Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod elnino9 » čtv úno 14, 2008 19:27

ahoj, zaujala mě vaše debata, která je určitě velmi zajímavá. Dost mě překvapilo kolik někteří vsadí zápasů za týden, a proto bych se rád zeptal, kolik % z celkového banku sázíte na jeden tiket? A dáváte hlavně solovky? Předem mockrát díky
elnino9
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv úno 14, 2008 22:47

elnino9 píše:ahoj, zaujala mě vaše debata, která je určitě velmi zajímavá. Dost mě překvapilo kolik někteří vsadí zápasů za týden, a proto bych se rád zeptal, kolik % z celkového banku sázíte na jeden tiket? A dáváte hlavně solovky? Předem mockrát díky

pouze solo (vyjimka jsou situace, kdy potrebuji vsadit na zapas vice, nez je limit na solo sazku a davam tedy solo + doubly, kde druhy zapas je neco 1,01 v hazene napr. apod. - bwin ci bet365 apod.)

vklad na zapas se nejcasteji pohybuje mezi 0,5% - 1,5% banku.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod elnino9 » pát úno 15, 2008 17:05

a ještě by určitě bylo zajímavé vědět, jaké kurzy dáváte? Kurzy nad 2,0?
elnino9
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » pát úno 15, 2008 17:20

elnino9 píše:a ještě by určitě bylo zajímavé vědět, jaké kurzy dáváte? Kurzy nad 2,0?

Všechny kurzy, co jsou hodnotné :wink:
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod Cabadaj » stř úno 20, 2008 18:16

kali píše:vklad na zapas se nejcasteji pohybuje mezi 0,5% - 1,5% banku.

Můžu se zeptat. Stane se někdy,že překročíš tu maximální hranici,kterou máš danou(teda to 1,5%),když tomu opravdu hodně věříš(dobré info atd.). Nebo to máš pevně nastaveno a prostě výš už nejdeš za žádnou cenu (máš s tím třeba špatné zkušenosti atd.) Vím je to individuální,každý to vidí a může mít jinak. Ale zajímalo by mě právě,jak to máš a vidíš ty. Jestli jít párkrát za tu maximální hranici a nebo se jí opravdu vždy držet.
Cabadaj
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned bře 02, 2008 0:30

Cabadaj píše:
kali píše:vklad na zapas se nejcasteji pohybuje mezi 0,5% - 1,5% banku.

Můžu se zeptat. Stane se někdy,že překročíš tu maximální hranici,kterou máš danou(teda to 1,5%),když tomu opravdu hodně věříš(dobré info atd.). Nebo to máš pevně nastaveno a prostě výš už nejdeš za žádnou cenu (máš s tím třeba špatné zkušenosti atd.) Vím je to individuální,každý to vidí a může mít jinak. Ale zajímalo by mě právě,jak to máš a vidíš ty. Jestli jít párkrát za tu maximální hranici a nebo se jí opravdu vždy držet.

ano, mivam vsazeno i za vice, tech 0,5-1,5% neni pevne vymezeno, je to pouze nejcastejsi vklad
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » stř bře 19, 2008 9:39

Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.

Máte také mínusové měsíce?
Máte např. serii 5-7 dnů se ztrátou?
Kolik max. % z banku denně vsadíte?

Díky předem za odpovědi
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » stř bře 19, 2008 9:48

Gagin píše:Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.

Díky předem za odpovědi

Ja minusovy mesice teda nemam :-). Nevim, nechci tu nikoho kritizovat, ale podle me kdyz jsi plusovy sam na svych tipech + na foru(forech) kde se da rict jsou v + yieldu vsichni, tak v realu skoncit v minusu je docela umeni. Tim nechci na nikoho narazet, je to jen muj nazor.
Ale obcas se i serie 5-7 dnu, kdy vysledkem neni ocekavani plus u me samozrejme objevi..
A s tema % z banku ja radsi radit nebudu, protoze sem v podstate zacal se snahou sazet ucelne a se snahou o nejaky kazdomesicni progres teprve v rijnu, takze "riskuju" protoze z duvodu ze jeste nemam moc vysoky zakladni kapital pouzivam nejvyssi vklady zhruba za 4-5% banku.
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » stř bře 19, 2008 9:52

Gagin píše:Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.

Díky předem za odpovědi

Mínusový měsíc jsem neměl dlouho, párkrát jsem skončil víceméně na nule, ale že bych šel do mínusu, to ne.
5-7 dní se ztrátou je věc, které se nemůže vyhnout nikdo, to je tak krátké období, že podléhá ve velké míře náhodě/štěstí/smůle.
Ty dny záleží na nabídce, o víkendu toho prosázím hodně, za ty dva dny jsem schopný protočit třeba 30-40 % banku.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř bře 19, 2008 11:14

Děkuji za odpovědi, srovnám si tov hlavě, zaordinuju do praxe a snad to bude zase o něco lepší, myslím tím u mě. Pokud budu mít nějaký dotaz ještě písnu :wink: Díky
Gagin
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady