Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod luboo » pon říj 25, 2004 7:05

sporttipy píše:Bylo by také dobré tøeba sepsat èekatele na pøijetí do profi aby zaèali ještì více makat a vìdìli že klepají sázkaøské elitì na dveøe.

Tak toto je tiez jeden skvely napad (podla mna). Rad by som vedel (casom), ci sa o mne aspon uvazuje. Nerad by som napriklad o taku sancu prisiel len preto, ze povolim v usili prave vtedy ked je to na spadnutie.
luboo
Host
Host

Příspěvekod Kermit » pon říj 25, 2004 9:37

a je je, jelikoz jsem nemel pristup k netu v nedeli az ted koukam co jsem to tady rozproudil svym prispevkem, nicmene jsem ovsem rad ze k tehle diskusi doslo pokud se veci pohnou lepsim smerem

GL HF
Kermit
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pon říj 25, 2004 13:36

Uff tak to teda bylo poèteníèko. No nezbývá mi než s vámi souhlasit. Asi neplatí èím více uživatelù tím více infa... ba naopak.. Vytisknu si tu diskusi na doma a ještì jednou to proètu. Nìkteré nápady se mi tam líbí a souhlasil bych s nima. Zkusim se nad tim zamyslet jak to udìlat. Každopádnì vìc èíslo jedna je:

1. Zamezit pøístup na forum anonymním uživatelùm.
2. Smazat ty co mìsíc nepøispìli (evt. pøispìli pøíspìvkem tipu: To bylo dobrý info.")
3. Smazat všechny neaktivní.

No uvidíme na co se ještì moje hlava zmùže a co pude technicky vyøešit. :wink:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod excelent » pon říj 25, 2004 13:54

smallbody píše:Uff tak to teda bylo poèteníèko. No nezbývá mi než s vámi souhlasit. Asi neplatí èím více uživatelù tím více infa... ba naopak.. Vytisknu si tu diskusi na doma a ještì jednou to proètu. Nìkteré nápady se mi tam líbí a souhlasil bych s nima. Zkusim se nad tim zamyslet jak to udìlat. Každopádnì vìc èíslo jedna je:

1. Zamezit pøístup na forum anonymním uživatelùm.
2. Smazat ty co mìsíc nepøispìli (evt. pøispìli pøíspìvkem tipu: To bylo dobrý info.")

No uvidíme na co se ještì moje hlava zmùže a co pude technicky vyøešit. :wink:

Ti držim palce :lol:
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod Sebastien » pon říj 25, 2004 14:51

kali píše:Myslim si, ze je zbytecne tady resit osudy nas vsech, co jsme do teto diskuse prispeli. Diskutuji to lide, kteri se nemusi stydet za to co na foru odvadi... Ale nevsiml jsem si ze by zareagoval kdokoliv z tech kterych se to tyka Tedy neaktivni prispevatele...

Je podle mne nekolik reseni:
A) nechat byt jak je
B) neco ve stylu co pise Quinton
C) vytvorit uzamcenou mistnost, kam budou mit vstup jen AKTIVNI tiperi, tedy ti co nejsou v PROFIteamu, ale na foru se aktivne zucastnuji. Protoze nelze prijmout vsechny aktivni uzivatele do PROFI okamzite, to trva dlouho, neni to otazka 2 mesicu... Myslim si, ze profit, ktery ucast v PT prinasi stoji za to pockat.

Tak to tady ètu a zkusím reagovat, protože se øadím spíše mezi ty "neaktivní prispevatele".
Panové musíte si uvìdomit, že jsou v každém oboru profíci, prùmìr a ti co se budou vždy chtít svést. Je jen na vás, jestli chcete toto fórum otevøít i prùmeru (tøeba pro mì). Myslel jsem si, že pro profíky už máte klub a to co je veøejné je "pro dobrý pocit" a samozøejmì je tu i urèitá šance, že si to pøeète nìkdo , kdo má nìjaký zajímavý postøeh nebo informaci, kterou nevíte. Pùvodnì toto téma rozpoutal Kermit, který neuvedl dost dùležité informace, protože byl naštvaný, že na nìj nikdo nereaguje.(Jinak kermit v soutìži ukazuje, že umí) Ale jak mám napøíklad reagovat na Neda když hodí analýzu z Finska, kde je nepøekonatelný, nebo Eric88 ze Španìlska?!? Prostì vím, že ty analýzy jsou skvìlé a pokud náhodou vím, to co neví oni(to snad nejde), tak na to reaguji.Jinak ne.Jsem prostì realista a vím co znám a poznám, když se nìkdo vyzná v nìèem líp. Až bude nìkdo plácat nesmysly, tak na to tøeba zareaguji. Co se týèe psaní pravidelných analýz, tak jsem napø. ze zaèátku psal postøehy k èeskému fotbalu, ale v poslední dobì jsem prostì nemìl èas (moc práce), tak zkrátka nepíši. Samozøejmì mùžu napsat, že dnes vyhraje Libe pøestože je to derby a dvakrát pøedtím splu remizovali.... ale takovou analýzu napíši z hlavy aniž bych se podíval na stránky klubù, sestavy apod. A Kermite pøedminulé kolo jsem tipnul z 5 remíz 4 v èeské lize a nikdo na to nereagoval. A vùbec mi to nevadí, hlavnì že jsem nìkoho tøeba inspiroval.
Takže resumé je takové, že když budu mít èas rád nìco napíši, ale když ne tak hold nebudu nic psát. Nebo když budu mít pocit, že mám období kdy mi to moc nevychází tak vás svých tipù taky radši ušetøím. Jestli mì za takové uvažování chcete vyhodit, mám smùlu. Protože plnit nìjaké kvóty je problematické. Kolik 10 analýz za týden? A kdo bude posuzovat jejich kvalitu? Protože lidi kteøí se rádi jenom vezou urèitì "nìjakých" 10 analýz klidnì napíší.Nebo si budou mìnit uživatele až je vyhodíte.
Myslím, jak už tady nìkdo psal že Profitým je ta odmìna pro opravdové sázkaøe,to že si tady pøeète nìkdo nìjaký tip a sám nic nedá je smutné, ale pokud nechcete toto fórum uzavøít nijak rozumnì øešitelné
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon říj 25, 2004 15:10

to Sebastien:

Víš ono je to o dvojím pohledu který na to asi každý máme. Ty protože moc nepøispíváš na to máš samozøejmì tento názor. Ale na druhou stranu chápu tøeba Kermita, Sporttipyho .... že jsou naštvaní. Sám vím kolik zabere èasu hledání informací jen na ligy o které se zajímám já. Kolik strávím dennì èasu jen ètením klubových stránek atd. A když potom tyto lidi vìdí že pomohli 800 lidem + X anonymním kteøí jim ještì nikdy nepomohli, je to k vzteku.
Samozøejmì je tady PT, ale kdyby jsme vzali do PT každýho kdo má dobré analýzy a cítí se ukøivdìný že z toho nic nemá, byl by tu jen PT kde by bylo 70 (když to pøeženu) lidí kteøí se snaží pøispívat a reagovat a 830 "mrtvých duší". Tím pádem bysme mohli rovnou celé toto fórum uzavøít pro tìch 70 lidí a vyšlo by to nastejno.
Proto se teï snažíme najít asi nej øešení. Nebude to øešení ideální, to je asi jasný, ale musí to být cesta nejmenšího zla.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » pon říj 25, 2004 15:21

Tak já se také pøipojím.....Já sám tu píši infa z více dùvodù...jeden dùvod je, že tím že si to info napíšu získám spoustu pohledù na zápas...když si ten zápas to info projíždím pøijdu na spostu vìcí a hlavnì si udìlám vlastní názor na zápas a mohu vsadit. Když toto udìlám tak také zabiju další mouchu...napíšu info na fórum a možná tím pomùžu i nìkolika lidem. Jediné co mì štve je že se prostì nedá stihnout napsat 10 stejnì kvalitních analíz na každé kolo anglické ligy...tedy pokud do toho dìlám F1 a spoustu dalšího. Když sbírám jednotlivé informace tak mì to zabere spoustu èasu. Možná nìkdo pak napíše on je moderátorem a èlenem profitýmu, ale dìlá tu málo pøíspìvkù do své sekce Anglie...Ale já øíkám nìkdy je ménì více než hodnì....já se pokouším dìlat kvalitní informace na zápasy ve kterých se vyznám a vážnì chci aby to bylo kvalitní. Když pak dopíšu nìjaké info tak jsem zdrcen, když se tam ukáže nìjaký pøíspìvek jako tøeba v tomhle kole...že nìkdo napíše...mám tu na dnešek tutovky...a dá tam 3 zápasy bez èehokoli a nebo když nìkdo napíše souhlasim.....At si píšou co chtìjí, ale hlavnì at to má hlavu a patu...ne jen ano pøesnì tak nebo tenhle dneska vyhraje....ale hlavnì vlastní poznatky a názor....Pak mì tohle dokáže naštvat že se nìkdo veze na mém pøíspìvku, ale sám nic neudìlal......
Honano
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon říj 25, 2004 15:22

smallbody píše:1. Zamezit pøístup na forum anonymním uživatelùm.

Smalle navrhuješ docela podobnou vìc jako já. Souhlasil bych asi s bodem 1 a 3. Bod 2 nemá cenu protože by to mohlo vést k hromadnému registrování nových a nových uživatelù. Podobnou vìc sem prostì nedomyslel a svùj nápad stahuju.

Naopak se mì èím dál tím víc zamlouvá nápad Kaliho, udìlat ještì jednu skupinu. Takovej Profiteam B, kam by byl pøijat po nìjaké dobì dobré práce na fóru každý èlen, který si to zaslouží. Kapacita by mìla být urèitì vìtší než u PT. Zároveò lidi kteøí by tam byli jsou vlastnì blíž k PT než ostatní èlenové na fóru.
Byla by to taková zvláštní hierarchie, ale myslím si že to stojí za zamyšlení.
Na druhou stranu už teï se mi zdá že témat v hlavním menu je mnoho, takže by to asi chtìlo nìjaké kategorie spojit do sebe, protože skupinì tøeba 30 lidí asi nebude staèit jedno vlákno jako v PT.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » pon říj 25, 2004 15:28

quinton píše:
smallbody píše:1. Zamezit pøístup na forum anonymním uživatelùm.

Smalle navrhuješ docela podobnou vìc jako já. Souhlasil bych asi s bodem 1 a 3. Bod 2 nemá cenu protože by to mohlo vést k hromadnému registrování nových a nových uživatelù. Podobnou vìc sem prostì nedomyslel a svùj nápad stahuju.

Naopak se mì èím dál tím víc zamlouvá nápad Kaliho, udìlat ještì jednu skupinu. Takovej Profiteam B, kam by byl pøijat po nìjaké dobì dobré práce na fóru každý èlen, který si to zaslouží. Kapacita by mìla být urèitì vìtší než u PT. Zároveò lidi kteøí by tam byli jsou vlastnì blíž k PT než ostatní èlenové na fóru.
Byla by to taková zvláštní hierarchie, ale myslím si že to stojí za zamyšlení.
Na druhou stranu už teï se mi zdá že témat v hlavním menu je mnoho, takže by to asi chtìlo nìjaké kategorie spojit do sebe, protože skupinì tøeba 30 lidí asi nebude staèit jedno vlákno jako v PT.

PROFITEAM B je urèitì dobrý nápad je to nìco na zpùsob toho co jsem navrhoval tedy skupina èekatelù na pøijetí. Vytvoøilo by se tak zdravé konkurenèní prostøedí,i když je vždy tìžké posoudit kdo by si zasloužil pøijetí více èi ménì.
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pon říj 25, 2004 15:39

Sebastien píše:Tak to tady ètu a zkusím reagovat, protože se øadím spíše mezi ty "neaktivní prispevatele".
Panové musíte si uvìdomit, že jsou v každém oboru profíci, prùmìr a ti co se budou vždy chtít svést. Je jen na vás, jestli chcete toto fórum otevøít i prùmeru (tøeba pro mì). Myslel jsem si, že pro profíky už máte klub a to co je veøejné je "pro dobrý pocit" a samozøejmì je tu i urèitá šance, že si to pøeète nìkdo , kdo má nìjaký zajímavý postøeh nebo informaci, kterou nevíte. Pùvodnì toto téma rozpoutal Kermit, který neuvedl dost dùležité informace, protože byl naštvaný, že na nìj nikdo nereaguje.(Jinak kermit v soutìži ukazuje, že umí) Ale jak mám napøíklad reagovat na Neda když hodí analýzu z Finska, kde je nepøekonatelný, nebo Eric88 ze Španìlska?!? Prostì vím, že ty analýzy jsou skvìlé a pokud náhodou vím, to co neví oni(to snad nejde), tak na to reaguji.Jinak ne.Jsem prostì realista a vím co znám a poznám, když se nìkdo vyzná v nìèem líp. Až bude nìkdo plácat nesmysly, tak na to tøeba zareaguji. Co se týèe psaní pravidelných analýz, tak jsem napø. ze zaèátku psal postøehy k èeskému fotbalu, ale v poslední dobì jsem prostì nemìl èas (moc práce), tak zkrátka nepíši. Samozøejmì mùžu napsat, že dnes vyhraje Libe pøestože je to derby a dvakrát pøedtím splu remizovali.... ale takovou analýzu napíši z hlavy aniž bych se podíval na stránky klubù, sestavy apod. A Kermite pøedminulé kolo jsem tipnul z 5 remíz 4 v èeské lize a nikdo na to nereagoval. A vùbec mi to nevadí, hlavnì že jsem nìkoho tøeba inspiroval.
Takže resumé je takové, že když budu mít èas rád nìco napíši, ale když ne tak hold nebudu nic psát. Nebo když budu mít pocit, že mám období kdy mi to moc nevychází tak vás svých tipù taky radši ušetøím. Jestli mì za takové uvažování chcete vyhodit, mám smùlu. Protože plnit nìjaké kvóty je problematické. Kolik 10 analýz za týden? A kdo bude posuzovat jejich kvalitu? Protože lidi kteøí se rádi jenom vezou urèitì "nìjakých" 10 analýz klidnì napíší.Nebo si budou mìnit uživatele až je vyhodíte.
Myslím, jak už tady nìkdo psal že Profitým je ta odmìna pro opravdové sázkaøe,to že si tady pøeète nìkdo nìjaký tip a sám nic nedá je smutné, ale pokud nechcete toto fórum uzavøít nijak rozumnì øešitelné

Mám úplnì stejný pohled na vìc jako Sebastien. Poèítám se mezi "pøispìvatele" a pøípadní "èumilové" mi vùbec, ale vùbec nevadí. Celé toto je podle mého názoru zbyteèné.
Ke stylu psaní se stavím stejnì jako Honano : když na nìjaké analýze pracuji, tak to dìlám pøedevším pro sebe. Pøi hledání rùzných informací narazím na spoustu vìcí (všechny do analýzy nejdou vepsat) a mám potom svùj pevný pohled na daný zápas. To že potom svoji práci ještì zveøejním - na tom nevidím nic špatného. A to že na ni nikdo nezareaguje - na tom také nevidím nic špatného (pro moje "ego" a pro moji ješitnost mi staèí když vidím, že ji èetlo tøeba 100 nebo 200 lidí). :wink:
nedo
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM