NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod suah » ned led 28, 2007 19:28

Vidim, ze som to napisal zle, lebo to beriete uplne z opacnej strany. Ja som to ale myslel tak, ze raz za cas sa objavi kurz, ktory je viditelne vyhodny. Moze to byt napriklad sposobene chripkovou epidemiou v druzstve, pricom kurzy nepadnu dost rychlo (resp. este zatial nezacali padat). Kazdy, kto sa trosku lepsie zaujima o tuto ligu, bude o vyhodnosti kurzu vediet (po prezreti novych "zranenych", co je jedna zo zakladnych cinnosti kazdeho clena tohto fora). A nasledne pribudne na tomto fore analyza. Lenze, o niektore ligy sa zaujima viac clenov. A ak je ten kurz skutocne tak vyhodny, kazdy z tychto clenov vie o vyhodnosti toho kurzu (bez ohladu na tu analyzu). Takze prakticky ide len o to, ktory z nich tu analyzu vyvesi ako prvy.

A teraz moja otazka: Moze si aj tento tip pridat aj niekto dalsi do scriptu? Alebo ide o vyhradne pravo toho najrychlejsieho?

V pravidlach o tom nie je pisane nic, preto by som rad poznal skor to "moralne" hladisko (ktore ja ako mlady clen este nie som schopny posudit). Este raz zdoraznim, ze sa nejedna o opisovanie tipov. Ide tu o vynimocnu situaciu, ktora moze vzniknut v jednom zo stovky zapasov...
suah
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned led 28, 2007 20:34

Samozřejmě můžeš ten tip přidat také, stejně jako si ho potom v realu vsadíš za peníze.

pokud přineseš společně s tipem i vlastní názor na zápas, popřípadě analýzu něčím doplníš apod., může mít tip na jeden zápas i více memberů.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod fear » stř led 31, 2007 16:31

Nevím, jestli to píšu do správné sekce, ale mám ji první na ráně...

Jak jsem řekl, mě můžete zablokovat nick... Se smazáním bych počkal, ale čeká mě maturita...Navíc chuť někam jinam přispívat, než jenom na jedno konkurenční fórum, je opravdu minimální momentálně
fear
Host
Host

Příspěvekod nedo » stř led 31, 2007 16:42

fear píše:Nevím, jestli to píšu do správné sekce, ale mám ji první na ráně...

Jak jsem řekl, mě můžete zablokovat nick... Se smazáním bych počkal, ale čeká mě maturita...Navíc chuť někam jinam přispívat, než jenom na jedno konkurenční fórum, je opravdu minimální momentálně
OK feare, přerušíme Ti tedy členství v members (na což má každý právo). Až budeš časově v pohodě (a samozřejmě budeš-li mít chuť), obrať se soukromou zprávou na kteréhokoliv z administrátorů a budeš nastaven zpět do Members.
GL!
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod tiezfanusik » stř led 31, 2007 21:13

mozem napisat jeden tip na 1ku napr a hned ten isty zapas aj na over 5,5+ napr.??dik
One love,One life Sk Slovan Bratislava :pljesko:
tiezfanusik
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » stř led 31, 2007 22:47

ako pisal bubus,nie kazdí moze sediet za netom 24 hodin denne...

-ale ako chcete...

- snad by sme si mohli vymenit nejake kontakty... :)

- tak snad budem musiet otvorit nejake ulozene spravy s odkazmi na ine fora... :)
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » stř led 31, 2007 23:13

tiezfanusik píše:mozem napisat jeden tip na 1ku napr a hned ten isty zapas aj na over 5,5+ napr.??dik

V Pravidlech v bodě III. 3) je psáno :
"Každý tip u kterého je uveden vklad (důvěra), musí být započítán do statistiky. Znamená to, že Member může psát na fórum i další a další analýzy a tipy - ovšem pokud nebude uveden vklad (důvěra), pak tento tip nebude započítán do statistiky."
Takže - vše záleží jen na Tobě. Ke každému zápasu můžeš samozřejmě napsat i více tipů. A každý tip u kterého uvedeš i vklad (důvěru) dáš i do skriptu a bude se Ti započítávat do statistik. Je to jako bys ho vsadil opravdu za peníze - sázkovka Ti také nebrání vsadit více sázek na jeden zápase.
Takže odpověď na Tvoji otázku zní : ano. :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Peteas » čtv úno 01, 2007 7:47

Má dotaz, takže každý tip, který chci aby byl počítán do statistik musím zadat do skriptu i na forům??? Nebo stačí zadat na forum s důvěrou (vkladem), nebo jenom do skriptu ????

Děkuju
Specializuji se hlavně na fotbal, ale rád tipuju i basket, hokej a občas i volejbal a házenou. Dělám tipéra na LIGA.CZ mé výsledky http://www.liga.cz/tipy/tiperi/?tiper=30
Peteas
Exmember
Exmember

Příspěvekod donpedro39 » čtv úno 01, 2007 8:00

Peteas píše:Má dotaz, takže každý tip, který chci aby byl počítán do statistik musím zadat do skriptu i na forům??? Nebo stačí zadat na forum s důvěrou (vkladem), nebo jenom do skriptu ????

Děkuju

Ja to pochopil tak, ze staci tip pridat pouze do skriptu a forum uz muze slouzit pouze k pripadnym dotazum - tudiz zde muze byt vice mene mrtvo.
Obrázek
donpedro39
Exmember
Exmember

Příspěvekod petranek80 » čtv úno 01, 2007 8:23

Ideální bude nejdříve vložit rozbor na fórum a pokud se jedná o tip s důvěrou, který má být počítán do statistik, tak ho vložit také do skriptu. Skript počítá stats automaticky a bilance se ukazuje i na fóru pod avatarem :wink:

Ještě dodatek: Tip ve skriptu si musí vyhodnotit každý sám :!:
petranek80
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM