Moderátor: Moderátoři
-=Ondra=- píše:Je tam nejak malo sportu... treba ten muj tam neni... Jinak MAX souhlas s tim co pise KALI!
quinton píše:bubus píše:moj nazor je taky,ze ,"najjednoduchsie"(najvacsia istota) je vsadzat "zapasy" s moznostou tipu len 1-2...
To je ale tøeba i fotbal, když vezmeš v potaz nabídky Asian Handicapù. Hokej pøi money line atd...
braun.tomas píše:-=Ondra=- píše:Je tam nejak malo sportu... treba ten muj tam neni... Jinak MAX souhlas s tim co pise KALI!
omluva že sem tam nedal snooker, ale daval sem ty hlavni sporty a mezi nì bude snooker patøit tak za pár let a hlavnì sem pøi zakládání tohodle tématu mìl na snooker zlost protože HIGGINS prohrál a podìlal mi tak celej tiket
-=Ondra=- píše:braun.tomas píše:-=Ondra=- píše:Je tam nejak malo sportu... treba ten muj tam neni... Jinak MAX souhlas s tim co pise KALI!
omluva že sem tam nedal snooker, ale daval sem ty hlavni sporty a mezi nì bude snooker patøit tak za pár let a hlavnì sem pøi zakládání tohodle tématu mìl na snooker zlost protože HIGGINS prohrál a podìlal mi tak celej tiket
O Higginsovi jsem myslim psal - ze za ten kurz je blaznovstvi to sazet.... pod 1,25 je MAXIMALNI blaznostvi chodit (coz ten Higgins byl) ...snooker nad 1,50 minimalne... a 1,50 je jeste malo... postupem casu a dlouhem zkouseni clovek dojde k tomu, ze se musi vybirat zapasy s kurzama nad 1,75-1,80 a to plati ve vetsine sportu,... Taky jsem si uletel parkrat na kurzech 1,30-1,45 a vysledek byl: 1) hodne jsem za svoji chybu pykal 2) vyslo to a profit byl relativne maly na velikost vkladu... Snad te tento Higginsuv ulet poucil a uz takovy kurz na tiket nedas...
braun.tomas píše:každopádnì se na ty kurzy 1,8 ve snookeru zamìøim a nìco si zkusim - diky ondro za názory a rady - myslím že to pomùže více lidem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků