od TDG » úte kvě 08, 2007 11:46
Pánové, já vás nechci nijak odrazovat od vašeho "koníčka". Ale i kdybyste vytvořili nějaký program, tak ten vždy bude potřebovat vstupní data či určité parametry. A abyste tyto data získali, stejně budete muset pročítat klubové stránky, schánět ino o zraněních apod. a danému sportu rozumět. Takže když toto absolvujete, tak si ten kurs už vlastně můžete stanovit sami a na základě toho případně porovnat, zda v kursech od sázkovek vidíte value. Jinak mám pracovní zkušenost z jedné poměrně renomované internetové sázkovky a vaše představy, že bookies mají nějaké speciální programy, jsou mylné. Většinou ten člověk má na starosti pár lig a jeho prací je prostě o nich vědět všechno. Takže studuje info a na tvorbu kursu mu v konečné fázi stačí vlastní hlava. Viděl jsem některé velmi dobře profitabilní bookies a měli jen jednoduše udělané statistiky v Excelu. Bookies nejsou žádní nadlidé a v podstatě těží jen z toho, že většina lidí sází bez znalostí, gambluje a samozřejmě z matematické výhody dané marginem, akovek apod.