Opravdu zajímavé ètení …
I mì je smutno z toho kam se tyto stránky dostali. Uvìdomuji si, že jsem v posledních nìkolika mìsících na tìchto stránkách nebyl vùbec aktivní a tak nemám pøíliš právo zde cokoliv veøejnì psát, ale poznal jsem zde øadu nových pøátel a kolegù sázkaøù a tak mi opravdu vadí a není mi dobøe z toho co zde musím èíst, právì v tento èas, kdy na sebe mají býti lidé spíše hodní a milí.
Než zaènu psát dál chtìl bych všem øíci, že si Vážím každého slušného èlovìka“ sázkaøe“ a je pro mne daleko cennìjší snaživý èlovìk který se teprve uèí, ale jde za svým cílem, než-li sázkaø který patøí sice mezi elitu, ale jeho povaha … no škoda slov.
Zpátky k tématu, musím natvrdo øíci, že si za to všechno mùže profiteam sám. Ano poèáteèní snaha všech na tomto foru, (vèetnì mì) byla poznat nové lidi a nebo se dostat do profiteamu. Ovšem za èas èlovìk poznal co se za tzv. profiteamem skrývá. Takže nadšení a elán ze snahy dostat se mezi tuto vyvolenou smetánku zákonitì opadl. Dùvod ? nebudu tu nikoho jmenovat a oèeròovat, ale každý mìl možnost sledovat tu práci (bohužel ovšem ne všech) tìchto profíkù, potom se jen tìžko mùžete divit ostatním, že se cítí ukøivdìní, že se na nì nedostalo, když jsou o sobì pøesvìdèeni (a já tvrdím, že právem), že nejsou o nic horší než ten èi onen.
Kdo nebo co to je ve své podstatì vlastnì sázkaø ?
A) Dravá šelma samotáø, která je spokojená s tím co uloví a svojí koøist se jen velmi nerada dìlí. Ta nepotøebuje nikoho, nikde se veøejnì neprezentuje a je ve své podstatì asi nejspokojenìjší. Protože je svobodná a dìlá si co chce a co sama uzná za vhodné.
B) Sázkaø je dravec, který se snaží urvat z koøisti ten nejvìtší díl pro sebe, ale protože ví že se lépe loví v tlupì, tak se snaží být èlenem nìjakého stáda, které mùže snáze lovit a rvát se o koøist.
Patøím do skupiny B tak jako vìtšina zdejších sázkaøù, ale musím øíci, že za souèasného stavu, kdy v profiteamu nejsou pro všechny stejnì nastavené podmínky, bych nechtìl být èlenem tohoto stáda.
Š?astné a veselé Vánoce, plné pohody, štìstí a do dalších životních krokù plný ranec optimismu, sebedùvìry a sázkaøského štìstí Vám všem pøeje prùmìrný sázkaø co se snaží kolem sebe soustøedit podobnì nadšený jedince, kteøí mají pøed sebou jediný cíl a tím je stanout jednou na samém vrcholu sázkaøského umìní
Váš Btip