Moderátor: Moderátoři
Robert píše:Zajimavy ze nejvic prskaji admini a moderatori. Novacci raci zmlkli aby jam nahodou nebylo taky durazne doporuceno aby vypadli.
Robert píše:No vidim ze me prispevky vyvolali celkem bourlivou debatu. Pochopitelne jsem si chtel trosku rejpnout ale nechtel jsem dojit tak daleko. Nicmene musim konstatovat nektere skutecnosti ktere je treba si pripustit a aby jste to pochopili tak to vezmeme takovou mensi analyzou. Vsem kritikum co umi cist mezi radky pripominam ze nikde nepisu o sobe nybrz obecne.
Tzv. Profi tym se nesmyslnou politikou pripravuje o velmi kvalitni tipery jen proto ze si hraje na members. Dle meho nazoru je to jen ke skode tohoto fora. Soucasny system nekdo naspise analyzu a nekdo(nevim kdo a za jakych podminek) me mozna prijme mi pripada opravdu zvlastni. Myslim ze prioritou nas vsech je predevsim prevest SK a tomu bychom se meli podridit. Myslim si ze tipovaci soutez by mela byt oteverna a na zaklade uspesnoti teto tipovaci souteze by se melo prijaam do members. Muj argument je jasny a snad i pochopitely chodim do prace a mimo to se staram o rodinu a sazim. Nez cokoliv vsadim predchazi tomu dukladna anlyza a to V HLAVE. Napsat vsechna pro a proti je prilis zdlouhave a nemam na to cas proto si myslim ze tipovaci soutez je o prave.
Snad to dava trochu smysl a omlouvamk se touto cestou vsem kterej jsem nasral.
Jelikoz chodim na toto forum ciste pro zabavu a nutno dodat ze se bavim dobre nabizim vesem jistou satisfakci za skazeni tohoto tematu. Vice se dozvite v sekci evidence sazeni.
PS: Prominte mi preklepy jsem tak nebyspanej ze na to skoro nevidim.
Myslim si ze tipovaci soutez by mela byt oteverna a na zaklade uspesnoti teto tipovaci souteze by se melo prijaam do members.
Muj argument je jasny a snad i pochopitely chodim do prace a mimo to se staram o rodinu a sazim. Nez cokoliv vsadim predchazi tomu dukladna anlyza a to V HLAVE. Napsat vsechna pro a proti je prilis zdlouhave a nemam na to cas proto si myslim ze tipovaci soutez je o prave.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků