SOFTWARE NA TENIS - OnCourt

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod bosch » pát kvě 19, 2006 20:24

Dragonbase píše:To èíslo je 5824S4524JK6351980782810928O20
nebo 5857S9534JK0556687782410382O25
Já se zaregistroval a je to v pohodì ted by jste mi ale nìkdo mohl aspon malinko vysvetlit jak se s tím pracuje dík

SN funguje, ale na aktualizaci mì stejnì nepustí. :cry: Taky bych ho rád vyzkoušel, ale s dva mìsíce starou databází to není ono.....
bosch
Host
Host

Příspěvekod braun.tomas » sob kvě 20, 2006 15:27

Tyto stránky nejsou urèeny k vìcìm, ke kterým tu navádíš.
Prosím - respektuj to.

Díky

nedo
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned kvě 21, 2006 10:38

Pokud ma nekdo zajem o tento program, tak si ho kupte a nesnazte se ho "ukrast"! Je sice pekne, ze se vam to zda moc drahe, ale asi jste nikdy nedelali aplikace jako je tahle a nevite kolik to stoji usili a casu!!
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

OnCourt 5.0.2

Příspěvekod taurus24 » pát říj 06, 2006 1:55

Dnes jsem si zakoupil licenci na jeden rok a odělal češtinu do prográmku . Pokud by měl někdo zájem .....
taurus24
Host
Host

Re: OnCourt 5.0.2

Příspěvekod bwin.wordpress.com » pát říj 06, 2006 15:14

taurus24 píše:Dnes jsem si zakoupil licenci na jeden rok a odělal češtinu do prográmku . Pokud by měl někdo zájem .....

Myslim, ze je zakazane akymkolvek sposobom zasahovat do programu!
bwin.wordpress.com
Host
Host

Příspěvekod Cestmir » pon bře 26, 2007 22:52

Dragonbase píše:
Dragonbase píše:To èíslo je 5824S4524JK6351980782810928O20
nebo 5857S9534JK0556687782410382O25
Já se zaregistroval a je to v pohodì ted by jste mi ale nìkdo mohl aspon malinko vysvetlit jak se s tím pracuje dík

Ted jsem zjistil že kdyz tam vlozim to cislo tak mi to ukaze ze jsem zaregistrovany a kdyz ten program vypnu a pak zapnu tak mi to ukaze ze jsem zase nezaregistrovany tak tam porad musim vkladat to reg.cislo :roll:

stejne kdyz to napises tak ti to potvrdi ze ses zaregistrovany,ale kdyz chces stahnout aktualizaci tak ti to vypise chybu......... :evil:
Cestmir
Host
Host

Příspěvekod xtajuplnyx » úte bře 27, 2007 8:02

Někdy mám pocit že někteří jedinci zde jsou nejspíše retardovaní....forum je za účelem komunikace mezi členy...je na téma tohoto softu vymezena diskuze zvlášť...a přesto se najdou tací co když už nemužou prudit že se člověk nebaví k tématu tak aspoň otravujou kecama typu...."Kup si ho....hohle je krádež..to se nedělá, víš kolik to stojí úsilí a práce " vcelku chápu že by dotyčného jedince nasr....nebo raději použiju naštvalo že on vyhodil svých 35 USD zatímco jiný si to šéfnul byť nelegálně tak ale zkrátka zdarma díky troše úsilí a hledání. No a aby tomu někdo nasadil korunu tak když už se dokonce jeden dobrák dokonce legálně i přinutí zaplatit za ten program a pak se s tím doma plahočí a překládá jak trouba aby ti méně jazykově vybavení z nás měli větší pohodlí při práci s tímto softem tak se najde ještě větší ignorant co začne mečet o tom že i tvorba češtiny bez souhlasu autoru je zakázaná. Velice by mě zajímalo zda jeden či druhý respondent, když už chtějí tak morálně hlídat a dodržovat právní řád...., vlastní originální Windows ( které mimo jiné stojí určitě mnohem víc úsilí než tvorba tohoto softu) zda se v jejich poličkách nenajde ani jedna pálená hra či film na DVD....ale upřímně o tom dost silně pochybuji a vůbec pochybuji o tom že by existoval jeden jediný dům(myšleno rodina...nepočítám firmy apod.) v ČR kde mají PC a DVDčko a přesto mají vše originální. Co se týká češtiny tak by si dotyčný měl asi někdy něco takového zkusit...já za svuj život přeložil jeden jedinej soft to jest GoldWawe na úpravu hudby....a věřte že je s tím práce víc než se ve výsledném efektu zdá.
Proto za mě dotyčnému tvůrci spíše VELKÉ DÍKY

Jo jinak jsem si stáhl trial na Tenis Navigator a vypadá taky pěkně...a hlavně tě to nechá i aktualizovat prvních 14 dní...jen se stačí bleskově regnout..a je to FREE....pro stejně chudé studenty jako jsem já. :lol:
Together for our money !!! ICQ 266-592-569
xtajuplnyx
Exmember
Exmember

Příspěvekod TDG » úte bře 27, 2007 8:49

xtajuplnyx píše:....nebo raději použiju naštvalo že on vyhodil svých 35 USD zatímco jiný si to šéfnul byť nelegálně tak ale zkrátka zdarma díky troše úsilí a hledání.

Dělej si, co chceš, říkej tomu jak chceš, ale přiznej si, že to krádež je... a jak se k tomu každý postaví, to už je jeho věc, ale nedělej ze sebe chytráka, že když to někdo ošéfuje, tak to není krádež, ale vlastně bychom ho měli pochválit. Že jsi student, to tě neomlouvá. Jídlo asi taky nekradeš...
TDG
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady