NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod metallica » pát led 26, 2007 15:23

a tu sutaz mame kam hlasit ?
Obrázek
metallica
Host
Host

Příspěvekod Temlis » pát led 26, 2007 15:26

Můžu se ještě zeptat k tomuto???

Při nesplnění pravidla o aktivní účasti následuje podmínečné vyloučení a při opakovaném nesplnění KICK z uzavřené skupiny.

To znamená, že když zařadím jen například 7 tipů v měsíci místo zmíněnách 8, nebo 3 místo zmíněnách 4 - když bude mít mnou vybraná liga pauzu, budu podmínečně vyhozen (asi na nějakou určitou dobu) :?: :?: :?:
Docela ostré, když nepomineme fakt, že nejen sázení se motá kolem našich životů..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Bender » pát led 26, 2007 15:29

Docela drsny napsat 4 analyzy o sportech o kterych vim uplnou tužku. :roll:
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pát led 26, 2007 15:31

Bender píše:Docela drsny napsat 4 analyzy o sportech o kterych vim uplnou tužku. :roll:

Taky si myslím, vzpomněl jsem si na vás kluky co děláte NBA, nebo na kluky co píšou jen o tenisu, nebo jen o motoristickém sportu :!:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Wbk » pát led 26, 2007 15:31

Temlis píše:
Bender píše:Docela drsny napsat 4 analyzy o sportech o kterych vim uplnou tužku. :roll:

Taky si myslím, vzpomněl jsem si na vás kluky co děláte NBA, nebo na kluky co píšou jen o tenisu, nebo jen o motoristickém sportu :!:

A JA TAKY!!! NESOUHLAS!
Wbk
Member
Member

Příspěvekod Devron » pát led 26, 2007 15:34

pani toto jsou husta pravidla...

jednak nejak jsem nepochytil smysl pravidla 2.2 o prvnim clanku a kopirovani nejakych nabidek... snad si kazdy umi najet liga.cz a tam si to vyhledat dvemi clicky

8 a 4 je moc... cekal sem ze to bude nejak takto, ale 8 a 4 je moc...

skoda, ze jste se neinspirovali myslenkou ODS (JUST KIDDING) o nizsich danich.... aneb... vysoke dane, nikdo je nechce platit a vybere se min, nez kdyby byly dane nizske a platilo by vic lidi a vic se i vybralo... myslim, ze analogie je jasna... :)
pac je nutne to videt i v souvislostech... mimo sazeni jeste delame i jine veci :), uz jenom pozadavek na plusovou bilanci zvysuje sam o sobe credit fora a s kombinaci 8 analyz by to bylo super... ale jen pokud to nebude vrazedne... tempo...

no osobne to zkusim... ALE...
GL
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod metallica » pát led 26, 2007 15:37

Temlis píše:

a na nas co piseme o MLB
Obrázek
metallica
Host
Host

Příspěvekod Bender » pát led 26, 2007 15:38

Nejde o to, ze by se mi nechtelo neco napsat. Ale nejsem si jistej jestli by to bylo ku prospechu veci a fora. Protoze psat o necem o cem nic nevim a psat to jen proto abych tady mohl byt mi prijde divne. A hlavne by to mohlo nekoho srazet do cervnenych cisel protoze kdyz te soutezi moc nerozumim tak tipy budou asi tezko vyherni. Ale treba se me to uz tykat nebude protoze NBA je dlouha a treba uz tu nebudu. A taky to bude zajimavy pro kluky co delaji NHL. Jak kazdej vi ta rozhodne nechodi jak hodinky (to sice zadnej sport ale NHL je unikatni) a i sebe lepsi tip na NHL neni tutovka.
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Eric88 » pát led 26, 2007 15:47

Mno já taky moc nechápu, proč nutit někoho psát o něčem, čemu nerozumí. V podstatě z toho budou samé negativa, ať už jde o horší kvalitu analýzy nebo si tím dokonce může zhoršit úspěšnost, která bude podle nových pravidel zásadní...
Eric88
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát led 26, 2007 15:50

O tom, zda budou nejake "prazdniny" (hovorilo se o 2 mesicich) ve kterych nebude muset member tipy pridavat se diskutovalo do posledni chvile. Rozhodnuti, ze tyto prazdniny nebudou nakonec padlo i proto, ze NBA apod. maji pauzu vice nez 2 mesice, takze by tato 2 mesicni pauza stejne nic nevyresila.

Po pravde receno, nerikejte, ze kdyz se vam nehraje soutez, tak proste nesazite nic sveho, jen hrajete cizi tipy ... ? Vzdy se neco hraje a vymyslet jeden tip za tyden, to preci neni nic neuskutecnitelneho
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM