slozitejsi matematika

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Devron » úte kvě 08, 2007 9:32

Yardus píše:Zajimave cteni, ale podle me by bylo vhodnejsi nejprve vymyslet zpusob a udelat program podle ktereho to bude vychazet nez udelat program podle ktereho si myslis ze to bude vychazet.

kdybych vedel o nejake metode, podle ktere to bude urcite fungovat davno bych ten program mel, tohle ti psal z Baham... a nemusel nad tim experimentovat :)
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » úte kvě 08, 2007 10:44

Yardus píše:Zajimave cteni, ale podle me by bylo vhodnejsi nejprve vymyslet zpusob a udelat program podle ktereho to bude vychazet nez udelat program podle ktereho si myslis ze to bude vychazet.

to jsou dneska hlášky. Rozesmálo mě to. :D Je jasný, že to chce čas na testování různých variant, způsobů, koeficientů atdatd.... Až to bude OK, ověřený, třeba udělaný v Excelu, to je fuk kde, není pak problem tomu dát nějaký kabát a udělat z toho klasickej program. Nejsme v Kocourkově, kde nejdřív se dělá střecha a pak zdi ;)
brumla83
Host
Host

Příspěvekod TDG » úte kvě 08, 2007 11:46

Pánové, já vás nechci nijak odrazovat od vašeho "koníčka". Ale i kdybyste vytvořili nějaký program, tak ten vždy bude potřebovat vstupní data či určité parametry. A abyste tyto data získali, stejně budete muset pročítat klubové stránky, schánět ino o zraněních apod. a danému sportu rozumět. Takže když toto absolvujete, tak si ten kurs už vlastně můžete stanovit sami a na základě toho případně porovnat, zda v kursech od sázkovek vidíte value. Jinak mám pracovní zkušenost z jedné poměrně renomované internetové sázkovky a vaše představy, že bookies mají nějaké speciální programy, jsou mylné. Většinou ten člověk má na starosti pár lig a jeho prací je prostě o nich vědět všechno. Takže studuje info a na tvorbu kursu mu v konečné fázi stačí vlastní hlava. Viděl jsem některé velmi dobře profitabilní bookies a měli jen jednoduše udělané statistiky v Excelu. Bookies nejsou žádní nadlidé a v podstatě těží jen z toho, že většina lidí sází bez znalostí, gambluje a samozřejmě z matematické výhody dané marginem, akovek apod.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Yardus » úte kvě 08, 2007 14:08

brumla83 píše:to jsou dneska hlášky. Rozesmálo mě to. :D Je jasný, že to chce čas na testování různých variant, způsobů, koeficientů atdatd.... Až to bude OK, ověřený, třeba udělaný v Excelu, to je fuk kde, není pak problem tomu dát nějaký kabát a udělat z toho klasickej program. Nejsme v Kocourkově, kde nejdřív se dělá střecha a pak zdi ;)

Mozna si me uplne spravne nepochopil, nebo jsem se dost jasne nevyjadril. Nechtel jsem delat nejaky program ale chtel jsem jenom zduraznit myslenku, aby se dotycny snazil zjistit ty spravne varianty(jak rikas..) podle kterych to opravdu vychazi a ne podle toho jak si mysli, ze by to melo vychazet.
Yardus
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » úte kvě 08, 2007 14:32

Yardus píše:
brumla83 píše:to jsou dneska hlášky. Rozesmálo mě to. :D Je jasný, že to chce čas na testování různých variant, způsobů, koeficientů atdatd.... Až to bude OK, ověřený, třeba udělaný v Excelu, to je fuk kde, není pak problem tomu dát nějaký kabát a udělat z toho klasickej program. Nejsme v Kocourkově, kde nejdřív se dělá střecha a pak zdi ;)

Mozna si me uplne spravne nepochopil, nebo jsem se dost jasne nevyjadril. Nechtel jsem delat nejaky program ale chtel jsem jenom zduraznit myslenku, aby se dotycny snazil zjistit ty spravne varianty(jak rikas..) podle kterych to opravdu vychazi a ne podle toho jak si mysli, ze by to melo vychazet.

jj, asi jsem to pochopil trocha blbě, ale aspon mě to rozesmálo, což ve zkouškovým období je potřeba! :thumbup1:
brumla83
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » úte kvě 08, 2007 14:35

pro TGD:

jj, s tím máš pravdu, zaleží jaký informace si člověk do toho zahrne, jestli číselný (výhry x prohry.....) anebo i selskej rozum, kterej někdy bohatě postačí a jaxi se nedá vložit do nějakých výpočtů (anebo aspon velice složitě):)

S tema Bookies to tak prý je, no. Každej má na starosti nejakou ligu a stara se pouze o ni, nic víc...

Tys někde přímo navrhoval vytvářel kursy?
brumla83
Host
Host

Příspěvekod TDG » úte kvě 08, 2007 15:10

No já tam dělal customer service, akorát jsem jim tam v závěru vypomáhal s českými sporty, takže jsem si zkusil i live betting a nebyl z toho ani žádný průšvih. :wink:
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Devron » stř kvě 09, 2007 9:03

letos odevzdana diplomka u nas...

http://www.mff.cuni.cz/vnitro/is/sis/di ... l&dpovinn=

skoda za takove tema daji nekomu, kdo videl sportovni sazeni jenom z vlaku :-( a pouziva tolik mylnych predpokladu :-( taky ten zaver tomu odpovida... ze prej to nefunguje :D

tak uz vim co si pristi rok (jestli se tam dostanu) zadam jako diplomku :D
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod Devron » pát čer 01, 2007 10:04

exisuje nejaky web... kde maji historii kurzu u uz odehranych zapasu? treba i zpetne nekolik mesicu, ci sezon...
nejlepe na mlb...
uz mi to "vyhazuje" neco ve smyslu, tohle sazej, tohle ne... ale potreboval bych kurzy abych urcil jakou to ma vynosnost...

diky
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát čer 01, 2007 11:17

Devron píše:exisuje nejaky web... kde maji historii kurzu u uz odehranych zapasu? treba i zpetne nekolik mesicu, ci sezon...
nejlepe na mlb...
uz mi to "vyhazuje" neco ve smyslu, tohle sazej, tohle ne... ale potreboval bych kurzy abych urcil jakou to ma vynosnost...

diky

oddsoddsoddds.com ma archiv kursu, ale jen 3 mesice zpet myslim
betexpelorer.com treba, tam byl take archiv myslim... a urcite mnoho dalsich webu, ale nevim, nikdy jsem to nepotreboval
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady