STRYYKE

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod DrPabloRamirez » pon úno 11, 2008 18:13

Stryyke píše:Jednalo se ještě o zápasy nižší ligy, na které si vsadilo "jenom" 7 lidí a 5 jich bylo z Česka. Všichni byli ještě před zápasem obeznámeni se situací.

Tomuto nechápem, asi som momentálne retardovaný.
Dúfam, že Bender a spol. uspejú a "bookies" ako sú Stryyke zmiznú z ponuky.
DrPabloRamirez
Host
Host

Příspěvekod lubosbart » pon úno 11, 2008 18:49

Stryyke píše:Zdravím všechny!
Jednalo se ještě o zápasy nižší ligy, na které si vsadilo "jenom" 7 lidí a 5 jich bylo z Česka. Všichni byli ještě před zápasem obeznámeni se situací.

No to je opravdu pádnej argument pro zrušení sázky :LOL :LOL :LOL :rofl2
Hodně štěstí v boji o peníze Bendere
Obrázek
Čím menší má vlast,tím větší je láska k ní
1/10 small
2-3/10 mediu
4-...Big
lubosbart
Exmember
Exmember

Příspěvekod Stryyke » pon úno 11, 2008 19:00

lubosbart píše:
Stryyke píše:Zdravím všechny!
Jednalo se ještě o zápasy nižší ligy, na které si vsadilo "jenom" 7 lidí a 5 jich bylo z Česka. Všichni byli ještě před zápasem obeznámeni se situací.

No to je opravdu pádnej argument pro zrušení sázky :LOL :LOL :LOL :rofl2
Hodně štěstí v boji o peníze Bendere

Tak za prví: Psal jsem jenom informace týkající se této sázky, aby se kolem toho udělalo trochu jasno. Všichni by měli vědět o co jde. Příšte tam alespoň citujte celý odstavec.

Za druhý: Toto nebylo nikdy použito jako argument. Ty byly sděleny hned v úvodu.

Jinak budu aktualizovat informace pokud se něco ze Stryyke dozvím
Stryyke
Host
Host

Příspěvekod Bender » pát úno 15, 2008 6:51

Doufam ze se neco dozvis :D :D
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pát úno 15, 2008 17:39

Dokonce mi uz prestali odpovidat na mejly. Zadna odpoved od Rezac@stryyke.com ani od helpdesk ani od riskmanagement@stryyke.com nic proste uz tri dny zadna odpoved ani na opakovane emaily. :vomit :vomit
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pát úno 15, 2008 18:07

Heh asi par minut po dopsani penize (po 20 emailech) konecne dorazili. Ale se storno sazkama svycarska stale nic noveho.
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod ringo74 » sob úno 16, 2008 18:30

STRYYKE megalooooool

upozornenie ak by tam niekto chcel vlozit peniaze, tak to neodporucam, staci ked som prisiel o 100 e ja :?

- dnes som si rano vsadil Newels v kurze 3,3, solo zobrali samozrejme max za 10 e

- tak som si este privsadil kombo a na jeden tiket lebo max stavka u nich je 50 e som pridal ross county 1,3
- na druhy tiket svk hokeje Kosice a Martin v kurzoch 1,18

o to bolo vacsie prekvapenie ked som tam pred chvilkou zavital a pozrel sa co som to vlastne nakombinoval a moje zistenia idu do uzasu tiketi su v poriadku podane 2x po 50 e ale trosku mi poopravili kurzy a to newels na 2,75 a ross 1,23, hokeje zatial nechali tak uvidim co bude do zajtra, ale ak nahodou vyhram tak peniaze vyberam a DOVIDENIA
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » sob úno 16, 2008 19:22

ringo74 píše:STRYYKE megalooooool

upozornenie ak by tam niekto chcel vlozit peniaze, tak to neodporucam, staci ked som prisiel o 100 e ja :?

- dnes som si rano vsadil Newels v kurze 3,3, solo zobrali samozrejme max za 10 e

- tak som si este privsadil kombo a na jeden tiket lebo max stavka u nich je 50 e som pridal ross county 1,3
- na druhy tiket svk hokeje Kosice a Martin v kurzoch 1,18

o to bolo vacsie prekvapenie ked som tam pred chvilkou zavital a pozrel sa co som to vlastne nakombinoval a moje zistenia idu do uzasu tiketi su v poriadku podane 2x po 50 e ale trosku mi poopravili kurzy a to newels na 2,75 a ross 1,23, hokeje zatial nechali tak uvidim co bude do zajtra, ale ak nahodou vyhram tak peniaze vyberam a DOVIDENIA

No tak to je fakt megahusty. Uprava kursu uz podanejch :shock: . Chtelo by to proti nim rozjet nejakou poradnou kampan :-).
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » sob úno 16, 2008 20:23

hmmmm :shock:

blacklisted book.... :!:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Bender » sob úno 16, 2008 20:39

Rozhodne mega shit bookie. Potom co mi doslo 130€ na Moneybookers mi dosel e-mail:

Dobry den,

dneska jsem prekontroloval Vase zisky a vydaje. Podle pravidel, ktere stoji u bonusu, ho musite nejdrive 5x otocit s kurzem nad 1,3 a pak si muzete teprve nechat vyplatit Vase konto. Vy jste vsak doposud otocil 44,89%. To znamena, ze si muzete celkove vybrat 123,88 + 220 Euro. Z toho jste si uz neco odcerpal. Takze Vam zbyva mene nez 130 Euro k vyberu, proto Vam penize nemohli byt odeslany.
Miroslav Rezac

VELICE ZAJIMAVE :D :D
Bender
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady