Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny72 » čtv pro 23, 2004 16:43

PANTHERE ty si uvìdom následující vìc - zkušenosti s èímkoliv nejsou pouze záležitostí vìku.Nìkdo zaèíná døíve,nìkdo pozdìji.Dále nevím proè by mìl nìkdo nìco dokazovat, když nebude chtít.Prostì se pøípadný uživatel seznámí s podmínkami - pokud mu budou vyhovovat, pokusí se pøipojit - pokud ne, tak adios,pùjde o dùm dál.Ale každý z tìchto uživatelù by si mìl uvìdomit,že jsme také schopni mu nìco nabídnout,záleží pouze na jeho uvážení,zda je to pro nìj výhodné... To je snad srozumitelné každému.Pravidla budou pochopitelnì upøesnìna, teï se prochází stádiem pøíprav.
To, že profiteam nepracoval poslední dobou pro toto fórum optimálnì už bylo øeèeno vícekrát a už jsme si na hlavu nasypali docela dost popela, s pøíchodem nového roku se pokusíme navázat na pøedchozí úspìšné období.Nevím, co k tomu více dodat.
A ještì k Tobì.Voláš zde po øešení problému,ironizuješ,ale sám nejsi schopen nabídnout ani náznak tohoto øešení.Na toto fórum jsi pøestal pøispívat poté,co jsi se snažil neúspìšnì protlaèit do profiteamu.Od té doby jsi pøispìl párkrát, povìtšinou s pøídavkem jakési hoøkosti....
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 16:51

Chtel jsem rict, ze timto stylem vam na forum "nepotecou" kvalitni sazkari a pravdepodobne vam sem potecou predevsim strelci kteri se budou chtit dostat nahoru. Tato strategie z 80% odradi kvalitni sazkare a kdyz uz kvalitni sazkar prijde, pozna uroven jaka bude na nejnizsim patre, usmeje se a zase pujde. Panove, to je realita a temer jistota.

O Inteligenci nemluv, psal jsem to k te vete Gagina, neprisla mi prilis PROFESionalni. Nebo mate PROFI jen v nazvu ? :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 16:59

Johnny72 píše:PANTHERE ty si uvìdom následující vìc - zkušenosti s èímkoliv nejsou pouze záležitostí vìku.Nìkdo zaèíná døíve,nìkdo pozdìji.Dále nevím proè by mìl nìkdo nìco dokazovat, když nebude chtít.Prostì se pøípadný uživatel seznámí s podmínkami - pokud mu budou vyhovovat, pokusí se pøipojit - pokud ne, tak adios,pùjde o dùm dál.Ale každý z tìchto uživatelù by si mìl uvìdomit,že jsme také schopni mu nìco nabídnout,záleží pouze na jeho uvážení,zda je to pro nìj výhodné... To je snad srozumitelné každému.Pravidla budou pochopitelnì upøesnìna, teï se prochází stádiem pøíprav.
To, že profiteam nepracoval poslední dobou pro toto fórum optimálnì už bylo øeèeno vícekrát a už jsme si na hlavu nasypali docela dost popela, s pøíchodem nového roku se pokusíme navázat na pøedchozí úspìšné období.Nevím, co k tomu více dodat.
A ještì k Tobì.Voláš zde po øešení problému,ironizuješ,ale sám nejsi schopen nabídnout ani náznak tohoto øešení.Na toto fórum jsi pøestal pøispívat poté,co jsi se snažil neúspìšnì protlaèit do profiteamu.Od té doby jsi pøispìl párkrát, povìtšinou s pøídavkem jakési hoøkosti....

Hmm, no vidim ze to zrejme nema opravdu smysl. Pokud si prectes vsechny me prispevky, reseni jsem tu nabidl vic nez dost. Zda se mi ze do profesionality mate hodne daleko. Kali, Nedo a zrejme konec. meli by jste si kazdeho tipera vazit a hyckat si je . Nikoliv jim odebirat pristup jako Pexovi. Timto koncim opet z touto diskuzi a navrhuji reseni, ktere prospiva vsude ve sporte. Zmenu vedeni :lol: HS
Panther
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » čtv pro 23, 2004 17:28

Hlavnì, že s Tebou to smysl má... :?
Schválnì si ale projdu všechny Tvoje pøíspìvky ještì jednou, pokud tam najdu cokoliv smysluplného,tak to zveøejním.
To,že se pokoušíš urazit mì a vlastnì všechny èleny profi (kromì neda a Kaliho), mì vlastnì vùbec nepøekvapuje.Alespoò ve svìtle Tvých posledních vyjádøení....
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 17:31

JOHNY, prosimte, neco ti zkopiruju kdyz dovolis :

Panther pise: Mel by sis uvedomit, ze ti sem muze prijit 45letej "novacek"¨, jak jsi tyto lidi nazval, ktery se sazenim zivi pulku sveho zivota

JOHNY pise: PANTHERE ty si uvìdom následující vìc - zkušenosti s èímkoliv nejsou pouze záležitostí vìku.

nikdo te nechce urazet, ale nezlob se na me, kdyz odepises takto (jak jsem ti vyse zkopiroval) nikdo te neurazi, ale bohuzel se urazis sam, zrejme neumis cist a to je k :cry:
Panther
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » čtv pro 23, 2004 18:03

Strenght píše:
Gagin píše:Ano je to smutné, tohle fórum upadá, a mìlo a doufám že ještì má slibnou budoucnost ale to záleží na všech lidech kteøí tu na fóru jsou.

Takže tedy:

Jak bylo zmínìno do soutìže se dostanou jen ti kteøí pøispívají, dál to rozepisovat nebudu staèí se podívat na kaliho který je tohodle autorem.

Další vìcí je closed fórum, udìlal bych to velice jednoduše, nechal bych èást fóra pro nováèky aby se ukázali, tzn. udìlal bych sekci jen fotbal, hokej, tenis, ostatní sporty, více by nebylo potøeba. Tam by se ukazovali nový èlenové, pokud by nypsali pár dobrých analýz a bylo by vidìt že mají zájem postoupit do closed fóra pøijmuli by jsme je. Takhle by to chodilo, sjené by to bylo s vahazováním s closed, nepíšeš nejsi aktivní Nemáš v closed co dìlat!

Myslím si že by nebylo až tak nároèné sledovat v nováèkovské sekci kdo a jak píše navíc je nás v profiteamu dost a urèitì se vždycky nìkdo najde kdo na nìkoho upozorní. Myslím si že je to jednoduché a prosté, takže to je takový návrch, ke kterýmu se vyjádøete

Jen chci øíci že téma budoucnost tohoto fóra se neustále øeší, a toto fórum jen tak zaniknout nenecháme!

Závìrem:

VESELÉ VÁNOCE a Š?ASTNÝ NOVÝ ROK

Tak s timhle bych souhlasil...

S tímhle návrhem vcelku souhlásím, ale teï je dùležitì, aby se jednalo rychle než forum doèista shnije!
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv pro 23, 2004 18:11

Nechtìl jsem vùbec do této diskuse zasahovat, protože je to absolutnì o nièem. Vìci které by mìly a mohly pomoci tomuto webu se diskutují v sekci Profiteamu, ale tady jen chodí pár lidí dokazovat (bohužel jen sami sobì) že oni jsou ti nejlepší. Proto mne tato diskuse nechávala chladným, ale na toto musím reagovat

Panther píše:... meli by jste si kazdeho tipera vazit a hyckat si je . Nikoliv jim odebirat pristup jako Pexovi...

Já osobnì nevidím jediný dùvod vážit si nìkoho takového jako je PEX. Arogance, pøehlíživost, urážky všech kdo se neztotožní s jeho názorem - to bylo od nìj bìžné. V tomto tématu zaèal pomalu - pouze s kritikou. Potom pøešel k urážkám obecnì, od nich k hrubým urážkám na tvùrce tìchto stránek a pokraèoval v hrubých urážkách i èlenù a pøispìvatelù tohoto fóra. Nezlob se Panthere, ale takového tipéra si vážit nemùžeme a ani nebudeme. Pokud nemá ani ty nejmenší základy slušného chování, tak a? si jde na tipovani.cz. Pokud by pøišel jen s kritikou (optimální by bylo s konstruktivní kritikou, ale s tou tu nepøišel nikdo), dá se s ním diskutovat, polemizovat a vymìòovat názory.
Jenže on ve svém narcisismu vidí jen sebe, všichni ostatní jsou pod jeho úroveò (a proto má samozøejmì i nezpochybnitelné právo všechny urážet) a mìli bychom být vdìèni že svùj drahocený èas vìnuje nám... Bohužel - tak to vidí jen on. A pokud se má tento web dostat nìkam jinam než je teï (tedy myšleno - dostat se na vyšší úroveò), pak je oèištìní od takových lidí nutností. Naštìstí on je vyjímka a nikdo z jiných uživatelù se podobným zpùsobem nechoval.
Takže opakuji - vážit si každého tipera ano, ovšem pokud se bude chovat jako normální èlovìk a ne jako pøíslušník nìjakého nadøazeného živoèišného druhu.
To je jen tak na vysvìtlenou a víc už na to nebudu reagovat.

Všichni se mìjte hezky a všem pøispìvatelùm, registrovaným uživatelùm, ale i náhodným anonymním ètenáøùm pøeji krásné a klidné prožití Vánoèních svátkù.
nedo
Host
Host

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 18:31

Konecne mi napsal nekdo neco srozumitelneho. S Pexem jsem uvedl asi spatny priklad, koneckoncu vetsina jeho prispevku byla smazana :lol: cili ani nevime jak husty to bylo .) Mohlo by se polemizovat kdyby k nemu byl profesionalni pristup od zacatku, zda by se takto nechoval. To nic nemeni na tom co jsem psal, ze lide z profitymu by se meli vyjadrovat a chovat profesionalne a jit ostatnim prikladem. Zde vidim tu nejvetsi chybu na tomto foru.
Panther
Host
Host

Příspěvekod UtahJazz » čtv pro 23, 2004 19:32

tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!
UtahJazz
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » čtv pro 23, 2004 19:42

UtahJazz píše:tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!

pokud si vzpominas tak panther pravidelne prispival hlavne a bylo to perfektni.. za to mu dik ... Ale stupen znechuceni dosahl urcite meze a tak prestal prispivat ale to si urcite muzes sam precist v drivejsich prispevcich a nebo historii pantherovych zprav .
Ja unej ocenuju to ze jeste vubec tady napise a angazuje se je to porad lepsi nez aby odesel uplne..
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM