Vidim, ze som to napisal zle, lebo to beriete uplne z opacnej strany. Ja som to ale myslel tak, ze raz za cas sa objavi kurz, ktory je viditelne vyhodny. Moze to byt napriklad sposobene chripkovou epidemiou v druzstve, pricom kurzy nepadnu dost rychlo (resp. este zatial nezacali padat). Kazdy, kto sa trosku lepsie zaujima o tuto ligu, bude o vyhodnosti kurzu vediet (po prezreti novych "zranenych", co je jedna zo zakladnych cinnosti kazdeho clena tohto fora). A nasledne pribudne na tomto fore analyza. Lenze, o niektore ligy sa zaujima viac clenov. A ak je ten kurz skutocne tak vyhodny, kazdy z tychto clenov vie o vyhodnosti toho kurzu (bez ohladu na tu analyzu). Takze prakticky ide len o to, ktory z nich tu analyzu vyvesi ako prvy.
A teraz moja otazka: Moze si aj tento tip pridat aj niekto dalsi do scriptu? Alebo ide o vyhradne pravo toho najrychlejsieho?
V pravidlach o tom nie je pisane nic, preto by som rad poznal skor to "moralne" hladisko (ktore ja ako mlady clen este nie som schopny posudit). Este raz zdoraznim, ze sa nejedna o opisovanie tipov. Ide tu o vynimocnu situaciu, ktora moze vzniknut v jednom zo stovky zapasov...