podruhé v řadě mě o chlup utekl tiket, když Mayer dle očekávání byl hodně špatnej v 1.setu, ale mimo očekávání už nedokázal už vyhrát žádný jiný
když si vezmu v potaz, jaké měl slušné výsledky v min.turnajích, jak měl nyní snadný pavouk na úspěch a ještě vlastně tyto turnaje upřednostnil před OH, nezbývá mi, než se tomu usmát a říkat si, že ho právem nemám rád
no, nic naštěstí to byla sázka za málo, a člověk nemusí nijak zoufat, naopak stačí se chytit nějakou větší sázkou, a už to bude zpátky doma
.. dneska bude sestavení tiketů trošku jiné, mám totiž už od ukončení 1.kola v LA v hledáčku dva zápasy, kde jsem jen čekal na vypsané kurzy .. a kurzy byly fajn, tak si je dám do akovky
ale sestavím ještě jednu akovku, pokud tedy bude něco zajímavé v tom zbytku zápasů, které jsou dnes na programu .. a na programu jsou dohrávky 2.kol na všech turnajích, takže i zde bude dost k vybírání
KITZBUHL
-vynechám dohrávku Zoppa s Odesnikem, kde při "korupční" minulosti Odesnika (kdy se dokonce dostal na onen slavný seznam) a při podezřelé nedůvěře sázkovek k Zoppovi se opravdu může ještě stát cokoliv, ač stav je už *03 pro Amíka (ale taky kurz přes 3.50 na Zoppa
) .. tak uvidíme, copak se tady urodí nakonec za výsledek
-vynechám i Kohlchreibera, jehož zápas ani sázkovky nedaly do nabídky dohrávek
.. zatím z výsledku to vypadá, že má sbaleno a namířeno na Londýn .. ale pořád nevím, co si o tom mám myslet, a jeho další pobyt vidím tak 50 na 50
-Ramos dneska naskočí ke svému prvnímu zápasu od min.pátku,kdy hrál v Hamburgu ČF, a tak dalo by se říci, že sice bude odpočatý, dobře aklimatizovaný a nažhavený na další zápas, ale trošku to ubere na jeho rozehranosti, což by mohlo jít znát hlavně v prvním setu, kdy se nejspíš bude herně hledat .. pokud toho Volandri využije, mohlo by být drama ze zápasu, kde by i 3 sety nemusely být ničím překvapivým .. v tomto směru mě neláká ten mini-kurz na Španěla, ale neláká mě ten over, protože bych musel tak trošku fandit Italovi, což mě moc nejde pod vousy vzhledem k tomu, že ho mám na bl-listu
-na Gulbise od včerejška stoupnuly kurzy téměř o 1.10, což je slušnej skok, tak jsem zvědav i tady, co se urodí za výsledek
-Haase naopak má pořádný drop, ještě včera večer jsem registroval kurzy kolem 1.60, a nyní je to zatím někde kolem 1.35
.. že by mezi sázkaři panovala až tak velká důvěra, že dá přednost bodům a penězům před účasti na OH ? .. no, aby se všemi nevyběhl jako třeba v R
Rosmalenu s Pavičem
.. pro mě jednoznačně no bet, ale když už ty kurzy na toho Rakušana jsou někde kolem 3.00, tak myslím, že by za tu srandu to stálo
-dneska bude v plánu ještě odehrát jeden zápas ze ČF na závěr programu, v něm se utká Bolelli s Kližanem .. Ital zatím překvapivě snadno proplouvá turnajem, když si poradil s nepříjemně hrajícím Zeballosem a včera pak i s favorizovaným F.Mayerem, kterého zaskočil svou útočnou hrou .. v obou zápasech mu vydatně pomáhal servis a dost agresívní údery .. a když k tomu přidám fakt, že z min.turnajů si přivezl slušné výsledky, má za sebou vyhraný chall.z Recanati, tak mohu jen říci, že ten chlapík si tady jede pro nějaký velký výsledek a chce ze svojí formy vytěžit co nejvíce .. proti němu dnes stojí Kližan, který by měl hrát s Lackem OH, a zde jen těžko pochybuji, že to na poslední chvíli změní, přece jen pro Slováky je pořád velkou výzvou reprezentovat svou zemi, ať už jde o hokej, fotbal, kuželky či tenis
.. navíc při aktuální formě Itala, jako i jeho zkušenostech a lepších výsledcích v kariéře i tak bych neviděl šance Slováka příliš růžově .. kurz je taky celkem fajn, teď jen řešit dilema ->dát Itala, když je na black-listu?nebo nebýt až tak fundamentální a použít zdravý rozum, když vidím ty podmínky pro tip .. toť otázka
LOS ANGELES
-a nyní ty dva zápasy do akovky .. prvním je Matosevic , ten si v 1.kole poradil s krajanem Guccionem -> sice to bylo ve 3 setech,ale otáčel za stavu 0:1,čímž dokázal, že mu bojový duch a nažhavenost na turnaji nechybí .. Kamke pro změnu utekl hrobníkovi z lopaty, kdyz Blake ve 3.setu nedokázal dvakrát dopodávat slibný stav (41,53) .. ale tato upocená a šťastná výhra mě rozhodně nepřesvědčí o tom, že by Němec byl ve formě a měl nějakou super výkonnost, naopak si o něm pořád myslím svoje..Mat.má když už nic, tak k dobru aklimatizaci na hardu i zámoří, jako i stabilnější výkonnost a kvalitnější letošní výsledky .. a tak si zkusím zahrát Australana v hratelném kurzu
-jak jsem již psal v min.příspěvku, Andrejev ještě v neděli hrát na antuce Bundesligu, kde všechno prohrál, a jen díky tomu, že v LA narazil na trápícího se Selu, tak nakonec ještě v turnaji zůstal .. avizoval jsem, že ať už postoupí kdokoliv z nich, půjdu proti nim .. moje přesvědčení se ještě víc upevnilo, když tím hráčem je Berankis -> ten je rozehraný z kvaldy, v 1.k. si poradil s Phauem, a celkově v posl.dvou turnajích odehrál slušné výsledky .. výhoda povrchu, rozehranost, lepší herní styl, forma i lepší aklimatizace a nasazení do zápasu , to vše mě přivádí k tipu na Berankise
-Paire hraje s Russellem, a jsem zvědav, jak se předvede, když na hardu hrál sporadicky za poslední dvě sezony .. k dobru má to, že měl dost času na aklimatizaci a navyknutí na jiný povrch, ale přece jen ten ostrý start je něco jiného, enž těch pár tréninků (pokud je tam vůbec dal) .. Russell si v 1.k.poradil s Levinem, z min.týdne si přivezl slušnou rozehranost, a tak spíš bych jeho viděl jako vítěze, ale v tom kurzu pod 1.80 se mě to nechce hrát
-Mahut je dle mě až moc favorizován proti Lorenzimu, který v 1.k. jasně ukázal, že umí zahrát na servismany -> a není divu, má slušný return a víceméně hru drží ve výměnách, ve kterých ti servismani bývají vesměs slabší .. Mahut není výjimkou, a když k tomu přidám i fakt, že taky není dvakrát rozehraný, neviděl bych jeho výhru tak jednoznačně, jak to říkají kurzy .. spíš naopak by mě lákal nějaký kontratip, ať už hcp (pokud by byl +3.5her), anebo over (ale přes 22.5her bych nešel) .. no, ještě popřemýšlím, až uvidím kurzy u Chance
-Xman se utká s Ebdenem, a tady bych si počkal na los OH, co bude kolem oběda .. pokud se tam objeví Ebden, tak by prakticky bylo konstantou tipovat výhru Belgičana (jestli by ale sázkovky nechaly v nabídce tento zápas) .. pokud ale Ebden se na OH nedostane, i tak bych jeho šance neviděl dvakrát růžově, protože to vypadá, že Xman má chuť v LA něco uhrát, když si nejenže poradil v 1.k.s Meisterem, ale včera v deblu s Bemelmansem postoupil do 2.k. .. když dám dohromady Xmanovi zkušenosti, kvality i to, že mu celkem fandím, přemýšlím nad tím kurzem kolem 1.60
challangery+WTA
-na challangerech mě dnes neláká zhola nic
, a tak budu doufat, že případné ČF zápasy, co budou na programu zítra, přinesou nějaké zajímavé zápasy, protože na to kvantum turnajů, co jsou v tomto týdnu, je to z hlediska zápasů k tipování zatím bída
-vynechám i Olomouc, kde ve 2.kole není ani jedna česká hráčka, ač tedy celkově v turnaji byly jen 3 české hráčky .. chápu, je konkurence v OH, ale i tak si myslím, že je plno našich hráček, které svou úrovní patří někam k těmto ženských challangerům, a mohly se účastnit .. v tomto směru to není moc dobrá vizitka pro český ženský tenis, jako i pro samotné organizátory turnaje
.. a já osobně jsem ztratil zájem dál sledovat tento turnaj