Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 15:51

clanek nevim, jestli nekde je. Ja to popisoval ve sve bakalarce :) Tu ale v tady v tomto PC nemam, tak jsem to sepsal znovu v rychlosti.

Vyse vkladu je vypocitana na zaklade nasledujiciho vzorce:

vklad = (V – 1)/(O-1)

V predstavuje EV, O aktualni kurs nabizeny bookmakerem. V praxi to muze vypadat napr. takto: S = (1,15 – 1)/(2,1-1) = 0,13. V tomto pripade by byla doporucena vyse vkladu 13% banku.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 15:54

ta strategie je vyborna, ale ma jeden hacek a to je nutnost prace s hodnotou kursu. Ale na zaklade toho co pises v poslednim prispevku, tak pro tebe neni problem dosadit hodnotu za EV a tudiz muzes zkusit strategii aplikovat. Zacal bych treba bez penez jen statisticky a po par mesicich srovnat kolik bys vydelal pri teto strategii a kolik jsi v realu vydelal pri jakemkoliv jinem staking planu podle ktereho aktualne pojedes
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » čtv bře 20, 2008 16:03

Díky zkusím se na to podívat, ono právě bez peněž to chce asi zkoušet, ale jelikož sázím již 8 let, vlastně ještě dříve než začlo toto forum, troufám si tvrdit, že nějaké zkušenosti se sázením mám.

Jen přijít na tu správnou a hlavně mě vyhovující strategii, ono i úspěšné strategie u někoho jiného nemusí znamenat, že strategie, bude fungovat u mě že.

Zkusím se více podívat na výši value, sázet jen opravdu hodnotné kurzy.

těch např. 13% je z nějakého celku banku nebo celkového banku, jinak by to bylo moc?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Peteas » čtv bře 20, 2008 16:08

Podle mě co se týče sázení akovek a sol, tak je podle mě jednoznačně nejlepší si oba způsoby vyzkoušet. Já osobně asi sola sázet moc neumím a zatím se to v asii teď učím. Při solech jsem schopen se momentálně motat někde kolem zisku 10%, kdežto při akovkách je to 2 a více násobně víc. Když vezmu v potaz nejziskovější kategorii akovek kurz cca 3-5, tak tam je to % ještě vyšší.
Pravda je ta, že akovky jsou méně konstantní, ale u mě určitě výnosnější než sola. Letos jsem měl extrémně špatný leden a únor a dostal jsem se vcelku dost do mínusu, ovšem v březnu běhen dvou týdnů, v každém jsem protočil cca 2/3 banku jsem udělal yield 76% a 55% a rázem je vše jinak, podle mě se solo sázkami k těmto číslům zdaleka nemám šanci přiblížit. (Když si vezmu zpětně svoji bilanci solo sázek, tak maximalní hranici na kterou jsem se kdybyl schopen dostat, byla za půl sezonu a to jenom se švýcarska, které sleduju neporovnatelně víc než ostatní ligy a je pro mě nejziskovější a to bylo někde kolem 25 -30%)
Specializuji se hlavně na fotbal, ale rád tipuju i basket, hokej a občas i volejbal a házenou. Dělám tipéra na LIGA.CZ mé výsledky http://www.liga.cz/tipy/tiperi/?tiper=30
Peteas
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 16:09

tech 13% je celkovy bank, ale to byl jen priklad, za nezname v rovnici jsem dosadil prvni cisla, ktera mne napadla.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » čtv bře 20, 2008 16:31

Zkusím se zaměřit více na value, a výšku vkladu. Tzn. hrát například value pouze vyšší jak 5%, podle toho se bude odvíjet i vklad.

Uvidím co to přinese po několika desítkách tipů, nebo stovkách pokud budu ted hrát více zápasů a potom podám report, pokud to nebude fungovat, tak nevím kde je chyba a je nejlepší čas skončit. :roll:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 16:53

on ten problem u singloveho sazeni na spread marketu je dan predevsim tim, ze clovek zvykly na 1x2 zacina prakticky jakoby od nuly, myslim si, ze kazdy , kdo prejde z 1x2 (at uz singlu nebo doublu) na spread betting, prvni mesice ci rok tape a vysledky ma spatne. Ja si pamatuji, ze v dobach davno minulych, kdy jsem zacal sazet krome 1x2 sazet i na Pinnaclu, tak jsem tam byl neustale v minusu a jinde v plusu a vubec jsem nechapal jak je mozne, ze pri tom marginu, ktery tam je, prohravam a jinde u nevyhodnejsiho marginu jsem v plusu :D
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » čtv bře 20, 2008 21:32

kali píše:clanek nevim, jestli nekde je. Ja to popisoval ve sve bakalarce :) Tu ale v tady v tomto PC nemam, tak jsem to sepsal znovu v rychlosti.

Vyse vkladu je vypocitana na zaklade nasledujiciho vzorce:

vklad = (V – 1)/(O-1)

V predstavuje EV, O aktualni kurs nabizeny bookmakerem. V praxi to muze vypadat napr. takto: S = (1,15 – 1)/(2,1-1) = 0,13. V tomto pripade by byla doporucena vyse vkladu 13% banku.

EV znamená vyše value? nebo fair kurz který bych vypsal?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát bře 21, 2008 0:26

EV = expected value
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 15:35

Tak po dnešku a to ještě není konec dne nevěřím že někdo může na kurzovém sázení vydělávat. Co vsadím to nevyjde to už není možný prostě. Vše je naprosto obráceně a at vsadím od kohokoliv cokoliv tak to lehne.

Přemýšlím o přerušení členství na neurčito, když se k tomuto kroku rozhodnu napíšu adminům.

Posledních 10 dní jsem byl pouhé 2 dny v plusu a tohle mě vážně nebaví.
Gagin
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady