V nejblizsich dnech dojde k nekolika zmenam:
Jak uz jsem psal, soutez je predelavana na pocitani yieldu. Hlavni zmena bude ta, ze vstup do souteze bude jen pro aktivni prispevatele na foru.
Verime, ze pokud se budou souteze zucastnovat jen ti "vybrani" povede to,
A) k nizsimu poctu a k lepsi kvalite tipu, protoze vy vsichni co na forum prispivate jste, podle meho nazoru, kvalitni tiperi.
V soucasne dobe je v soutezi asi 200 lidi, ale vetsina jen vysavaji forum a soutez, aniz by jakkoliv prispeli na forum.
B) soutez by tak mela lepe splnit svuj hlavni cil - tedy moznost prohlednout si ucelene tipy jednotlivych tiperu, s tim, ze budou eliminovani vsichni ti, kteri sami nic nenabizi.
Mate-li nekdo chut pomahat s vyberem lidi a stat se jednim z "adminu",napiste
Soucasny stav na foru je treba take zmenit. Ja jsem na tom ted byl velmi spatne s casem a moc me mrzi stav do ktereho to upadlo. Jak se zminoval Quinton, byly to krasne casy, jeste pred par mesici, bylo v podstate nemozne precist vsechno co jste sem napsali a to jsem u fora sedel 6-7 hodin. Ted to stihnu a staci mi na to 20 minut
Zakaz vstupu anonymum nevyresi nic, Quinton ma pravdu, z 500 anonymu bude 500 neaktivnich registrovanych clenu.
Pokud by doslo k uzavreni fora, znamenalo by to starost navic - povolovani vstupu, sledovani "zadatelu" atd... Na to, aby tohle slo provest je treba predevsim dostatecneho poctu lidi, kteri si to vezmou na starost.
Prijimani novych clenu by se teoreticky dalo resit skrz "verejnou cast" fora, kam by prispivali jen
novacci a pokud by napsali 1.kvalitni analyzu sli by dal, s tim, ze musi stejnym zpusobem pokracovat i closed sekci - pokud ne, vyleteli by.
Jenze tohle vsechno vyzaduje nekolik lidi, kteri na to budou dohlizet.
Zacnu sam u sebe a pokusim se prispivat jako jeste pred pulrokem... doufam, ze nebudu jediny