ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod bubus » čtv čer 16, 2005 6:35

monkei píše: A posílat SMS? Odkrývat vám své èíslo, když jste proti mì naladìni tak, jak jste? Rád bych se podìlil i o své tipy, ale jak? Kupte mi nìkdo scanner a já vám poøídím kopie všech tiketù a umístím je zde na fórum. Platí?

:ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :ludo: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
bubus
Host
Host

Příspěvekod quinton » čtv čer 16, 2005 10:37

monkei píše:
quinton píše:není nic jednoduššího než 5 zápasù v øadì projet

To? je mùj výsledek "Quintonovy Hry na Sázkaøe".

Tak k této reakci nemám slov :(
Je vidìt že se v sázení opravdu ještì moc nevyznáš :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Re: :-))

Příspěvekod AC_28 » čtv čer 16, 2005 10:55

monkei píše:
AC_28 píše:preco 1,60???? pretoze uz si vlozil 2100 kacek a a vyhra cini iba 3360!!!!

Protoze tady nejde o to, vyhrat kazdy den dvojnasobek dosud vsazenych penez, ale ziskat urcity cisty denni zisk (v nasem pripade 500 Kè).

add. poslednykrat: zaujimave reagoval si na vklad celkom 2100 a vyhru celkovu 3360 kacek... preco si radsej neokopcil odsek s celkovym vkladom 33 000 a celkovou vyhrou 39 000 ????? neviem ako by sa na teba pozeral trosku normalny clovek keby si mu povedal: Jooo, idem do sazkovky a vsadim poslednych 30 litrov na kurz dvojtip 1,18... No a ked toto spravis formou vkladam poslednych 30 litrov na tip s kurzom 2,10 tak to ta budu mat za doktora tiperskych vied... ale budiz, zavidim ti podla niektorych... Zamerne budes teraz asi argumentovat vkladom 18 000 na kurz 2,10... ale celkovo si uz naladoval uz spomenutych 33 penez...

GL vsem pratele!!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Re: pro monkei

Příspěvekod brumla83 » čtv čer 16, 2005 17:43

monkei píše:
brumla83 píše:Myslíš tu ruletu? To už tady bylo øeèený... 50:50 (bez 0), jinak myslím 18/37 * 100 = 48,6 procent je pravdìpodobnost padnutí nìjaké barvy, kromì té nuly.

Neboli pravdìpodobnost padnutí nuly je 51,4 %. ?

Pravdìpodobnost padnutí nìjaké barvy je 97,2 %.

Pravdìpodobnost padnutí urèité barvy je 48,6 %.

Nevím, možná jsi se jenom v rychlosti pøepsal, nechci tady slovíèkaøit, to potom sory za tento pøíspìvek. Anebo sis fakt myslel, že pravdìpodobnost že padnì nìjaká barva je 48,6 %...

seš opravdu pošuk!
pravdepodobnost, že pøi jednom hodu padne jedna barva (èervená nebo èerná) je tìch 48,6 procent!!!!!! Tzn. pravdìpodobnost, že padne nula je 100-48,6-48,6 = 2,8 procenta!!!!!!

Ty seš teda matematik fakt už!!
brumla83
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv čer 16, 2005 17:49

monkei píše:
brumla83 píše:Sám jsem to pøed 3 rokama zkoušel s 20 Kè na zaèátku a nestaèil jsem se divit jak rychle jsem se dostal do mínusu... I když to bylo "pár stovek".

Tak to jsi asi nezkoušel... Jelikož do mínusu pár stovek by ses dostal už asi pøi ètvrtém prohraném tiketu (konkrétnì do mínusu více než pìt set), neboli jsi mìl mnohem menší šanci na výhru než já, jelikož já mám možnost prohrát o zápas v øadì více (neboli pravdìpodobnost prohry se mi dìlí dvìma).

Takže jestli jsi skuteènì prohrál jen "pár stovek" - a mìl jsi tedy možnost prohrát po sobì jdoucí max. 3 tikety (a ètvrtý musel být výherní), tak se ti ani nedivím, že jsi prohrál, ale zároveò je tøeba konstatovat, že tvùj pøíspìvek je mírnì zavádìjící, jelikož jsi aplikoval nìco úplnì jiného. Je jasné, že mít peníze na zafinancování pouze jedné prohry má mnohonásobnì menší nadìji na úspìch, než mùžeš-li si dovolit prohry ètyøi.

Aplikoval jsem tu taktiku, která je 100 let známá....ta "tvoje".
Nevyšlo mi asi 4-5 kol. A když sázíš napø. proti poslednímu týmu v tabulce ligy, tak jsou proti ním hodnì èasto malý kurzy a jseš nucenej vsadit pøi neúspìchu mnohem víc....Takže pak to jde rychle...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod monkei » čtv čer 16, 2005 19:35

brumla83 píše:
monkei píše:
brumla83 píše:Sám jsem to pøed 3 rokama zkoušel s 20 Kè na zaèátku a nestaèil jsem se divit jak rychle jsem se dostal do mínusu... I když to bylo "pár stovek".

Tak to jsi asi nezkoušel... Jelikož do mínusu pár stovek by ses dostal už asi pøi ètvrtém prohraném tiketu (konkrétnì do mínusu více než pìt set), neboli jsi mìl mnohem menší šanci na výhru než já, jelikož já mám možnost prohrát o zápas v øadì více (neboli pravdìpodobnost prohry se mi dìlí dvìma).

Takže jestli jsi skuteènì prohrál jen "pár stovek" - a mìl jsi tedy možnost prohrát po sobì jdoucí max. 3 tikety (a ètvrtý musel být výherní), tak se ti ani nedivím, že jsi prohrál, ale zároveò je tøeba konstatovat, že tvùj pøíspìvek je mírnì zavádìjící, jelikož jsi aplikoval nìco úplnì jiného. Je jasné, že mít peníze na zafinancování pouze jedné prohry má mnohonásobnì menší nadìji na úspìch, než mùžeš-li si dovolit prohry ètyøi.

Nevyšlo mi asi 4-5 kol. A když sázíš napø. proti poslednímu týmu v tabulce ligy, tak jsou proti ním hodnì èasto malý kurzy a jseš nucenej vsadit pøi neúspìchu mnohem víc....Takže pak to jde rychle...

Pokud by ti nevyšlo 4 - 5 kol, tak by jsi neprohrál pár stovek, ale pár tisíc (pakliže by jsi zaèínal na 20ti korunách).
monkei
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv čer 16, 2005 20:22

pro monkei:

hodnì záleží na kurzu, který tam jsou.... už si nepamatuju pøesnì jaký tam byly...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod monkei » čtv čer 16, 2005 21:35

brumla83 píše:pro monkei:

hodnì záleží na kurzu, který tam jsou.... už si nepamatuju pøesnì jaký tam byly...

Jasnì, to je pravda, že když vsázíš na vyšší kurz, tak ti staèí menší kapitál. Jenže se podstupuješ mnohem vìtšímu riziku, a taky trochu o tom to je, nepodlehnout tomu, že dáváš vyšší kurzy, abys nemusel sázet tolik, atd...
monkei
Host
Host

Příspěvekod monkei » čtv čer 16, 2005 21:43

Na strane 6 nasi diskuse je uveden tento muj prispevek:

monkei píše:Btw, statistická pravdìpodobnost, že zápas vyjde, je 1:2.

Je zajimave, ze si nikdo z vas, ani ti z vas, kteri zde deklaruji sve vzdelani v oboru statistiky (napr. zkouskou na vysoke skole), nevsiml, ze zde je chyba.

Statistická pravdìpodobnost, že zápas vyjde, je 1:3 - na základì jednoduchého vzoreèku p = m : v

Né že bych vám to vzdìlání nevìøil (tìm, kteøí uvedli, že jej mají), je možné, že pouze neètou mé pøíspìvky. V tom pøípadì je ovšem divné, že proti nim vystupují...
monkei
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv čer 16, 2005 22:13

ten odstaveèek jsem neèetl, tak jsem si toho nemohl ani všimnout. Je to v tom navíc tak fikanì schovaný.... :D

Ale máš pravdu, asi ses pøeklepl.
brumla83
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady