Moderátor: Moderátoři
Orken píše:no docela by me zajimalo jakou "inteligenci" tyhle prakladace maji, me prijde, ze to prekladaj jen slovo od slova, casto pouzijou nevhodny vyznam, nejake slozitejsi odborny text uplne bez sance apod. existuje nejaky fakt dobry? na jine jazyky nez anglina?
qwertyy píše:Orken píše:no docela by me zajimalo jakou "inteligenci" tyhle prakladace maji, me prijde, ze to prekladaj jen slovo od slova, casto pouzijou nevhodny vyznam, nejake slozitejsi odborny text uplne bez sance apod. existuje nejaky fakt dobry? na jine jazyky nez anglina?
osobnì sem zatím nenarazil na dobrý pøekladaè z èeštiny do angliètiny nebo jiného jazyka. Ale pokud chceš pøeložit nìco z francouzštiny, nìmèiny do angliètiny, tak je to vìtšnou ckem srozumitelný, z italštiny taky
xixor píše:Nemůže mi někdo poradit s kde sehnat francouzsko - český překladač? Zkoušel jsem zde popsané tanslátory a přeložil si nejdříve francouzštinu do angličtiny, ale moje angličtina není natolik špičková, abych ten překlad dal dost odbře dohromady. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků