Online sázení na BaW

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Brrr » pát říj 21, 2005 22:31

Gagin píše:Jde to jen pøi live sázení, dnes pøi zápase Bochumi to bylo vypsáno u prvního i druhého poloèasu, oboje jsem zkusil oboje vyšlo, zaèátek parádní :wink:

:thumbup1:

Tak nìkdy jim ty kurzy pìknì ulítnou!!! Toto už je podle mì velký VALUE. :wink:
Obrázek

Vhazování za @1,85, tak to se fakt musí 8)
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Brrr » pát říj 21, 2005 22:42

Obrázek

Jak øíkal bubus, kurzy nad @1,5 by nemìly být ztrátový, ale kurzy 1,75 a vyšší už jsou asi opravdu dárky :lol:
Budu i nadále testovat mùj nový koníèek na sázení Vhazování a budu vás informovat :wink:

Chtìl bych si udìlat nìjakou tabulku a poèítat, jak èasto se co stává... :wink:
...doufám, že tím získám "reálnou" hladinu kurzu a budu pak sázet samozøejmì Vhozování, u kterýho bude tento kurz pøevyšovat "mou reálnou hladinu" :wink:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Brrr » pát říj 21, 2005 22:49

:arrow: Ještì sem si pak všiml jedné vìci a to, jaký bude nastavený èas v prvním poloèase. Nejèastìji bývá nastavována 1minuta, na kterou bývá kurz v prùmìru @1,65, ale co je zajímavìjší je, že bude nastaveno 0 minut za prùmìrný kurz @4,5 !!! :wink:

Dneska sem jenom tak sledoval tøi zápasy a u dvou z nich se nanastavovalo nic v prvním poloèase. :wink:

...bude asi nìkdo namítat, že toto není zas tak o náhodì jako Vhazování. Tato sázka už záleží na høe, zranìní, zdržování, rohové kopy atd atd Stejnì bych ale chtìl zjistit prùmìrnou èetnost této události :wink:
...pro ty, kdo sledují zápas live, tak to mají mnohem jednodušší :wink:

...proto bych i toto chtìl sledovat, když budu mít èas, a budu informovat... :wink:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Raimei » sob říj 22, 2005 12:55

škoda že to nabízí jen BaW, vidím že si budu muset založit úèet i u této SK :D jen doufám že to do té doby nezruší, vypadá to zajímavì..
Jsem tu nový, tak než do toho proniknu, berte mì s velkou rezervou :-)
Raimei
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob říj 22, 2005 13:34

Sazky co se stane prvni "VHAZOVANI" vam muze akorat pokazit hodne faulujici tym, kdy uz jsem parkrat zazil ze nejdriv byl pred vhazovani trestny kop... Ale jinak tento druh sazky nabizeji hodne dlouho a docela to vychazi... jediny problem je, ze kdyz to pak nalozite za hodne moc tak to zrovna nevyjde.. :? :)
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Keramik » sob říj 22, 2005 14:37

Raimei píše:škoda že to nabízí jen BaW, vidím že si budu muset založit úèet i u této SK :D jen doufám že to do té doby nezruší, vypadá to zajímavì..

To urèitì nemá jenom BaW! Já jsem to poprvé zkusil asi pøed dvìma lety u Gamebookers a mají to dodnes...
Keramik
Host
Host

Příspěvekod Raimei » sob říj 22, 2005 14:39

Keramik píše:
Raimei píše:škoda že to nabízí jen BaW, vidím že si budu muset založit úèet i u této SK :D jen doufám že to do té doby nezruší, vypadá to zajímavì..

To urèitì nemá jenom BaW! Já jsem to poprvé zkusil asi pøed dvìma lety u Gamebookers a mají to dodnes...

Mám zatím úèet jen u Sportingbet, ale chci si založit ještì nìjaký jiný. Díky za info ohlednì GB, mrknu na to :wink:
Jsem tu nový, tak než do toho proniknu, berte mì s velkou rezervou :-)
Raimei
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob říj 22, 2005 15:45

Tak dneska treba z toho co se v tuto chvili hraje:

Niki Volou - Olympiakos
2 half - 1st - free kick

Frankfurt - Koln
2 half - 1st - free kick

BoruM. - Kaiser
2 half - 1st - free kick

Wolfsburg - Schalke
2 half - 1st - free kick

Wolfsburg - Schalke
1 half - 1st - Goal kick (vykop od brany)

Bayern - Duisburg
1 half - 1st - Corner

Hertha - Maintz
1 half - 1st - Free Kick

Takze jenom chci ukazat ze to nejaka tuti neni! Toto jsou zapasy ktere se hraji v tuto chvili neni to nabidka z celeho dne kdy padaly "1st" prekvapka... Minimalne po dnesku se Nemecka prvni ukazuje jako nebezpecna na sazeni co se prvni stane.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Brrr » sob říj 22, 2005 15:56

-=Ondra=- píše:Tak dneska treba z toho co se v tuto chvili hraje:

Niki Volou - Olympiakos
2 half - 1st - free kick

Frankfurt - Koln
2 half - 1st - free kick

BoruM. - Kaiser
2 half - 1st - free kick

Wolfsburg - Schalke
2 half - 1st - free kick

Wolfsburg - Schalke
1 half - 1st - Goal kick (vykop od brany)

Bayern - Duisburg
1 half - 1st - Corner

Hertha - Maintz
1 half - 1st - Free Kick

Takze jenom chci ukazat ze to nejaka tuti neni! Toto jsou zapasy ktere se hraji v tuto chvili neni to nabidka z celeho dne kdy padaly "1st" prekvapka... Minimalne po dnesku se Nemecka prvni ukazuje jako nebezpecna na sazeni co se prvni stane.

Pøesnì tak jak øikáš Ondro. Nìmecká liga se neukazuje jako dobrá pro tuto sázku. Ale zato Anglická liga všechno vhazování (teda myslim) Chce to chvílu sledovat, aby sme vìdìli,která soutìž je pro tuto sázku nejlepší
Brrr
Host
Host

Příspěvekod JaraP » sob říj 22, 2005 17:08

Brrr píše:Pøesnì tak jak øikáš Ondro. Nìmecká liga se neukazuje jako dobrá pro tuto sázku. Ale zato Anglická liga všechno vhazování (teda myslim) Chce to chvílu sledovat, aby sme vìdìli,která soutìž je pro tuto sázku nejlepší

v Anglii jsem takhle zkusil dát 3 vhazování do akovky a OK kurz 4
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady