Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Houmeles » čtv pro 23, 2004 23:31

Opravdu zajímavé ètení …

I mì je smutno z toho kam se tyto stránky dostali. Uvìdomuji si, že jsem v posledních nìkolika mìsících na tìchto stránkách nebyl vùbec aktivní a tak nemám pøíliš právo zde cokoliv veøejnì psát, ale poznal jsem zde øadu nových pøátel a kolegù sázkaøù a tak mi opravdu vadí a není mi dobøe z toho co zde musím èíst, právì v tento èas, kdy na sebe mají býti lidé spíše hodní a milí.
Než zaènu psát dál chtìl bych všem øíci, že si Vážím každého slušného èlovìka“ sázkaøe“ a je pro mne daleko cennìjší snaživý èlovìk který se teprve uèí, ale jde za svým cílem, než-li sázkaø který patøí sice mezi elitu, ale jeho povaha … no škoda slov.
Zpátky k tématu, musím natvrdo øíci, že si za to všechno mùže profiteam sám. Ano poèáteèní snaha všech na tomto foru, (vèetnì mì) byla poznat nové lidi a nebo se dostat do profiteamu. Ovšem za èas èlovìk poznal co se za tzv. profiteamem skrývá. Takže nadšení a elán ze snahy dostat se mezi tuto vyvolenou smetánku zákonitì opadl. Dùvod ? nebudu tu nikoho jmenovat a oèeròovat, ale každý mìl možnost sledovat tu práci (bohužel ovšem ne všech) tìchto profíkù, potom se jen tìžko mùžete divit ostatním, že se cítí ukøivdìní, že se na nì nedostalo, když jsou o sobì pøesvìdèeni (a já tvrdím, že právem), že nejsou o nic horší než ten èi onen.

Kdo nebo co to je ve své podstatì vlastnì sázkaø ?

A) Dravá šelma samotáø, která je spokojená s tím co uloví a svojí koøist se jen velmi nerada dìlí. Ta nepotøebuje nikoho, nikde se veøejnì neprezentuje a je ve své podstatì asi nejspokojenìjší. Protože je svobodná a dìlá si co chce a co sama uzná za vhodné.

B) Sázkaø je dravec, který se snaží urvat z koøisti ten nejvìtší díl pro sebe, ale protože ví že se lépe loví v tlupì, tak se snaží být èlenem nìjakého stáda, které mùže snáze lovit a rvát se o koøist.

Patøím do skupiny B tak jako vìtšina zdejších sázkaøù, ale musím øíci, že za souèasného stavu, kdy v profiteamu nejsou pro všechny stejnì nastavené podmínky, bych nechtìl být èlenem tohoto stáda.

Š?astné a veselé Vánoce, plné pohody, štìstí a do dalších životních krokù plný ranec optimismu, sebedùvìry a sázkaøského štìstí Vám všem pøeje prùmìrný sázkaø co se snaží kolem sebe soustøedit podobnì nadšený jedince, kteøí mají pøed sebou jediný cíl a tím je stanout jednou na samém vrcholu sázkaøského umìní

Váš Btip
Jen spoleènými silami mùžeme dlouhodobì vítìzit nad bookies
Houmeles
Host
Host

Příspěvekod Honano » čtv pro 23, 2004 23:39

Houmeles píše:Opravdu zajímavé ètení …

I mì je smutno z toho kam se tyto stránky dostali. Uvìdomuji si, že jsem v posledních nìkolika mìsících na tìchto stránkách nebyl vùbec aktivní a tak nemám pøíliš právo zde cokoliv veøejnì psát, ale poznal jsem zde øadu nových pøátel a kolegù sázkaøù a tak mi opravdu vadí a není mi dobøe z toho co zde musím èíst, právì v tento èas, kdy na sebe mají býti lidé spíše hodní a milí.
Než zaènu psát dál chtìl bych všem øíci, že si Vážím každého slušného èlovìka“ sázkaøe“ a je pro mne daleko cennìjší snaživý èlovìk který se teprve uèí, ale jde za svým cílem, než-li sázkaø který patøí sice mezi elitu, ale jeho povaha … no škoda slov.
Zpátky k tématu, musím natvrdo øíci, že si za to všechno mùže profiteam sám. Ano poèáteèní snaha všech na tomto foru, (vèetnì mì) byla poznat nové lidi a nebo se dostat do profiteamu. Ovšem za èas èlovìk poznal co se za tzv. profiteamem skrývá. Takže nadšení a elán ze snahy dostat se mezi tuto vyvolenou smetánku zákonitì opadl. Dùvod ? nebudu tu nikoho jmenovat a oèeròovat, ale každý mìl možnost sledovat tu práci (bohužel ovšem ne všech) tìchto profíkù, potom se jen tìžko mùžete divit ostatním, že se cítí ukøivdìní, že se na nì nedostalo, když jsou o sobì pøesvìdèeni (a já tvrdím, že právem), že nejsou o nic horší než ten èi onen.

Kdo nebo co to je ve své podstatì vlastnì sázkaø ?

A) Dravá šelma samotáø, která je spokojená s tím co uloví a svojí koøist se jen velmi nerada dìlí. Ta nepotøebuje nikoho, nikde se veøejnì neprezentuje a je ve své podstatì asi nejspokojenìjší. Protože je svobodná a dìlá si co chce a co sama uzná za vhodné.

B) Sázkaø je dravec, který se snaží urvat z koøisti ten nejvìtší díl pro sebe, ale protože ví že se lépe loví v tlupì, tak se snaží být èlenem nìjakého stáda, které mùže snáze lovit a rvát se o koøist.

Patøím do skupiny B tak jako vìtšina zdejších sázkaøù, ale musím øíci, že za souèasného stavu, kdy v profiteamu nejsou pro všechny stejnì nastavené podmínky, bych nechtìl být èlenem tohoto stáda.

Š?astné a veselé Vánoce, plné pohody, štìstí a do dalších životních krokù plný ranec optimismu, sebedùvìry a sázkaøského štìstí Vám všem pøeje prùmìrný sázkaø co se snaží kolem sebe soustøedit podobnì nadšený jedince, kteøí mají pøed sebou jediný cíl a tím je stanout jednou na samém vrcholu sázkaøského umìní

Váš Btip

Hele klidnì jmenuj...tohle tu je od toho aby se komunikovalo a to poøádnì...jen piš svùj názor na to kdo do PT patøí a kdo ne...já to vezmu v pohodì....fakt to chci vìdìt a chci si nato udìlat taky názor......ale kdžtak to napiš i s dùvodama.... :wink:
Honano
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » čtv pro 23, 2004 23:44

Proste bych asi tohle tema vymazal.A pred vstupem na tyto stránky bych dal nápis:
Tohle forum slouzí pouze pro výber lidí do profiteamu.Nic víc v pristupne sekci necekejte
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod Houmeles » čtv pro 23, 2004 23:58

To Honano

Proè nìkoho jmenovat, mùj názor je nepodstatný navíc ani nemohu protože neznám práci Quinton a Rafaela, jak jsem napsal Vážím si práce všech, ale ve veøejný sekci je spousta stejnì kvalitních sázkaøù a to jim bere momentálnì chu? do další práce.
Øeknu svùj názor, profiteam by se mìl otevøít na èas širšímu okruhu zájemcù a tam by se teprve vidìlo kdo na to má a kdo nemá. :wink:
Jen spoleènými silami mùžeme dlouhodobì vítìzit nad bookies
Houmeles
Host
Host

Příspěvekod Honano » pát pro 24, 2004 0:10

OK...já bych udìlal toto....každý kdo chce do PT nebo si sám myslí že nato má být èlenem PT tak at to sem napíše a hlavnì at to sem zdùvodní proè....Tak pánové ted se ukažte a pištì...bez obalu, ale hlavnì upøímì ne že já sem patøím paè jsem dobrý...ale nìco k tomu dodejte....Nikdo vás za váš názor nebude kritizovat pokud to nebude nìjaká Pí....!! Zaènu klidnì u sebe :
HONANO - jsem stávající èlen PT. Mùj názor je, že tam patøím...dùvodù mám pár...patøím do PT proto, že jsem na fóru hodnì èasto tím myslím, že jsem aktivním pøispìvatelem. Dále už tu takhle pøispívám témìø rok..vlastnì od zaèátku tohodle fóra....Píši zde : fotbal, hokej, snooker, formule a nìkdy i nìco jiného....myslím, že ve všem co píši se vyznám a myslím, že v urèitých vìcech hodnì...dálám tu pravidelnì podle mì dobré analýzy na anglický fotbal, Dánský a Švýcarský hokej, formule 1 a když se hraje snooker a MLB tak i na nì...a to s celkem dobrou úspìšností....viy Swiss hokej a tøeba anglie...mám v tomhle všem hodnì infa a dávám ho sem navíce sem dìlám i reporty. No nechci abyste to nìkdo bral jako vychloubání, to vážnì ne...ale pro tohle všechno bych mìl být èlenem PT....

Chci i vaše názory...prosím pøipojte se...... :lol: :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » pát pro 24, 2004 0:33

no jeden navrh prejmenujeme forum na sportbar u MRTVÉ DUŠE

ale tohle berte spise jako odlehèení Štìdrého dne
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Panther » pát pro 24, 2004 1:00

Honano píše:OK...já bych udìlal toto....každý kdo chce do PT nebo si sám myslí že nato má být èlenem PT tak at to sem napíše a hlavnì at to sem zdùvodní proè....Tak pánové ted se ukažte a pištì...bez obalu, ale hlavnì upøímì ne že já sem patøím paè jsem dobrý...ale nìco k tomu dodejte....Nikdo vás za váš názor nebude kritizovat pokud to nebude nìjaká Pí....!! Zaènu klidnì u sebe :
HONANO - jsem stávající èlen PT. Mùj názor je, že tam patøím...dùvodù mám pár...patøím do PT proto, že jsem na fóru hodnì èasto tím myslím, že jsem aktivním pøispìvatelem. Dále už tu takhle pøispívám témìø rok..vlastnì od zaèátku tohodle fóra....Píši zde : fotbal, hokej, snooker, formule a nìkdy i nìco jiného....myslím, že ve všem co píši se vyznám a myslím, že v urèitých vìcech hodnì...dálám tu pravidelnì podle mì dobré analýzy na anglický fotbal, Dánský a Švýcarský hokej, formule 1 a když se hraje snooker a MLB tak i na nì...a to s celkem dobrou úspìšností....viy Swiss hokej a tøeba anglie...mám v tomhle všem hodnì infa a dávám ho sem navíce sem dìlám i reporty. No nechci abyste to nìkdo bral jako vychloubání, to vážnì ne...ale pro tohle všechno bych mìl být èlenem PT....

to je pekne, honano. konecne zase rozumny prispevek, toho by se mel kazdy chytit a mohlo by to temto strankam i pomoci.

tak co se me tyce, vetsinou od 7:00 ctu novinky ze sveta sportu. cca do 8:00. muj ztraveny cas praci na foru (nemluvim o tomto foru) se blizi prumerne 8 hodinam denne. zkusenosti s hokejem fotbalem a zurnalistikou. o me uspesnosti se vyjadrovat nebudu, to neni vhodne. prumerne sezenu 4-5 fixed zapasu mesicne. uspesnost az do vcerejska co se fixed matchu tyce byla 100%, vcera se priznam mi jeden nevysel. klasicky re-fixed od marathonbetu. na netu prumerne denne kolem 8hodin. prumerne 2hodiny denne jezdim po sk. vecer uz vetsinou jen sleduju online vysledky a pripravuji se na dalsi den. snad jsem to alespon castecne popsal jak si honano pral. Do profitymu se dostat nemohu, protoze odmitam zasobovat kvalitnimi tipy lidi jako je gagin apod. pokud nekomu privedu dobry tip, rad bych od nej treba nekdy i dobry tip dostal. napriklad utah jazz zde nema co delat a zrejme kdybych se dostal do profitymu, pozadoval bych vyhazov techto zbytecnych prisavek.
hs
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod minormartin » pát pro 24, 2004 1:01

...je to opravdu pìkná podívaná...

...ètu a nestaèím se divit...

...poznal jsem na tomto foru hodnì dobrých lidí a za to díky. Je urèitì škoda, že to tu teï vypadá jak na bitevním poli, ale jak už to tu bylo nìkolikrát øeèeno za souèasný stav nejvíc mùže "profi"... (já vím... popel na hlavì už tu byl)

...otázka zda bych chtìl být v profi a proè je myslím teï mimo mísu, když se tu vlastnì øeší "bude forum èi nebude forum"...

...urèitì bych chtìl být v partì lidí, kteøí vìnují vsázení tolik èasu jako já, ale hlavnì si s nimi musím ROZUMÌT a musím jim beze zbytku DÙVÌØOVAT !!!

Nechci nikomu nic zazlívat, ale mùj dobrý pocit na zaèátku, kdy jsem sem celkem pravidelnì pøispíval vyprchal a pøetval jen pocit z profi, že (jak by øekl klasik): "na svìtì je lidí jako sraèek".

...nemyslím, že nìjaký názor, který tu nìkdo napíše, mùže zmìnit rozhodnutí majitelù, jak toto forum bude pokraèovat...

(mimochodem mazání pøíspìvkù považuju za dost neš?astnou záležitost, cenzury jsem si za svùj život užil až dost)

...všem hodnì štìstí v novém roce...
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Příspěvekod Panther » pát pro 24, 2004 1:01

Honano píše:OK...já bych udìlal toto....každý kdo chce do PT nebo si sám myslí že nato má být èlenem PT tak at to sem napíše a hlavnì at to sem zdùvodní proè....Tak pánové ted se ukažte a pištì...bez obalu, ale hlavnì upøímì ne že já sem patøím paè jsem dobrý...ale nìco k tomu dodejte....Nikdo vás za váš názor nebude kritizovat pokud to nebude nìjaká Pí....!! Zaènu klidnì u sebe :

to je pekne, honano. konecne zase rozumny prispevek, toho by se mel kazdy chytit a mohlo by to temto strankam i pomoci.

tak co se me tyce, vetsinou od 7:00 ctu novinky ze sveta sportu. cca do 8:00. muj ztraveny cas praci na foru (nemluvim o tomto foru) se blizi prumerne 8 hodinam denne. zkusenosti s hokejem fotbalem a zurnalistikou. o me uspesnosti se vyjadrovat nebudu, to neni vhodne. prumerne sezenu 4-5 fixed zapasu mesicne. uspesnost az do vcerejska co se fixed matchu tyce byla 100%, vcera se priznam mi jeden nevysel. klasicky re-fixed od marathonbetu. na netu prumerne denne kolem 8hodin. prumerne 2hodiny denne jezdim po sk. vecer uz vetsinou jen sleduju online vysledky a pripravuji se na dalsi den. snad jsem to alespon castecne popsal jak si honano pral. Do profitymu se dostat nemohu, protoze odmitam zasobovat kvalitnimi tipy lidi jako je gagin apod. pokud nekomu privedu dobry tip, rad bych od nej treba nekdy i dobry tip dostal. napriklad utah jazz zde nema co delat a zrejme kdybych se dostal do profitymu, pozadoval bych vyhazov techto zbytecnych prisavek.
hs
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod roman63 » pát pro 24, 2004 1:37

Všem pøeji š?astné a veselé vánoce.
Po pøeètení nìkolika posledních pøíspìvkù mi to nedá abych nereagoval.
Mùj osobní názor je ten , že PROFITEAM se chová jako KOMUNISTI pøed
20 - ti lety.(Nìco o tom vím.) Ti také chtìli aby dìlný lid pracoval na všechny co jsou nahoøe.Øíkáte si MODERÁTOØI - a moderátor je od toho aby moderoval - t.zn. ØÍDIL a vedl jednotlivá fóra.Za poslední mìsíc co jste znechutili pøispívat dobrým tiperùm , to zde jde od desíti k pìti.
Jedinì HONANO zasluhuje název MODERÁTOR ale tím to konèí.
Pište si dál své tipy na uzavøené fórum které neustále svítí , ale pak se nedivte že veøejné fórum bude mrtvé.Jestli jste si toho nevšimli , tak analýzy sem psávali vìtšinou nováèci plni elánu a nadìje že se dostanou mezi vás.Po vìtšinì pøípadù se tak nestalo a elán okamžitì opadl.Kdysi se mi líbila vìta "Spoleènými silami porazíme sázkové kanceláøe" nebo tak podobnì , ale vy se tak rozhodnì nechováte ! Nejvìtší chybou je nìkoho do nìèeho nutit. Zesmol nìjakou duchaplnou analýzu , jinak nemáš nárok!
A pokud jich nebude X do mìsíce tak jedeš... Tím kopete hrob tomuto otevøenému fóru. Pokud si chcete pøedávat informace soukromnì na uzvøeném fóru , konejte tak dál. Pokud ale chcete aby fungovalo fórum
veøejné , chovejte se jako MODERÁTOØI a jednotlivé diskuze veïte.
Nesypu si popel na hlavu , pøispíval jsem velmi málo ale sázel jsem pøed tímto fórem , sázím s ním a opìt budu sázet i bez nìj....
Nejste jediní na netu , to si uvìdomte , než toto fórum pošlete úplnì do kytek...

Ještì jednou všem hodnì štìstí a bohatého Ježíška..
roman63
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM