Mám takvej malej dotaz.
Vždy když se pøihlásím tak zmizí oznaèení diskuzí který sem si ještì nepøeèetl. Potom se v tom tìžko orientuju a musím hledat podle datumu.
Dìlá to ještì nìkomu??? Popøípadì èím to je???
Moderátor: Moderátoři
Pivomil píše:Zdravim, pred chvili jsem se zaregistroval a napadla me v souvislosti s tim otazka, zda by bylo mozne mit emailove schranky ve tvaru username@profisazkar.com Nemusi byt moc velke, ale mozna by se sposute lidi hodilo mit zvlast email kam by si mohli nechat zasilat zpravy z tohoto fora, at si to nemusime nechat posilat na stavajici emailove adresy..
kali píše:Pivomil píše:Zdravim, pred chvili jsem se zaregistroval a napadla me v souvislosti s tim otazka, zda by bylo mozne mit emailove schranky ve tvaru username@profisazkar.com Nemusi byt moc velke, ale mozna by se sposute lidi hodilo mit zvlast email kam by si mohli nechat zasilat zpravy z tohoto fora, at si to nemusime nechat posilat na stavajici emailove adresy..
Nekteri uzivatele uz v soucasne dobe maji emailove adresy ve tvaru neco@profisazkar.com. Vzhledem k tomu, ze web (zatim jen forum) vzniklo za ucelem diskuse a zvyseni vyhernosti a jedna se samozrejme o prodelecny web, byl zrizen hosting s nizkymi naklady. To se projevilo prave na poctu emailovych adres, kterych je k dispozici malo.
T.j samozrejme, ze by slo pridelovat emailove adresy, ale musely by se dokoupit a vzhledem k soucasnemu poctu registrovanych lidi (zhruba po 6 tydnech fungovani) - pres 300, uz by se jednalo o nezanedbatelnou castku...
Takze zatim tezko rict, ale da se o tom uvazovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků