SOFTWARE NA TENIS - OnCourt

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

SOFTWARE NA TENIS - OnCourt

Příspěvekod Gintonic » pát pro 31, 2004 17:18

Chtìl bych se vás zeptat, jestli znáte, nebo máte nìjaké zkušenosti s programem OnCourt ? Ted jsem si stáhl jeho aktualizovanou verzi a dost se mi líbí a klidnì bych do nìj investoval.Pokud ho nìkdo používáte,napište mi vaše zkušenosti s ním.

Díky !
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » sob led 01, 2005 4:26

je to skvìlý softvér ale omezený podle me nez ho pøedplatiš na muzsky tenis zkus tenis navigator pred koncem roku mas tam tenis tak do listopadu podivej se

na web http://www.tennisnavigator.com/ je to skvely program
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » sob led 01, 2005 18:52

Prosím tì,OnCourt je jenom na mužský tenis ? Co ženský ?
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod paluso » ned led 02, 2005 16:11

Oncourt je vinikajúci SW, pre mužský a ženský tenis, singles aj doubles, cena je rovnako prijatelná, myslím 36 USD na bežný rok. Aktualizujú ho denne !
paluso
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gintonic » ned led 02, 2005 16:48

Prosim te,na to,ze je na rok znamena,ze od doby kdy si ho koupim,ho mam na 12 mesicu,ze jo ? Kdyz si ho koupim treba v kvetnu 2005 tak ho mam pochopitelne do kvetna 2006.
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod plesak » stř bře 02, 2005 13:51

musim len a len potvrdit, ze onCourt je fakt super, vsetko tam mas, aktualizacia je bezchybna, da sa doplnit o foto hracov, ale niektore su trocha skorsieho data, myslim foto, takze som hraca na foto skoro nespoznal, pokial by som nemal pri nom meno, este raz fakt super soft na tenis !!!
plesak
Host
Host

Příspěvekod xtex » stř bře 02, 2005 14:54

OnCourt pouzivam uz rok a je to spickovy program s mnozstvom statistickych info, prehladny a hlavne aktualizacie su denne, niekedy aj niekolkokrat za den, skratka super :thumbup1:
xtex
Host
Host

Příspěvekod ponkal » pát dub 15, 2005 17:22

Dnes som vyskusal tolko ospevovany program OnCourt.
Je to sice len 15 day trial ale bol som skalmany ze i pocas tejto doby si nemozem stiahnut aktualizacie.
Program chce odo mna aby som mu zdal reg. udaje.
Je to smola,lebo databaza v programe ktory som stiahol je z 3.1.05,myslel som ze nainstalovana bude novsia.
Mal by som na Vas nejaku otazocku:
Neprisiel niekto z Vas na sposob kde z netu a ako stiahnut nejake aktualizacie? Bez platenie. Ako student nemam zaujem platiti 40 dolarov za program.

Ono by sa to aj dalo,ide totiz o to,ze program ma databazu v subore oncourt.mdb ktory sa nachadza v nainstalovanom adresari.
Ma to cca 20 MB,no po spakovani je to aj 5 MB...mozno menej.
Nenajde sa niekto kto by ju bol ochotny obcas uploadnut na FTP?

ALEBO nepoznate/mozete odporucit nejaky podobny soft na tenis ale aby aktualizacie boli zadara? Nepotrebujem tam mat ake prkotiny ako su fotky hracov.... hlavne mi ide o statistiky a aby boli aj nejak aktualne.
vdaka
ponkal
Host
Host

Příspěvekod braun.tomas » stř kvě 17, 2006 16:30

zkouším free verzi OnCourt (na 15 dní) a je to opravdu neskuteèný program, který je velice pøehledný a dost uvažuji o doživotní licenci za 78.95 EUR což je sice hodnì penìz ale myslím že je to rozumìjší než platit každý rok 38.95 EUR...
musím to nìjak promyslet ale chtìl bych se zeptat jestli se to nedá nìjak ošéfovat, aby program bìhal i bez registrace 8) já jsem hledal kód na netu, ale na nejnovìjší verzi se sehnat nedá a starší verze už nikde nestáhu - poraïte prosim nìkdo jestli to nejde nìjak obejít :wink: díky
braun.tomas
Host
Host

Příspěvekod allsvenskatip » stř kvě 17, 2006 17:30

braun.tomas píše:zkouším free verzi OnCourt (na 15 dní) a je to opravdu neskuteèný program, který je velice pøehledný a dost uvažuji o doživotní licenci za 78.95 EUR což je sice hodnì penìz ale myslím že je to rozumìjší než platit každý rok 38.95 EUR...
musím to nìjak promyslet ale chtìl bych se zeptat jestli se to nedá nìjak ošéfovat, aby program bìhal i bez registrace 8) já jsem hledal kód na netu, ale na nejnovìjší verzi se sehnat nedá a starší verze už nikde nestáhu - poraïte prosim nìkdo jestli to nejde nìjak obejít :wink: díky

Tak sice tohle není warezforum, ale zkus http://www.serials.ws :wink:
Žádost o přijetí
---------------
Tips: 10
Vsazené units: 25
Win: 2
Lost: 8
Units: -11
allsvenskatip
Host
Host

Další