Chci se podìlit o svou mimoøádnì úspìšnou zkušenost s rozpisem na remízy. nejprve však omluva za to pokud bude nìkomu vadit,že jsem sem své tipy nepøidal pøedem.
..... Bylo to ale vùbec poprvé kdy jsem takový maxi rozpis na remízy vsadil a také až dnes navštìvuju toto téma poprvé. No a v neposlední øadì: Neèekal jsem až takový úspìch. byla to spíš zkouška.
Moje sázka byla vsazena u Synottipu. uvádím to z toho dùvodu,že Synottip je pro sázení rozpisù ze všech našich kamen. sázkovek/já osobnì mám u nich reg. a sázím pøes S-konto - doporuèuji./ absolutnì nejlepší. A to z tìchto dùvodù:
1. Není omezen poèet zápasù do skupiny
2.Není omezen ani poèet vsazených skupin!!
3.To nejdùležitìjší!!!... Není nutný minimální vklad na kombinaci / u ostatních SK 10Kè/
Toto se dá vhodnì použít u maxi rozpisù, kde je velký poèet kombinací a tím pádem nutný vysoký vklad. Samozøejmì to vše je omezeno max.výhrou 10mil.
Nechci dìlat reklamu!
Ale pøi dalším ètení a zjištìní % úspìšnosti mé sázky zjistíte, že seznámení s tìmito výhodami je nutné
Teï už k sázce:
Vybral jsem si 12 zápasù s pøedpokladem nebo spíš s pocitem možnosti remízy....
Zápasy jsem vsadil po dvou do skupin, tj. celkem 8 skupin.
Zvolil jsem rozpis na 2- jice, 3-jice a 5-tice. 4-øice jsem vynechal / jak se ve výsledku ukázalo bylo to dobøe, ale taky to mohlo hodnì mrzet/
Výše vkladu : 200Kè
Vsazené zápasy:
TIp Výsledek Status
A: Portugal - Nizozemí 0 2:1 KO
Mexico - Uruguay 0 2:2 OK
B:Kostarika - Paraguay 0 0:1 KO
Venezuela - Kolumbie 0 0:1 KO
C:Gabon - Angola 0 2:2 OK
Libérie - Togo 0 0:0 OK
D:Malawi - Guinea 0 1:1 OK
Uganda - Ghana 0 1:1 OK
E:Gak Graz- Austria 0 1:1 OK
Guarani- Atl. Mineiro 0 1:1 OK
F:Fluminense - Gremio 0 2:0 KO
Norrkoping - Cafe Opera 0 1:1 OK
G:Halmstads- Orebro 0 2:2 OK
Tromsdalen - Raufoss 0 1:1 OK
H:Pors Grenland - Bryne 0 0:0 OK
P-Iirot - Vaasan 0 1:1 OK
Jak vidíte ze 16 zápasù jsem uhodl celkem 12
A celkem 5 skupin
èekání na GAK bylo napínavé!
....
Výhra pøi uhodnutí všech 8 skupin a tedy maximální by byla 7 158 358 Kè
Moje vyhraná èástka je však také velmi zajímavá a to : 147 069 Kè
Na závìr lehká rekapitulace: Celkem bylo 140 kombinací / tady je vidìt výhoda nenutnosti min. vkladu. U jiných SK bych musel vsadit 1400Kè, jenže výhra už by pøevyšovala maximální výhru na jeden tiket a tzn., že nikde jinde bych takovou sázku nevsadil.
/ 28 2-jic, 56 3-jic a 56 5-tic/
Prùmìrná výhra na 2-jici byla cca 120Kè , na 3-jici cca 1200,- Kè a 5- tici
cca 128 000,- Kè / tady je vidìt jak bylo dobøe ,že jsem vynechal 4-øice .... zvýšil by se poèet kombinací,tím pádem snížila výše vkladu na jednu kombinaci / výše vkladu na kombinaci se rozdìlí rovnomìrnì - vklad dìleno poèet komb./ ....... jenže kdyby posl. zápas nevyšel /GAK/ tak by zase výhra byla menší ..... uhodnuty 4 skupiny ,ale nevsazeny 4-øice......
Pøi uhodnutí 6 skupin...... a že jsem mìl namálé / Portugal nebo Fluminense/ .....by celková výhra èinila hodnì pøes 600tis, ale to jsem nepoèítal pøesnì, neodvažuji se k tomu a nechci na to ani myslet..........jsem hapy už teï
Sázka je to mimoøádná a jak krásnì vyšla,tak taky krásnì nemusela. Urèitì takové rozpisy budu obèas zkoušet dál a pokud jsem nìkomu poradil a zaujalo ho to, tak pøeji GL...... samo všem!!!