Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » ned říj 24, 2004 16:00

Panthere, cesta do Profiteamu (dále jen PT) nevede JEN pøes úspìch v soutìži. Do PT jde i ten kdo dlouhodobì a kvalitnì pøispívá do fóra. Takže to žes pøestal pøispívat proto, že ze soutìže se do PT nedostaneš je taková obhajoba pro Tebe samotného. Samozøejmì - nikdo Tì nemùže nutit abys pøispíval - jen Ti chci øíci že soutìž není jediná cesta do PT.
Hynku, Tobì bych chtìl napsat to samé. Tak se dostaò do PT a je to!

Jinak obecnì - asi tedy nemám èeskou náturu - protože opravdu mi nevadí, když na nìèem zamakám, nìco vytvoøím, napíšu to sem, nìkdo si to vsadí a ono to vyjde. Já mám naopak z toho radost...
nedo
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned říj 24, 2004 16:10

Už sem to psal Kalimu a chtìl bych na to znát i názor vás všech, nejenom lidí z PT.

1) Umožnil bych vstup pouze zaregistrovaným uživatelùm. Pokaždé když se podívám, kdo je online, vidím že je tu spousta anononymních uživatelù.

2) Smazal bych všechny "mrtvé duše". Tj lidi kteøí mají poèet pøíspìvkù nula.

3) Povolil bych pøístup do fóra lidem kteøí mají alespoò prùmìrnì jeden pøíspìvek dennì. (Samozøejmì pøíspìvky o jedné vetì a tipy bez analýzy by byly moderátory ihned mazány). Tento prùmìr by se poèítal od data kdy by se toto spustilo.

Mùj názor, bohužel si vùbec nedokážu pøedstavit jak je to technicky proveditelné. :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » ned říj 24, 2004 16:11

nedo píše:Panthere, cesta do Profiteamu (dále jen PT) nevede JEN pøes úspìch v soutìži. Do PT jde i ten kdo dlouhodobì a kvalitnì pøispívá do fóra. Takže to žes pøestal pøispívat proto, že ze soutìže se do PT nedostaneš je taková obhajoba pro Tebe samotného. Samozøejmì - nikdo Tì nemùže nutit abys pøispíval - jen Ti chci øíci že soutìž není jediná cesta do PT.
Hynku, Tobì bych chtìl napsat to samé. Tak se dostaò do PT a je to!

Jinak obecnì - asi tedy nemám èeskou náturu - protože opravdu mi nevadí, když na nìèem zamakám, nìco vytvoøím, napíšu to sem, nìkdo si to vsadí a ono to vyjde. Já mám naopak z toho radost...

NEDO,
vsak ja vim ze to neni jedina cesta do profi, take jsem to uvedl, ze me rozbory na to nestaci, precti si muj prispevek jeste jednou je to tam jasne napsany, to nemyslim ve zlym a nechci tu nic rozpoutavat, jen to precti tak jak jsem to napsal, ja to klidne skopiruju tu vetu, at nedojde zbytecne k neshodam : "Protoze na soutez, ktera tu je nemam prilis cas (diky analyzam a shaneni inf predevsim) a rozbory pravdepodobne nemam natolik kvalitni, abych se do profitymu dostal,....." :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Hynek » ned říj 24, 2004 16:12

Ja to chapu je to tezke to resit. Ale jeste bych chtel neco navrhnout. Kazdy clen profiteamu by se mel starat o neco to taky dela zejo :lol:
Ale srovnejte si napriklad PRECIZNICH A SKVELYCH prispevku do Fotbalu Viz Eric,Honano atd.... a srovnejte Hokej.... Jeste sem nevidel takove prispevky k hokeji... Je treba si uvedomit ze kazdy se specializuje na neco jineho.... To znamena ze Ja napriklad prispivam tam cemu nejvic rozumim To je Baseball MLB ,NHL a hokejove turnaje. Nhl bohuzel neni tak sem utrel hubu, ostatni hokejove ligy taky sazim ale abych se priznal uz bych treba na Finsko,Svedsko ne tak jeste Nemecko atd nesehnal tak kvalitni informace. Samozrejme je tu spousta kvaltinich lidi z Profiteamu Napr HONANO kterej prispiva Do Motorismu,Fotbalu,Baseballu...... Pak to ma ovsem za nasledky ze nestiha casove taky neni se co divit kdyz si ctu jeho prewiew na Anglickou ligu nebo F1...... A tak at kazdy clen dela neco neco jineho...Myslim ze by se tak dosahlo jeste kvalitnejsich typu... Nakonec zbytek si vyridite vy Clenove Teamu ve sve mistosnsti kde nikdo jiny nema pristup. Tim chci rict ze Panther nebo napr Fear by si zaslouzili dostat se do Profiteamu a starat se o tema Hokej.... Asi by je to zase zacalo bavit a verim ze bysme se dockali tak svelych prewiew jako v F1 ci Fotbale.......................
Hynek
Member
Member

Příspěvekod nedo » ned říj 24, 2004 17:06

Panther píše:NEDO,
vsak ja vim ze to neni jedina cesta do profi, take jsem to uvedl, ze me rozbory na to nestaci, precti si muj prispevek jeste jednou je to tam jasne napsany, to nemyslim ve zlym a nechci tu nic rozpoutavat, jen to precti tak jak jsem to napsal, ja to klidne skopiruju tu vetu, at nedojde zbytecne k neshodam : "Protoze na soutez, ktera tu je nemam prilis cas (diky analyzam a shaneni inf predevsim) a rozbory pravdepodobne nemam natolik kvalitni, abych se do profitymu dostal,....." :wink:

Máš pravdu.
Promiò - neèetl jsem pozornì. :wink:
nedo
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » ned říj 24, 2004 18:19

quinton píše:Už sem to psal Kalimu a chtìl bych na to znát i názor vás všech, nejenom lidí z PT.

1) Umožnil bych vstup pouze zaregistrovaným uživatelùm. Pokaždé když se podívám, kdo je online, vidím že je tu spousta anononymních uživatelù.

3) Povolil bych pøístup do fóra lidem kteøí mají alespoò prùmìrnì jeden pøíspìvek dennì. (Samozøejmì pøíspìvky o jedné vetì a tipy bez analýzy by byly moderátory ihned mazány). Tento prùmìr by se poèítal od data kdy by se toto spustilo.

Mùj názor, bohužel si vùbec nedokážu pøedstavit jak je to technicky proveditelné. :roll:

S tím naprosto souhlasím. Tyto body jsou podle mì prioritou,která by se mìla zavést co nejdøíve.
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » ned říj 24, 2004 18:41

zdravim do diskuze....
je to pìkné kastovat ale bohužel se vždy najde nìkdo kdo bude nespokojený a bude proti tomu nìco namítat.
Lidé kteøí pravidelnì pøispívají zaslouží mùj obdiv a díky.... V souèasné dobì bohužel nejsem schopen pøispívat tak abych si zde udržel to privilegium èíst pøíspìvky od druhých a zdùraznuji tech dobrych... snad si to alespon trochu zaslouzim mym programem TIPNI... i když si øíkám že ho tady asi nikdo nepoužívá a že se snažím zbyteènì takže opìt pocit marnosti jako u ostatnich lidi...

Tak pøemyšlejme a? vymyslíme nejlepší øešení
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod mathis » ned říj 24, 2004 18:49

Lidi reknu vam to asik takhle: uz v lete sem se tady certil nad stejnou veci

http://profisazkar.com/forum/viewtopic.php?t=1655&postdays=0&postorder=asc&start=10

Chteli jsme zavest ruzna opatreni atd atd....

Kdyz se na to clovek s odstupem nekolika mesicu podiva,tak co se tady zmenilo???NIC,jen pribylo 400 dalsich,prominte ze pouziju tohle slovo,"parazitu" kteri se proste jen vezou.Vuci tem pisatelum fora je to pak dost nespravedlive a vubec se vam kluci nedivim,ze vas uz to nebavi.

Ale tim,ze prestanete prispivat,uskodite jen a jen sobe,kazdopadne vase rozhorceni chapu a plne s tim souhlasim.

Jinac vas nesmi odradit to,ze se mesic snazite a proste se do profi nedostanete.Ja na tom tvrde makal od brezna a kuci me vzali az o prazdninach....

Spolu s vama tedy verim,ze se zavedou nejaky opatreni a pokud by nahodou ne,tak bych si pral aby vas to neodradilo a vytrvali ste v prispivani na profisazkare.com,pac bez vas to tu proste nepujde :!: :!:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod viky » ned říj 24, 2004 19:17

quinton píše:Už sem to psal Kalimu a chtìl bych na to znát i názor vás všech, nejenom lidí z PT.

Nezbává než souhlasit. Myslím, že po zavedení tìchto pravidel bychom všichni zaèali více pøispívat do tohoto fóra! Dovede si to pøedstavit, pøi tìch 8stech lidech? To by bylo poèteníèko! a celkové oživení fóra! Zkuste o tom pøemýšlet, já bych do toho urèitì šel!
viky
Host
Host

Příspěvekod luboo » ned říj 24, 2004 19:51

nedo píše:No - jestli mohu pøipojit pár slov sám za sebe (i když to nemá co dìlat s tématem "Anglie, Skotsko, ostrovní fotbal", tak já to vidím takto :

Já osobnì, když se rozhodnu sem nìco napsat, tak ze dvou dùvodù : za prvé pøi psaní analýzy a pøi samotném shánìní informací velmi pomáhám pøedevším sám sobì. No a za druhé - pokud už nìkde nìjaké info vyštrachám, tak není dùvod, abych ho nezveøejnil. Je už potom na každém jednotlivci kdo si to pøeète, jestli na to zareaguje, pøípadnì jestli se nechá ovlivnit. Tedy shrnuto - když nìco napíšu a nikdo na to nezareaguje, tak mì to vùbec neštve. Já to napsal hlavnì pro to, že mne to baví. Samozøejmì že jsem potìšen když vidím, že si moji práci pøeèetlo tøeba 100 nebo 200 lidí. Potom i vím, že to nedìlám úplnì zbyteènì a jen a jen pro sebe.
No - a pak je tu druhá vìc - ta otevøenost fóra. Právì proto zde funguje tzv. Profiteam. Což už je užší skupinka lidí, kam se nedostane každý (rozhodnì tedy ne ti zmiòovaní s poètem pøíspìvkù 10, nebo s nic neøíkajícími pøíspìvky) a odkud je také celkem jednoduché vypadnout - protože pravidla pro vstup do Profiteamu a pro udržení se tam jsou daná. Tady a? posoudí ti relativnì novìjší èlenové, jestli jsou s fungováním Profiteamu spokojeni nebo ne. Já sám za sebe mohu øíci, že finanèní zisk z tipù z této sekce je pro mne nemalý.
Takže asi tak - nikdo není nucen do fóra pøispívat. Kdokoliv si mùže ve fóru èíst. Pokud to nìkdo chce brát vážnìji a vìnovat se tomu, tak si toho všimneme a je mu nabídnut vstup do Profiteamu - kde jsou informace a tipy neveøejné.
Tedy závìrem z mého pohledu - pokud nìco napíšu a nikdo na to nereaguje, vùbec mi to nevadí. Tou motivací pro mne døív bylo dostat se do Profiteamu a teï je tou motivací udržet se v nìm.

No Nedo, ja som teraz cital tie predchadzajuce prispevky a musim povedat, ze som vacsinou v duchu suhlasil s kolegami, ktori nie su v profiteame a zaroven prispievaju uzitocnymi informaciami. No ja osobne prispievam len ked mam nieco k veci. Z mojich 51 prispevkov tvori ca 10% clanky, ktorym som venoval niekolko hodin (kazdemu) - cize dokladne analyzy. Zvysok z velkej miery tvoria pripomienky k rozborom inych. Jasne, ze som sa parkrat neudrzal a napisal som nieco, co nepomohlo nikomu ako napriklad, ze by som sa chcel prihlasit do sutaze a tak :wink: .

Avsak precital som tvoj (citovany) prispevok a musim povedat, ze tiez ma prilis nestve ak nikto nic neprida. Teda vlastne stve, ale staci mi malo. Napriklad ak mi niekto napise, ze to co som tam napisal bola dobra praca, mam dobry pocit, ze to nebolo uplne zbytocne.

Zaverom: uvidime, co prinesie cas. Ja spravim vsetko pre to, aby som prispieval castejsie ako doteraz (pokial mozno rozbormi). Skusim si najst cas minimalne na dva poriadne a kvalitne za tyzden. Dufam, ze tym pomozem k rozprudeniu zivota na tomto fore. Kludne si to vsetci odsledujte. Zaroven vyzyvam vsetkych, aby spravili to iste.

A teraz vstavat ak ste pri tom zaspali. Nechcel som nudit. Prajem co najmenej takychto diskusii a viac spokojnosti pre vsetkych.
luboo
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM