Panèku to se to tady rözjelo to teda koukám! Každopádnì taky napíšu svùj názor na tohle.
Psaní analýz
Mnoho z vás tu píše proè psali analýzi, já to dìlal hlavnì pro lidi a vže mì to bavilo, dìlal jsem to na amerikckou MLS ligu, kde jsem ani nìjakou diskusi neèekal, jenže když jsem napsal preview ve tøech rùzných dnech a nebyla tam ani jedna odpovìï, staèila by ve stylu dobrá práce nebo podobnì tak mì to taky mrzelo, ale je to u všech stejný, zkrátka není žádná motivace! Tak mì to taky pøestalo bavit, a už to nedìlám!
Profiteam nemusím rozebírat to je jasný èlenové profi už tady napsali, nicménì u jednoho nápadu se tady zastavím, ten se mì velice libí! A to zvìøejnit ty lidi o které se profiteam zajímá, a sleduje jejich èinnost více než u normálních uživatelù. Myslím si že je to fér a dobrý nápad! A jsem plnì pro, tak uvidíme jak se k tomu vyjádøí ostatní èlenové profiteamu.
Jinak všiml jsem si že spoustì z Vás kteøí tady píšete pøíspìvky by staèilo aby Vám uživatelé kteøí si vaše preview ètou podìkovali, ale ve druhém pøíspìvku zase píšete že by jste vymazali uživatele kteøí píše jen pøíspìvky typu. Dobrá práce apod. Tak co vlastnì chcete?
Další vìcí je že mazání uživatelù neaktivních èi jen málo aktivních nikam nevede, stejnì když je vymažeme tak se zase zaregistrují a to jim zabere 3 minuty. Takže by mìli pøístup poøád a nemuseli by pøispívat!
ØEŠENÍ:
Pøi psaní tìhlech øádkù, mì napadlo možné øešení. Nemazat uživatele, ale uživatelé, kteøí èasto pøipívají a dìlají preview na rùzné ligy, by mohly pøipívat na main site, tzn. www.profisazkar.com kde by po pøihlášení mohly èíst preview ostatních lidí, kteøí zase píší preview dalším lidem. Zkrátka každej by si vzal na starost jednu 2 ligy a dìlal preview (1 ligu mùže mít i více lidí, alespoò dva rùzné názory). Za to že by dìlali preview by mìly pøístup k ostatním preview.
Samozøejmì by se tam dostali jen èlenové fóra kteøí si to zaslouží, tím by byly neaktivní uživatelé mimo!
Prostì tøeba jako je to na www.bettingadvice.com kde každý na hlavní stránce píše preview na ligu kterou si vybral, ale pøístup jen urèití lidé, kteøí si to zaslouží! Myslím si že by to ani nebylo moc technicky nároèné!
Pod aktuální preview by se vždycky diskutovalo o tom zápase, myslím že by to mìlo úspìch tedy podle mì!
Jediný blbý dùvod je že by se asi o dost zmenšila aktivita tohoto fóra!!!
No to je ode mne tak jsem zvìdavej co vy na to?