System magic 5 :-)))

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kvcr » čtv srp 24, 2006 12:05

Mnì se tenhle systém docela zamlouvá.

Je to zajímavá možnost jak si (s mírnì vyšší pracností) vylepšit kurs - a to o dost (0,3 a víc). Riziko výsledkù s hodnì góly se v nìkterých ligách vyskytuje jen sporadicky a jak je vidìt z tvého dosavadního vzorku, k chybì dochází z dùvodu, že domácí nevyhrají - a to by nevyšla ani klasická jednièka. Když bude èas, pokusím se udìlat statistiku nìkterých lig, kde mnoho gólù nepadá a jsou tam spolehlivé domácí týmy - teï z hlavy mne napøíklad napadá FC Porto a hned ho prozkoumáme v loòské sezónì:

FC Porto doma 13-3-1 a ze 13 vítìzství se 12 vejde do Magic 5

pøièemž "nevýhry" jsou s Benficou, Sportingem, Bragou a Setubalem

a ještì

Sporting Lisabon doma 12-2-3 všechna vítìzství se vejdou do Magic 5

To není špatné ...

Je samozøejmì otázka, jaké kursy budou vypisovány na pøesné skóre v Portugalsku.

Dalším námìtem mùže být udìlat z toho Magic 4 a zrušit výsledek 3-1, který nepadá až zas tak èasto. Je to asi náhoda, ale Porto by uspìlo 10x a Sporting 12x ! Kursy pøedpokládám okolo 2,00 ...

Zkusím vytipovat nìkolik týmù a lig, které by loni stálo za to sázet v Magic 5 a Magic 4, ale asi mi to chvíli bude trvat.

GL všem pøi tipování
kvcr
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv srp 24, 2006 13:28

:arrow: je to zaujimave "tipovanie",len by som vynechal ligy "kde to pada"(napr.holandsko,belgicko),to portugalsko sa javi aj mne velmi vhodne :thumbup1:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

:-)

Příspěvekod AC_28 » čtv srp 24, 2006 13:35

Dik, kvcr, toto bol vcelku zaujimavy postreh, tiez som toto nestudoval do hlbky, vyzera to ako vcelku zaujimava vec. Ako vidno, kurzy u correct score sa v zapasoch velmi nelisia, cize 1:0 ma zhruba kurz okolo 7,00 a je takmer jedno ci preferovany mancaft ma v klasickom 1X2 kurz na vyhru 1,20 alebo 2,00... cize pre zaciatok dobra sprava... Summa sumarum je zrejme ze sa to vyplati davat na zapasy kde je klasicky pidikurz... je tu aj pravdepodobnejsia vyhra domaceho mancaftu. Kym u kurzov 1,7 - 1,8 sa uz kurzy dorovnavaju, cize system tu straca svoj zmysel. Takisto je to aj u kurzov aky som nedopatrenim rozpocital na tom zapase MLS... Prenesene do tvojho prikladu s portom, by sme asi zrejme netipovali duely s Benficou Sportingom, kde bol na porto zrejme vyssi kurz, bars aj ako domaceho mancaftu ako 1,8...

Co sa tyka vynechania vysledku 3:1. Neviem... zas treba asi vychadzat z konkretnej ligy, resp. konkretneho teamu. ja osobne by som ho velmi ani neodstranoval, kedze kurz nan je relativne vysoky, niekedy viac ako 10 - 12...

Kolegove, zelam vela stastia pri dnesnom tipovani, a vela hmotnych statkov... :lol: Som rad ze tento pokus sledujete, a pridavate postrehy. Pekny fotbalovy zbohatlicky vecer zelam!!!! :lol:
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod kvcr » čtv srp 24, 2006 13:44

Tak mne to zaujalo tak, že jsem to nevydržel a hned se do toho vrhl.

Poznámky:

- bral jsem pouze první ligy, kde jsou velké rozdíly (velkokluby a zbytek)
- pro výpoèet yieldu jsem bral pro Magic 5 kurs 1,75 a pro Magic 4 kurs 2,00 (kdo neèetl minulý pøíspìvek - Magic 4 je Magic 5 bez výsledku 3:1)
- tabulka je seøazena podle Yield Magic 5
- Magic 4 vypadá ještì o nìco lépe než Magic 5
- upozoròuji, že jde o statistiku z minulé sezóny, letos to mùže být o nìèem jiném ...

Obrázek

Teï je potøeba ovìøit, jestli se lze dostat na hladinu kursù, se kterou jsem poèítal - nechtìl by to nìkdo z vás udìlat? (já bych to musel "nastudovat", doteï jsem to nepotøeboval). Samozøejmì by také bylo dobré zjistit, v jakých pøípadech se jednalo o "nevýhry", tj, jestli tým nevyhrává se silnými týmy nebo produkuje pøekvapení. No a když to bude vypadat dobøe, proè nìjaký Magic nevyzkoušet v praxi ?

Omlouvám se za tu velkou "tapetu", ale už takhle mne ten obrázek stál dost sil ...

Díky za názory a GL pøi tipování

Obrázek jsem Ti trochu "osekl" aby neroztahoval stránku. Omlouvám se tímto za vlezení do Tvého pøíspìvku a doufám že se nezlobíš.
GL!
nedo
kvcr
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv srp 24, 2006 14:34

:arrow: dovolil som si "prepocitat" par zapasov na HOME WIN s nizkym kurzom,kurz na vyhru domacich je z BETFAIR(vacsinov je najvacsi na trhu) :arrow: kurz "po prepocitani vysledkov-MAGIC 5" na porovnanie :oops:

SALZBURG 1.43 :arrow: 1.84

CELTIC 1.35 :arrow: 1.87

PANATHIN. 1.15 :arrow: 1.62

LIVERPOOL 1.46 :arrow: 1.8

B.MUNCHEN 1.42 :arrow: 1.94

BRONDBY 1.3 :arrow: 1.9
bubus
Host
Host

Příspěvekod kvcr » čtv srp 24, 2006 15:03

nedo, díky za úpravu obrázku :)

Jojo, toho Panathinaikosu jsem se tak trochu obával, tam je rozdíl mezi kluby propastný. Ale to ostatní je zase lepší, než s èím jsem poèítal. Takže teorii máme celkem podchycenou (jen bych ještì poprosil bubuse, jestli by nemohl spoèítat i Magic 4). U takovýchto zápasù by se už podle mne dal použít i moneymanagement nìjakého umírnìného Martingale, ale to je na zvážení. Já si zatím s malými èástkami vyzkouším, jestli udìlali nìkde chybu soudruzi z NDR nebo my.
kvcr
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv srp 24, 2006 15:35

bubus píše::arrow: dovolil som si "prepocitat" par zapasov na HOME WIN s nizkym kurzom,kurz na vyhru domacich je z BETFAIR(vacsinov je najvacsi na trhu) :arrow: kurz "po prepocitani vysledkov-MAGIC 5+MAGIC 4" na porovnanie :oops:

SALZBURG 1.43 :arrow: 1.84-2.14

CELTIC 1.35 :arrow: 1.87-2.2

PANATHIN. 1.15 :arrow: 1.62-1.9

LIVERPOOL 1.46 :arrow: 1.8-2.04

B.MUNCHEN 1.42 :arrow: 1.94-2.25

BRONDBY 1.3 :arrow: 1.9-2.25
bubus
Host
Host

Příspěvekod kvcr » čtv srp 24, 2006 15:47

bubusi, dìkuji a slibuji, že se to nauèím taky :) .
To jsou také pìkné kursy ...
kvcr
Host
Host

:-((((

Příspěvekod AC_28 » čtv srp 24, 2006 20:33

...beee!!! špatný koniec špatného dna :x

50 minut dementi nedokazu dat gol... a potom ich daju 4... seriem na to... :cry:

Strata 5pts
Bank -0,1 pts...
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » sob srp 26, 2006 13:28

tak jsem si pøeèetl toto téma a docela mì to zaujalo.

Zkusil jsem si na BF rozepsat cca 8 EUR na dnešní Bayern a jsem zvìdavý, jak to vyjde. Dalo mi to kurz 1,86
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady