NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod quinton » pát led 26, 2007 15:54

Cílem nových pravidel je vytvořit z profisazkar.com ziskové a aktivní fórum.

Pravidlo o povinném profitu považuji za docela zásadní a věřím že ho tu pochopíte všichni. Je to opravdu jen ku prospěchu fóra. Ubydou tipy kterým ani autor sám moc nevěří a zbydou jen opravdu kvalitní bety.

Pasáž o povinném počtu tipů je trochu problematická a podobné reakce jsme samozřejmě čekali. Ale 1 tip tydně není tolik a já osobně sázím dost tipů pouze tabulkovou metodou. Najít na začátku týdne chybu bookies není až tak těžké už jenom podle tabulek a stats.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pát led 26, 2007 15:54

kali píše:Po pravde receno, nerikejte, ze kdyz se vam nehraje soutez, tak proste nesazite nic sveho, jen hrajete cizi tipy ... ? Vzdy se neco hraje a vymyslet jeden tip za tyden, to preci neni nic neuskutecnitelneho

Kali, věřím že tipů Ti tady vychrlí každý mraky, ale je rozdíl tip a analýza. Tedy, lépe řečeno kvalitní analýza, protože opsat tabulku umí každý a to za analýzu ani nějak nepovažuji..

A když se někomu nehraje soutěž, ano asi vsází, protože něco o něčem ví, ale stačí to na kvalitní analýzu??? Dle mě ne a bojím se, že díky tomuto pravidlu se tohoto dočkáme..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod kali » pát led 26, 2007 15:55

Eric88 píše:Mno já taky moc nechápu, proč nutit někoho psát o něčem, čemu nerozumí. V podstatě z toho budou samé negativa, ať už jde o horší kvalitu analýzy nebo si tím dokonce může zhoršit úspěšnost, která bude podle nových pravidel zásadní...

no kdyz se mi nehraje "ma soutez", tak mam dvojnasobek casu, tak si najdu na tu prodlevu jinou soutez... Pokud bych mel hovorit za sebe, tak sazim (mysleno vlastni tipy) na 30 ruznych fotbalovych lig ci turnaju... Take o nich nic nevim... tak si dam tu praci a vse potrebne si zjistim... prozkoumam veskere lokalni noviny, treba v Malajsii, vsechna jejich sportovni fora, vezmu slovnik malajstiny k ruce, pokecam s par Malajcema a je to.... Samozrejme to vyzaduje cas. Chci tim ale poukazat na to, ze je to vse jen o chuti.

Drive jsem take zastaval nazor, ze sazim jen to, cemu rozumim, ale byla to jen vymluva pro moji lenost naucit se nove veci
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Bender » pát led 26, 2007 15:55

Temlis píše:Kali, věřím že tipů Ti tady vychrlí každý mraky, ale je rozdíl tip a analýza. Tedy, lépe řečeno kvalitní analýza, protože opsat tabulku umí každý a to za analýzu ani nějak nepovažuji..

A když se někomu nehraje soutěž, ano asi vsází, protože něco o něčem ví, ale stačí to na kvalitní analýzu??? Dle mě ne a bojím se, že díky tomuto pravidlu se tohoto dočkáme..

Pod tohle se můzu podepsat protoze presne takhle nejak sem to chtel prave napsat
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hochstapler » pát led 26, 2007 15:55

Hardcore , pro začátek bych zavedl pravidlo, že moderátor dané ligy bude muset ke každýmu kolu napsat nějakej tip nebo že každej nahlásí , na co se specializuje a pak bude muset napsat nějakou analýzu na každý kolo i kdyby jen pár vět , protože se mi zdá nato kolik je tu lidí a moderátorů jich moc nepřispívá ....

a 4 analýzy mimo období je hloupost, souhlas s vámi , věci to moc nepomůže
Hochstapler
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát led 26, 2007 15:57

Souhlasim Temlisi, ale neni prece problem si vsechny potrebne informace najit, i kdyz tu ligu nepovazuji za tu "svou". Uvedu jednoduchy priklad... Hraje se Turnaj 4 narodu, ktery neni mou "soutezi". Tak jsem si vse potrebne zjistil a sazim to a jsem (alespon doufam)schopen napsat vse potrebne, proc to sazim. Je to pouze o pristupu.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Bender » pát led 26, 2007 16:01

Příklad na NBA
Tato liga se nehraje mimo jine v cervenci a srpnu. To je doba dovolenych a vselijakych akci atd. Ja osobne se teda o prazdnich kdyz je pekne nechci parit u kompu stim ze proste MUSIM najit info o nejakem zapase ktery me defakto vůbec nezajima ale musim neco napsat abych tady vydrzel. Sorry ale to radsi pudu nekam ven.
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pát led 26, 2007 16:03

Bender píše:Příklad na NBA
Tato liga se nehraje mimo jine v cervenci a srpnu. To je doba dovolenych a vselijakych akci atd. Ja osobne se teda o prazdnich kdyz je pekne nechci parit u kompu stim ze proste MUSIM najit info o nejakem zapase ktery me defakto vůbec nezajima ale musim neco napsat abych tady vydrzel. Sorry ale to radsi pudu nekam ven.

V tom případě nám v červenci pošli SZ, kde nám oznámíš, že do konce srpna si bereš volno. My ti zmrazíme přístup do members.
Až budeš ready, napíšeš znovu a my tě znovu nastavíme. :wink:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod nforest » pát led 26, 2007 16:12

2b) Změna prioritní soutěže je možná pouze se souhlasem adminů!

Toto je nutne ??? Ked sa niekto rozhodne venovat sa inej sutazi,ma si pytat povolenie,aby sa jej mohol venovat??? ... To mi nepride ako dobra vec...
nforest
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pát led 26, 2007 16:15

nforest píše:
2b) Změna prioritní soutěže je možná pouze se souhlasem adminů!

Toto je nutne ??? Ked sa niekto rozhodne venovat sa inej sutazi,ma si pytat povolenie,aby sa jej mohol venovat??? ... To mi nepride ako dobra vec...

Je to z důvodu manipulace se soutěžemi kvůli zvýhodněnému počtu tipů. Někdo si nahlásí v létě hokej a potom, když má začít hokejová sezóna by si mohl nahlásit nějaký fotbal (třeba finský) který už bude mít pomalu po sezóně. :idea:
quinton
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM