Moderátor: Moderátoři
UtahJazz píše:tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!
Panther píše:UtahJazz píše:tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!
takto se vyjadruje a resi problemy PROFESIONALNIHO fora jeden z jeho moderatoru. Vizitka fora a clovek, ktery by mel jit priKladem. jako by ujizdeli trochu nervy, nebo ti dochazi ze z tohohle fora ziv nebudes? vrele ti doporucuju precist vsechny me prispevky, ktere jsem na toto forum dal. podivej johny72 uz to zrejme udelal, ze uz nepise.
ps: fandi ale zustan clovekem
Krysaø píše:Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic
Nechcu tady nikoho kritizovat ale když napíše nìkdo tøeba Honano(nic proti jenom takový malý pøíklad) u anglické ligy tip 8/10 a ono to nevijde 4x po sobì a já to vsadím protože nemám èas( to ovìøovat,jelikož jsem strávil hodnì èasu psaním analízy),a prostì nestihnu vybrat pro sebe další matche tak nevim proè bych tady mìl pùsobit když z toho nic nemám.Možná tak dobrej pocit a protože mì to baví.
Strenght píše:Krysaø píše:Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic
Nechcu tady nikoho kritizovat ale když napíše nìkdo tøeba Honano(nic proti jenom takový malý pøíklad) u anglické ligy tip 8/10 a ono to nevijde 4x po sobì a já to vsadím protože nemám èas( to ovìøovat,jelikož jsem strávil hodnì èasu psaním analízy),a prostì nestihnu vybrat pro sebe další matche tak nevim proè bych tady mìl pùsobit když z toho nic nemám.Možná tak dobrej pocit a protože mì to baví.
No tak tohle je skutecne skvely povzbuzeni pro tech par lidi co sem jeste pisou:/
Krysaø píše:Strenght píše:Krysaø píše:Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic
No tak tohle je skutecne skvely povzbuzeni pro tech par lidi co sem jeste pisou:/
Treba taky pro tebe
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků