DEDE píše:Mne sa vobec nevidi ze pravidla na udrzanie sa na fore su tvrde,skoncit na yielde 0% a udrzat sa? hmm..to je este velka benevolencia,tvrde pravidla nastanu vtedy ak sa hranica yieldu posunie na +10%,co uz je vyzva pre tipera..nic v zlom a teraz to poviem obrazne,vyrobit yield do 10% dokaze aj tipujuci len podla kurzaku
Tak samozrejme s tymto sa suhlasit neda...viem,ze to bolo myslene obrazne,ale pride mi uplne od veci vyhodit odtialto cloveka,ktory je dlhodobo preukazatelne stale v pluse,len preto,ze 10% sa podla teba dokaze spravit podla kurzaku...toto samozrejme ako argument u mna urcite neobstoji....ja si naopak myslim,ze clovek,ktory je dlhodobo,napr. rok,dva v pluse 6-8 % je tiper na slusnej urovni a zbavit sa takychto ludi podla mna nemozno povazovat za krok spravnym smerom...
DEDE píše:..je tu kopa ludi,ktori od zaciatku tohto noveho profi sa potuluju bud nad nulou,alebo na nule,alebo pod nulou a takto z mesiaca na mesiac len prezivaju,
Na druhej strane s tymto suhlasim uplne...ak prisnejsia selekcia,tak tu by som bol za...myslim,ze tu je benevolencia privelka...ak je niekto mesiac v minuse dostane podmienku,potom ma dalsi mesiac,aby sa dostal do plusu a ked sa mu to nepodari,ide do ziadosti...ak bol len v malom minuse,moze sa za dva dni dostat spat a zasa kludne spadnut do minusu alebo do minimalneho plusu na konci mesiaca a tento proces sa bude opakovat,pricom takmer pol roka moze byt vlastne v minuse a stale bude medzi members...ak pritvrdit,tak podla mna tu a nie vyhadzovat ludi,ktory su dlhodobo v pluse napr. 7 ci 8 % ...s tym ja suhlasit nebudem...