nedo píše:No - jestli mohu pøipojit pár slov sám za sebe (i když to nemá co dìlat s tématem "Anglie, Skotsko, ostrovní fotbal", tak já to vidím takto :
Já osobnì, když se rozhodnu sem nìco napsat, tak ze dvou dùvodù : za prvé pøi psaní analýzy a pøi samotném shánìní informací velmi pomáhám pøedevším sám sobì. No a za druhé - pokud už nìkde nìjaké info vyštrachám, tak není dùvod, abych ho nezveøejnil. Je už potom na každém jednotlivci kdo si to pøeète, jestli na to zareaguje, pøípadnì jestli se nechá ovlivnit. Tedy shrnuto - když nìco napíšu a nikdo na to nezareaguje, tak mì to vùbec neštve. Já to napsal hlavnì pro to, že mne to baví. Samozøejmì že jsem potìšen když vidím, že si moji práci pøeèetlo tøeba 100 nebo 200 lidí. Potom i vím, že to nedìlám úplnì zbyteènì a jen a jen pro sebe.
No - a pak je tu druhá vìc - ta otevøenost fóra. Právì proto zde funguje tzv. Profiteam. Což už je užší skupinka lidí, kam se nedostane každý (rozhodnì tedy ne ti zmiòovaní s poètem pøíspìvkù 10, nebo s nic neøíkajícími pøíspìvky) a odkud je také celkem jednoduché vypadnout - protože pravidla pro vstup do Profiteamu a pro udržení se tam jsou daná. Tady a? posoudí ti relativnì novìjší èlenové, jestli jsou s fungováním Profiteamu spokojeni nebo ne. Já sám za sebe mohu øíci, že finanèní zisk z tipù z této sekce je pro mne nemalý.
Takže asi tak - nikdo není nucen do fóra pøispívat. Kdokoliv si mùže ve fóru èíst. Pokud to nìkdo chce brát vážnìji a vìnovat se tomu, tak si toho všimneme a je mu nabídnut vstup do Profiteamu - kde jsou informace a tipy neveøejné.
Tedy závìrem z mého pohledu - pokud nìco napíšu a nikdo na to nereaguje, vùbec mi to nevadí. Tou motivací pro mne døív bylo dostat se do Profiteamu a teï je tou motivací udržet se v nìm.
No Nedo, ja som teraz cital tie predchadzajuce prispevky a musim povedat, ze som vacsinou v duchu suhlasil s kolegami, ktori nie su v profiteame a zaroven prispievaju uzitocnymi informaciami. No ja osobne prispievam len ked mam nieco k veci. Z mojich 51 prispevkov tvori ca 10% clanky, ktorym som venoval niekolko hodin (kazdemu) - cize dokladne analyzy. Zvysok z velkej miery tvoria pripomienky k rozborom inych. Jasne, ze som sa parkrat neudrzal a napisal som nieco, co nepomohlo nikomu ako napriklad, ze by som sa chcel prihlasit do sutaze a tak
.
Avsak precital som tvoj (citovany) prispevok a musim povedat, ze tiez ma prilis nestve ak nikto nic neprida. Teda vlastne stve, ale staci mi malo. Napriklad ak mi niekto napise, ze to co som tam napisal bola dobra praca, mam dobry pocit, ze to nebolo uplne zbytocne.
Zaverom: uvidime, co prinesie cas. Ja spravim vsetko pre to, aby som prispieval castejsie ako doteraz (pokial mozno rozbormi). Skusim si najst cas minimalne na dva poriadne a kvalitne za tyzden. Dufam, ze tym pomozem k rozprudeniu zivota na tomto fore. Kludne si to vsetci odsledujte. Zaroven vyzyvam vsetkych, aby spravili to iste.
A teraz vstavat ak ste pri tom zaspali. Nechcel som nudit. Prajem co najmenej takychto diskusii a viac spokojnosti pre vsetkych.