Ranger píše:Hlavně bych ale rád viděl opravdu konkrétní odpověď na tohle:Nějak jsem to asi přehlídnul, můžeš mi prosím znovu odpovědět, proč si mám vycucávat z prstu 4 tipy měsíčně na něco, čemu nerozumím? A proč člověk, kterej tipuje třeba švédskej hokej, má vymejšlet bezcenný tipy třeba v červenci?
Proč vám najednou nestačí posoudit aktivitu celoročně, když je jasný, že každej sport se hraje v jiným období?
Jestli je jediným důvodem zvýšení aktivitiy na fóru, tak to se naprosto mine účinkem. Aktivita bude čistě umělá a k čemu bude XX příspěvků navíc, pokud nebudou mít žádnou kvalitu? To už můžu rovnou chodit pro tipy na Tipovani.cz
Proc k tomu stale pristupujes tak, ze te pravidlo povede k tomu, abys prispival nekvalitnimi tipy? Jdes na to ze spatneho konce. Na obdobi, kdy se ti nehraje tva "ostre sledovana soutez" si najdes jinou "ostre sledovanou soutez", ke ktere si zjistis vse potrebne a budes prispivat stejne cennym infem a tipy jako v prubehu souteze c.1. Vsechno je to o jedinem... staci jen chtit a pristoupit k tomu zodpovedne a se snahou