrát 8(toho
stejného :? )
Pro AC28 tady jsme na profesionálním fóru a je jenom dobøe pokud se nìkdo snaží zde prezentovat urèité zpùsoby sázení a je mi úplnì jedno jestli to vymyslel nebo to nìkde èetl ,hlavnì že sem tu myšlenku dá. :wink:
JeryJery
Exmember
Exmember

Příspěvekod qwertyy » stř srp 16, 2006 11:53

JeryJery píše:Takže nechápu Drobka jak mùže vsadit 5(je jedno èeho) a vyhrát 8(toho
stejného :? )
Pro AC28 tady jsme na profesionálním fóru a je jenom dobøe pokud se nìkdo snaží zde prezentovat urèité zpùsoby sázení a je mi úplnì jedno jestli to vymyslel nebo to nìkde èetl ,hlavnì že sem tu myšlenku dá. :wink:

myslím, že poèítal s tím, že na každý z tìch výsledkù vsadí 1 jednotku :wink:

btw. k vypoèítání surebetù je tøeba skript tady...
mám ještì takovej prográmek, dá se tam zadat na kolik pøíležitostí sázíš a zjistí to jestli se jedná o surebet a vypoèítá rozvrstvení vkladù ;)
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » stř srp 16, 2006 12:04

qwertyy píše:btw. k vypoèítání surebetù je tøeba skript tady...
mám ještì takovej prográmek, dá se tam zadat na kolik pøíležitostí sázíš a zjistí to jestli se jedná o surebet a vypoèítá rozvrstvení vkladù ;)

tady je: Calculator
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

:-)))

Příspěvekod AC_28 » stř srp 16, 2006 14:08

to JeryJery: ano, sedi to do bodky... mas pravdu. ono... tiez som nad tym blizsie neuvazoval, tak ako som kupil, podavam. Dotycny na tom fore tipoval kazdy z vysledkov po 1 bode. A je dobre, ze sa zapajaju aj ostatni, pretoze fakt sa z tohto pri istych rizikach da spravit kurz 2,02. Ten vypocet je mi znamy, len som si ho nejak nedokazal premietnut do tejto konkretnej situacie. Je to snad vyhodnejsie, rozratat si vklady na jednotny potencionalny zisk... No a kedze sme vychadzali aj s drobkom z konkretneho 1 vkladu a konkretnej 1 vyhry, 1,6 sedelo... Je na kazdom, ci zvoli kurz 2,02 v skale 5 vysledkov, alebo kurzy od 1,6 do 3,0 v tej samej skale, pri jednotnom vklade. Takze este raz, kvitujem snahu a ochotu pomoct vsetkych kolegov, a budem rad ked aj nadalej budete spolupracovat. Na vcera som tam nevidel takmer nic tipovatelne, uvidim dnes... Takze GL priatelia, a hodne tiperskeho zdaru!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady