Moderátor: Moderátoři
MuLe píše:Zařizuju si tuto službu u Tipsportu a řeším snad jediný problém, co vyplnit na přihlášce do kolonky specifický symbol u bankovního účtu. Na pobočce mi řekli, že si tam můžu vyplnit co chcu (moc tomu nevěřím - třeba u S-konta od Synotu tam je číslo smlouvy), na Internetu nikde žádná zmínka, na infolince mi to neberou. Víte někdo co s tím?
Peteas píše:Specifický symbol snad už ani nexistuje, to bylo u starších sporožirových účtů já bych tam nevyplňoval nic, u synotu jsi vyplňoval určitě variabilní symbol, to bývá číslo smlouvy, faktury ...
Specifický symbol snad už ani nexistuje, to bylo u starších sporožirových účtů já bych tam nevyplňoval nic, u synotu jsi vyplňoval určitě variabilní symbol, to bývá číslo smlouvy, faktury ...
MuLe píše:Specifický symbol snad už ani nexistuje, to bylo u starších sporožirových účtů já bych tam nevyplňoval nic, u synotu jsi vyplňoval určitě variabilní symbol, to bývá číslo smlouvy, faktury ...
U Synotu, aspoň před několika měsíci, byl variabilní symbol číslo mobilu a specicfický symbol číslo smlouvy.
ted vidim, ze uz to psal i Temlis...
Peteas píše:MuLe píše:Specifický symbol snad už ani nexistuje, to bylo u starších sporožirových účtů já bych tam nevyplňoval nic, u synotu jsi vyplňoval určitě variabilní symbol, to bývá číslo smlouvy, faktury ...
U Synotu, aspoň před několika měsíci, byl variabilní symbol číslo mobilu a specicfický symbol číslo smlouvy.
ted vidim, ze uz to psal i Temlis...
Teď jsem se díval do své smlouvy a nevyplňoval jsem tam nic a fungujemi to bezproblémů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků