Eurovision Song Contest 2005

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod richardt » čtv kvě 19, 2005 10:37

Nechci vám do toho mluvit,ale jedná se o velmi riskantní tip.Aèkoli je Øecko favoritem(mimochodem kdo za nì bude zpívat ??),vyhrát nemusí.
V minulosti se už vícekrát stalo,že v této soutìži byl velký favorit (jednotlivec nebo skupina kteøí už byli slavní) a pøesto nevyhráli.
Jeden roèník vyhrála zpìvaèka z Izraele (to že Izrael a Turecko jsou poèítáni do Evropy je kapitola sama pro sebe).Na tom by nebylo celkem nic zvláštního,až na to,že to byl pøeoperovaný muž - to jen tak pro zajímavost.
Podle mì je to loterie.
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » čtv kvě 19, 2005 10:44

richardt píše:Nechci vám do toho mluvit,ale jedná se o velmi riskantní tip.

:arrow: to je tip na VITAZA :!: (to suhlasim,"vyhybam sa mu...")

Aèkoli je Øecko favoritem(mimochodem kdo za nì bude zpívat ??),vyhrát nemusí.

V minulosti se už vícekrát stalo,že v této soutìži byl velký favorit (jednotlivec nebo skupina kteøí už byli slavní) a pøesto nevyhráli.

:arrow: a prave preto som uprednostnil "moje tipy"

.
bubus
Host
Host

Příspěvekod richardt » čtv kvě 19, 2005 11:06

Pøeji hodnì štìstí.
Moøe informací (ale jestli k nìèemu budou?) lze nejít zde:
http://www.eurovision.tv/english/index.htm
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Salat » čtv kvě 19, 2005 22:19

richardt píše:Nechci vám do toho mluvit,ale jedná se o velmi riskantní tip.Aèkoli je Øecko favoritem(mimochodem kdo za nì bude zpívat ??),vyhrát nemusí.

Musim bohuzel konstatovat, ze jsi mel stoprocentni pravdu... Prave jsem dosledoval primy prenos vyhlasovani deseti zemi, ktery se dostaly do finale, a verte nebo ne, Recko mezi nimi neni :!: :cry:
Salat
Host
Host

Příspěvekod Mafix » čtv kvě 19, 2005 22:44

Salat píše:
richardt píše:Nechci vám do toho mluvit,ale jedná se o velmi riskantní tip.Aèkoli je Øecko favoritem(mimochodem kdo za nì bude zpívat ??),vyhrát nemusí.

Musim bohuzel konstatovat, ze jsi mel stoprocentni pravdu... Prave jsem dosledoval primy prenos vyhlasovani deseti zemi, ktery se dostaly do finale, a verte nebo ne, Recko mezi nimi neni :!: :cry:

Grecko vo finale je.
21. maja je finale
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » čtv kvě 19, 2005 22:44

Do finale:

1. Hungary
2. UK
3. Malta
4. Romania
5. Norway
6. Turkey
7. Moldova
8. Albania
9. Cyprus
10. Spain
11. Israel
12. Serbia & Montenegro
13. Denmark
14. Sweden
15. FYR Macedonia
16. Ukraine
17. Germany
18. Croatia
19. Greece
20. Russia
21. Bosnia & Herzegovina
22. Switzerland
23. Latvia
24. France
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Salat » čtv kvě 19, 2005 22:56

No nechci se hadat... Podle toho co jsem videl v tom prenosu to bylo jinak... Ale jak rikam, je mozny ze jsem to akorat blbe pochopil
Salat
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát kvě 20, 2005 6:36

:arrow: "uplne inak" :D

:arrow: GRECKO po vcerajsku patri este medzi vacsieho favorita (aj ked tomu "moc nerozumiem" :roll: :oops: )ako den predtym :D :arrow: BaW 2.4,Willhil 2.62 :arrow: 1-4 by podla tych kurzov malo byt fakt "neprestrelne"kedze sa stale predpoklada,ze GRECKO ZVITAZI :!: :?:
bubus
Host
Host

Příspěvekod Salat » pát kvě 20, 2005 9:51

Tak ted uz to vubec nechapu...

Dival jsem se na ten prenos, udelali tam obrovskou paradu a vyhlasovali deset postupujicich zemi... Recko mezi nima nebylo...

Pak rekli "Ostatni zeme maji bohuzel smulu, ale nezoufejte, snad vam to vyjde pristi rok" nebo neco v tom smyslu... :?

No a ted je recko favoritem... Kazdopadne me to tesi, protoze na ne mam vsazeno
Salat
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát kvě 20, 2005 10:55

Salat píše:Tak ted uz to vubec nechapu...

Dival jsem se na ten prenos, udelali tam obrovskou paradu a vyhlasovali deset postupujicich zemi... Recko mezi nima nebylo...

Pak rekli "Ostatni zeme maji bohuzel smulu, ale nezoufejte, snad vam to vyjde pristi rok" nebo neco v tom smyslu... :?

No a ted je recko favoritem... Kazdopadne me to tesi, protoze na ne mam vsazeno

:arrow: tiez ma to "vylakalo" :hyper: ,tiez so si v prvom momente myslel,ze GRECKO ani nepostupilo :shock:
bubus
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec