Moderátor: Moderátoři
Honano píše:TO GAGIN : No chci dìlat hlavnì Anglickou ligu kompletní analýzy a statistiky, chci si tam udìlat všechno na co se dá spomenout. Vèera jsem našel celkem slušnej program 602PC SUITE je to nìco jako MS WORD a MS EXCEL + ALBUM. Koukal jsem na to a zkusil jsem tam udìlat albul ARSENAL - V tomto albu jsem pak udìlal provizorní tabulky atd, vypadá to celkem dobøe na to jak je to jednoduchý. Myslím že s tímhle si poradím. Ale dám tam i základní info o ITA, FRA a jinejch ligách.
Honano píše:Jo odkaz ti klidnì dám je to : http://www.602.cz tam v sekci DOWNLOAD si stáhni ten 602PC SUITE 4.0 - kanceláøský balík. Je to super máš tam TEXT, TAB, ALBUM, PHOTO, je to balík kanceláøských vìcí. V podstatì je to to samé co MS WORD a EXCEL, ale když si to všechno dáš do ALBA tak je to super. Už jsem zaèal a mám tam v ALBU - SKØÍN (ARSENAL) a v té mám tabulky na pøíští rok, doma venku celkem, taky tabulka na Under/Over doma i venku, pak texty jako novinky, zranìní, tým, budu si i známkovat hráèe z jednotlivých utkání abych vìdìl formu a pøipadnou ztrátu hratelnosti v týmu kdyby byl hráè zranìn. A spoustu dalèích vìcí. Dobrý je že to máš všechno po ruce a nemusíš to hledat. Je tam i pøekladový slovník, a grafy...prostì všechno co chceš.
POZOR : to co si stáhneš je jen demo, to musíš do 30 dnù registrovat. Já si koupil placenou verzi za 1700,-kè i s DPH.
Honano píše:Sory, ale tvùj program mì nìjak nezajímá (neber to osobnì ), mì staèí to co mám. Takže nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků