Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod sporttipy » stř říj 27, 2004 15:24

sporttipy píše:
Honano píše:No..jo tak co ty osobnì chceš?...jakou zmìnu?....tak nìco navrhni....Já už jsem v tom tak zamotanej...že už nic nevím...a ujištuji tì že profiteam to nechce zakopat pod zem...jen zatím nevíme jak reagovat.... :arrow:

Ty zmìny,které jsem navrhl najdeš v celém tomto tématu,je jich tam nìkolik. Nejvíc se mi zamlouvá zøízení Profiteamu B tedy èekatelù nebo uchazeèù o pøijetí do fora,to by byla také uzavøená skupina do které by žádný opisovaèi nemohli. Pøístup by dostali jen ti aktivní co ještì nejsou v aèku

tuto navrhovanou zmìnu vyzdvihl i boss Gagin
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » stř říj 27, 2004 15:25

Ale k èemu to všechno k èemu dìlat Profiteam B....????....takhle když se tu ukáže nìjaký tipér který se nám líbí a je dobrý a prostì ho chceme pøijmout tak ho pøijmeme....není snad dùvod kvùli tomu zakládat jiný profiteam.....
Honano
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » stř říj 27, 2004 15:31

Bylo by to hlavnì kvùli tomu aby se udìlalo konkurenèní prostøedí,protože mnoho sázkaøù se na to vykašlalo taky kvùli tomu že jim vadilo že to všichni jen opisovali a ani je nepochválili nebo nepøidali nìjaký názor. Proto by bylo dobré oddìlit nìjak ti aktivní lidi od tìch co opisují aby mìli znovu chu? k práci a vrátili se na toto forum,protože mi pøíjde že je tady týden od týdne ménì pøíspìvkù :wink:
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř říj 27, 2004 16:50

Poøád se tady hádáme co s tím udìlat, víte co je nejjeduší? Co kdyby se tady prostì zaèalo poøádnì psát tipech a analýzách místo tohodle? Prostì opisovaèi tady vždycky byli a vødycky budou, to je hold smùla, ale vy píšete pro to že Vás to baví a ne proto že je to Vaše povinost nebo se mýlím?

Když nìkdo nemá na to aby pøidal svùj názor tak a? ho nepøidává, já se rád zapojím do diskuse protože mì to zajímá a nezajímá mì jestli nìkdo opisuje nebo ne!

Co se týèe neopovìdí na pøíspìvky, taky naše chyba, zkrátka je to jen na nás jaký chceme tohle fórum mít, když budete odpovídat bude lepší když ne tak bude horší. To je záleží jen na Vás, ne na jedotlivcích ale na všech!!!! ak se nad tím zamyslete!

Jinak navrhování neaktivních uživatelù smazat, a jak mu zabráníte aby se zaregistroval znovu? To je blbost, navíc by tady zùstalo jen 30 - 40 lidí a to nikdo nechceme!

Profiteam B - Pøesnì tak jak píše Honano, pokud nìkdo má na profiteam pùjde do profiteamu, pokud ne tak se tam neobjeví, to je jednoduchý ale proè tady mít dva to je blbost!

Takže na závìr: Pokud se Vám tady nelíbí nikdo Vás tady nedrží, vy opisovaèi se zamyslete jestli chcete aby toto fórum zaniklo, pokud ne tak se snažte nìèím moudrým obèas pøispìt nikdo Vás nenutí psát dennì a furt.

To je mùj názor a podle mì øešíme neøešitelný!!!!! :cry:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » stř říj 27, 2004 16:53

Gagin píše:Poøád se tady hádáme co s tím udìlat, víte co je nejjeduší? Co kdyby se tady prostì zaèalo poøádnì psát tipech a analýzách místo tohodle? Prostì opisovaèi tady vždycky byli a vødycky budou, to je hold smùla, ale vy píšete pro to že Vás to baví a ne proto že je to Vaše povinost nebo se mýlím?

Když nìkdo nemá na to aby pøidal svùj názor tak a? ho nepøidává, já se rád zapojím do diskuse protože mì to zajímá a nezajímá mì jestli nìkdo opisuje nebo ne!

Co se týèe neopovìdí na pøíspìvky, taky naše chyba, zkrátka je to jen na nás jaký chceme tohle fórum mít, když budete odpovídat bude lepší když ne tak bude horší. To je záleží jen na Vás, ne na jedotlivcích ale na všech!!!! ak se nad tím zamyslete!

Jinak navrhování neaktivních uživatelù smazat, a jak mu zabráníte aby se zaregistroval znovu? To je blbost, navíc by tady zùstalo jen 30 - 40 lidí a to nikdo nechceme!

Profiteam B - Pøesnì tak jak píše Honano, pokud nìkdo má na profiteam pùjde do profiteamu, pokud ne tak se tam neobjeví, to je jednoduchý ale proè tady mít dva to je blbost!

Takže na závìr: Pokud se Vám tady nelíbí nikdo Vás tady nedrží, vy opisovaèi se zamyslete jestli chcete aby toto fórum zaniklo, pokud ne tak se snažte nìèím moudrým obèas pøispìt nikdo Vás nenutí psát dennì a furt.

To je mùj názor a podle mì øešíme neøešitelný!!!!! :cry:

Dobøe.....co se dá dìlat,nu jen tvrdì makat abych se do profi nìkdy dostal :wink:
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hynek » stř říj 27, 2004 19:24

Jo myslim si jak rika Admin ze to nema cenu resit....Tomu aby se znovu zaregistrovali nezabranime to by se porad jen mazali a mazali konta pak by se mohl omylem vymazat nekdo kdo by treba se nakonec ukazal jako dobry tiper............. Dalsi vec. Souhlasim s Honanem ohledne tech analyz. Delam je predevsim pro sebe kdyz chci vsadit.Dam priklad treba ohledne Baseballu co jeste pisu.Delam to hlavne pro sebe a protoze mam taky zajem se dostat do Profi tak ho jeste prihodim sem. Jiste ze potesi kdyz to nekdo ohodnoti a co se tyce toho opisovani...... Abych se priznal ja sem davam sve prispevky nechodim sem jen opisovat a kdyz vidim skvele tipy co sem Vy kluci davate tak si na ten ci onen zapas taky vsadim.....V podstate to taky opisu :wink: Ale taky sem prispevky davam.
Hynek
Member
Member

Příspěvekod Kermit » stř říj 27, 2004 21:43

tak sme se k tomu dobrali :lol:
Kermit
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » stř říj 27, 2004 22:27

smallbody píše:No pøedstavoval bych si to tak že pokud nìkdo nebude mít prùmìr min. 4 pøíspìvky za mìsíc tak ten by letìl. Jenže ted me napada že když zase budeme chtít pøíspìvky tak bude hodnì lidí psát voloviny.

Beru to zpìt asi by to nemìlo cenu a akorát by to pøidìlávalo práci.

no budu se snazit ale pri souèasném vytížení to mnohdy nebude možné a mnoho lidí se taky nemusí tady objevit tak nevím
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

cau....

Příspěvekod fear » čtv říj 28, 2004 10:04

LIDI.......tohle je celkove zbytecna diskuze....

Padlo tady slovo o Bettingadvice.......nevim,jestli by to bylo dobre...Nedo na jinem foru nazval BA odpadem a odpad tady nikdo nechce....

AD opisovaci..abych pravdu rekl me..drive jsem tedy sem tam neco napsal...snazil jsem napriklad rozdelat poradnou diskuzi napriklad reading-sunderland...abych pravdu rekl,travil jsem nad tim 4 hodiny,a abych rekl pravdu vysledny efekt me trochu zklamal...Nim moc reakce.....A reknu ted,co so myslim....Divim se moderatorum,ze tady porad neco pisou...ja bych nemel uz silu rozebrat celou ligu tyden co tyden......

AD profiteam B......to je taky trosku blbost....spis se mi libi skupiny podle uspesnosti.......0-99% 100%-110% a tak dal a tak vys :wink: ....ale je to asi muj zvyk z kolemdvou.cz mozna,ze by se vam to nelibilo

AD pisaci analyz.. mohli by zalozit svoji soukromou sekci...........pribirali by se tam novi clenove podle napsanych analyz a jejich kvalit..ti co by jen cumeli,by tak nic nemeli......

Shrnuti...neverim,ze by neco z toho,co jsem napsal ujalo,ale napsal jsem,co jsem chtel.... :? GL
fear
Host
Host

Re: cau....

Příspěvekod smallbody » pát říj 29, 2004 8:24

fear píše:LIDI.......tohle je celkove zbytecna diskuze....

Padlo tady slovo o Bettingadvice.......nevim,jestli by to bylo dobre...Nedo na jinem foru nazval BA odpadem a odpad tady nikdo nechce....

AD opisovaci..abych pravdu rekl me..drive jsem tedy sem tam neco napsal...snazil jsem napriklad rozdelat poradnou diskuzi napriklad reading-sunderland...abych pravdu rekl,travil jsem nad tim 4 hodiny,a abych rekl pravdu vysledny efekt me trochu zklamal...Nim moc reakce.....A reknu ted,co so myslim....Divim se moderatorum,ze tady porad neco pisou...ja bych nemel uz silu rozebrat celou ligu tyden co tyden......

AD profiteam B......to je taky trosku blbost....spis se mi libi skupiny podle uspesnosti.......0-99% 100%-110% a tak dal a tak vys :wink: ....ale je to asi muj zvyk z kolemdvou.cz mozna,ze by se vam to nelibilo

AD pisaci analyz.. mohli by zalozit svoji soukromou sekci...........pribirali by se tam novi clenove podle napsanych analyz a jejich kvalit..ti co by jen cumeli,by tak nic nemeli......

Shrnuti...neverim,ze by neco z toho,co jsem napsal ujalo,ale napsal jsem,co jsem chtel.... :? GL

No díky za info. To je tøeba zajímavej nápad s tìma procentame.... promyslim. :wink:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM