robim si nake statistiky, tak by som sa mohol aj podelit..
tutok ide konkretne o hodnoty kurzov, teda jake kurzy sa kde/jak oplati najviac davat... (hodnota kurzu = kurz * pravdepodobnost, teda napr. ak vide kurz 1.1 90% krat, jeho hodnota je 1.1*0.9=0.99. pod 1.0 jeto naprd, nad 1.0 je to gut!)
mam to rozdelene podla lig, zatial 4:
spanielsko II.
(na lavo su rozsahy kurzov, potom styri skupiny - doma, remiza, vonku a dokopy..
kazda skupina ma 3 cisla - prvy stlpec je pocet kurzov v danom rozsahu, druhy kolko krat vysiel a treti stlpec je jeho hodnota (pravdepodobnost vyhry * kurz)
(kde nesu ziadne cisla nesu ziadne prvky (kurzy)..)
aj ked sa to moze zdat len ako neprehladna kopa cisel, da sa ztejto tabulky volaco vycitat:
malo nizkych kurzov home (len 2x pod 1.5), malo nizkych kurzov away (najnizsie 2.5-2.9), nizke kurzy na remizy -> vyrovnana liga a plno remiz.
co podavat:
1 moc ne, 2 z vyssim kurzom (ak by som podal vsetky 2 z kurzom 4-4.9 som v pluse 14%), tu tez zajimavo vypada rozsah 6-6.9 (282%), ovsem treba brat do uvahy aj nizky pocet prvkov a teda velku odchylku..
a samozrejme remizy - od 2.5 do 3.4 -> hodne plusove cisla!
anglicko I.
tu uz je jasne ze tymi nesu tak vyrovnane - 49x 1-1.4 (home), vyssie kurzy na remizy, nizke aj hodne vysoke 2...
co podavat:
nizke 1 (<1.5) sa vtomto pripade oplatia, remizy mozno 4-4.9 (aj ked tu to neni moc jasne kedze o rozsah vyssie/nizsie je to bieda, takze tazko povedat... ale 2.5-2.9 94% je relativne ok..)
2 su gut, konkretne nizke (1.5-1.9) 119% je parada, 3.5-3.9 & 5.0-5.9 tez gut (mozno by sa dalo 3.5-5.9 ale tam to bude celkovo trocha horsie koli spatnym cislam 4.0-4.9)
taliansko I.
nemecko I.
dokopy
ita & ger si uz moze rozobrat kazdi sam (koho to zajima), tu je este celkova statistika dokopy: to je bohuzial ale taky maglajz ze ztoho vela povedat neviem.. mozno akorat ze vseobecne by sa malo oplatit typovat nizke 1 (1.0-1.4), a nizke 2 (1.5-1.9).. (ine hodnoty cez 100% (napr. dvojky 6.0-7.9) maju moc velku odchylku/malo prvkov na to aby sa dali brat vazne..)
casom porobim este dalsie ligy, ak niekoho naka specialne zajima staci povedat..