Takze dost me rmouti ze jsem nucen napsat tento topic..ale dost dobre nechapu to co se ted tady deje..
Nejprve bych se chtel nejaky komentar ke scriptu a davani tipu do nej ci nikoliv..
- Myslim ze je treba dodrzovat urcita pravidla, ktera jsou zde nastavena jasne..cili pokud uvedu tip s duverou..automaticky jej vlozim do scriptu.. A dost dobre mi neni jasne..v cem nebo kde je problem ???
Pokud mam mluvit za sebe..tak jsem myslim napsal pomerne dost rozboru a zadny problem nebyl..prijde mi vse jasne a zretelne..a uvadel jsem tipy jak do scriptu tak jen na forum.. Takze me opravdu zarazi ze jsou okolo tohoto tematu porad nejake dohady.. Pokud uz se pisu s nejakym rozborem..tak si zapas asi chci vsadit i normalne..tak nevidim jediny duvod proc nezanest do scriptu.. Pokud dany uzivatel nevedomky zapomene uvest nejaky detail ktery tip musi obsahovat...myslim ze ho nekdo z mods upozorni na to co chybi ci sam doplni..
Nedokazu pochopit proc nekteri z vas zamerne vynechaji nejaky udaj..a pak se ohani tim ze tip nechteji do sckriptu nebo naopak..(je tak tezke napsat napr. chci jete hrat Real - MU 1cku..za stredni duveru..ale nestiham napsat detaily..)
Myslim ze pravidla jsou srozumitelna..(pochopil jsem je casem i ja a nemam problem ) tak opravdu verim ze je muze pochopit kazdy..
Takze vas pratele vsechny vyzivam...pojdme se venovat sazeni a tipovani..a neresit porad dokola nejake rozbroje a naschvaly..