Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod -=Ondra=- » úte pro 21, 2004 21:43

Jsem tu kratce a posledni dobou travim vic volnyho casu tady a na ostatnich, pro sazeni, vhodnych strankach...

Zatim jsem toho moc neprispel.... ale snazim se ucit z prispelych prispevku a zaroven je porovnavat se statistikama a jinejma zdrojema. Bohuzel nemohu sledovat mnoho zapasu ktere chodi na kabel tv (ct1+ct2+nova+prima moc nedavaj) a tak muj jedinej zdroj je internet. Rad bych do budoucna psal vic shrnuti nez tomu bylo dosud ale pouze hodnotne veci, jinak by to nikomu neprinaselo uzitek.

Pokud by se diskuzni 4um zavrelo jak to bude s soucasne prihlasenejma clenama?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod PEX » stř pro 22, 2004 9:30

PØÍSPÌVEK SMAZÁN MODERÁTOREM

PEXi, umíš jen urážet ostatní a v tomto pøíspìvku hrubì urážíš i toto fórum samotné.
Nechápu o co ti jde ale už døíve jsem došel k závìru, že jsi z jiného fóra a sem jsi pøišel s jediným úkolem - co nejvíce zde škodit. Budu se snažit ti to znepøíjemòovat a VŠECHNY tvé pøíspoìvky budu od teï mazat.

moderátor
PEX
Host
Host

Příspěvekod libivs » stř pro 22, 2004 10:00

Mimo temy: Zelam vsetkym

STASTNE A VESELE VIANOCE

&

Vela uspechov pri tipovani v Novom roku

PF 2005
libivs
Host
Host

Příspěvekod quinton » stř pro 22, 2004 12:29

-=Ondra=- píše:Jsem tu kratce a posledni dobou travim vic volnyho casu tady a na ostatnich, pro sazeni, vhodnych strankach...

Zatim jsem toho moc neprispel.... ale snazim se ucit z prispelych prispevku a zaroven je porovnavat se statistikama a jinejma zdrojema. Bohuzel nemohu sledovat mnoho zapasu ktere chodi na kabel tv (ct1+ct2+nova+prima moc nedavaj) a tak muj jedinej zdroj je internet. Rad bych do budoucna psal vic shrnuti nez tomu bylo dosud ale pouze hodnotne veci, jinak by to nikomu neprinaselo uzitek.

Pokud by se diskuzni 4um zavrelo jak to bude s soucasne prihlasenejma clenama?

Pokud by se forum opravdu uzavøelo, byli by vybráni jen èlenové kteøí pravidelnì pøispívali. Nabírání nových èlenù bychom museli nìjak doladit.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » stř pro 22, 2004 16:46

Ja bych byl taky pro uzavreni fora a vyber clenu, ostatne nevim treba bych ani ja nebyl v prvni vlne uzavrenyho fora, zas tak aktivni nejsem, ale preci jen takhle uz to dal nejde. Ovsem to nabirani clenu taky nevim ja vyresit, je to dost osemetna vec, aby to neslo lehce obejit a zaroven aby ti skutecne aktivni se do fora mohli dostat...
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » stř pro 22, 2004 18:06

Strenght píše:Ja bych byl taky pro uzavreni fora a vyber clenu, ostatne nevim treba bych ani ja nebyl v prvni vlne uzavrenyho fora, zas tak aktivni nejsem, ale preci jen takhle uz to dal nejde. Ovsem to nabirani clenu taky nevim ja vyresit, je to dost osemetna vec, aby to neslo lehce obejit a zaroven aby ti skutecne aktivni se do fora mohli dostat...

je to pekne ale nejake uzavirani je k nicemu maximalne bych zamezil pristupu anonymnim uzivatelum...
ani profi team nevim jestli je to prave... jsou tu lidi kteri prispivaj vetsinou do profi a v obycejne sekci maximalne nekomu vynadaji... tak to je pro to aby se lidi znechutili to prave orechove...
pokud nekdo chce vylozene soukrome forum tak si ho muze zalozit na webzdarma... je to velmi jednoduche....
jedine co by se dalo zvazit je to ze by se podle poctu hodnotnych prispevku zpristupnil bonusovy obsah a ti co bY neprispivali by si ho mohli zaplatit co vy na to ?
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod quinton » stř pro 22, 2004 19:34

to Zirkonxx:
Už to tady opakuji asi po stý. Zamezení pøístupu anonymních èlenù akorát zvýšíš poèet registrací a nebude tady 1000 neaktivních uživatelù ale tøeba 1500.
A jak se nìco rychle neudìlá tak pøestanou pøispívat i ti poslední aktivní a bude konec. :roll:
Jen z hlavy bych tady mohl vyjmenovat dost jmen od kterých sem tady už dlouhou dobu nevidìl žádný pøíspìvek a jejich èlánky byly moc dobré.
Pøed pár mìsíci když sem vlezl na tuto stránku, trvalo mi tøeba i hodinu než sem proèetl všechny nové pøíspìvky. A když sem se sem podíval o 3 hodiny pozdìji, zase to krásnì zežloutlo. Teï to tady doslova zeje prázdnotou.
Podle mì je to dost smutný a takovej konec si tyhle stránky nezasloužej. :cry:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » stř pro 22, 2004 20:05

Tak dìlá se s tím nìco profiteame? proè se do debaty nezapojuje gagin nebo kali ty nejpovolanìjší! :roll:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » stř pro 22, 2004 20:35

quinton píše:to Zirkonxx:
Už to tady opakuji asi po stý. Zamezení pøístupu anonymních èlenù akorát zvýšíš poèet registrací a nebude tady 1000 neaktivních uživatelù ale tøeba 1500.
A jak se nìco rychle neudìlá tak pøestanou pøispívat i ti poslední aktivní a bude konec. :roll:

Jen z hlavy bych tady mohl vyjmenovat dost jmen od kterých sem tady už dlouhou dobu nevidìl žádný pøíspìvek a jejich èlánky byly moc dobré.
Pøed pár mìsíci když sem vlezl na tuto stránku, trvalo mi tøeba i hodinu než sem proèetl všechny nové pøíspìvky. A když sem se sem podíval o 3 hodiny pozdìji, zase to krásnì zežloutlo. Teï to tady doslova zeje prázdnotou.
Podle mì je to dost smutný a takovej konec si tyhle stránky nezasloužej. :cry:

hele o zmenu se snazim bohuzel spravce nejsem a budoucnost mi taky neni lhostejna... snad proto delam hlavni stranku.. ale než jsem si to vyøval to bolelo..

jinak apeluji na gagina udelej to zamezeni pristupu anonymum nebo to udelam sam a bude opet boure na hladine sklenice vody...

Jinka budeme se muset snazit prispivat vsichni aby jsme sli prikladem ja sice nenapisu skoro nic ale trebas neco ze me vyleze :oops:
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod kali » stř pro 22, 2004 23:13

V nejblizsich dnech dojde k nekolika zmenam:

Jak uz jsem psal, soutez je predelavana na pocitani yieldu. Hlavni zmena bude ta, ze vstup do souteze bude jen pro aktivni prispevatele na foru.

Verime, ze pokud se budou souteze zucastnovat jen ti "vybrani" povede to,

A) k nizsimu poctu a k lepsi kvalite tipu, protoze vy vsichni co na forum prispivate jste, podle meho nazoru, kvalitni tiperi.
V soucasne dobe je v soutezi asi 200 lidi, ale vetsina jen vysavaji forum a soutez, aniz by jakkoliv prispeli na forum.

B) soutez by tak mela lepe splnit svuj hlavni cil - tedy moznost prohlednout si ucelene tipy jednotlivych tiperu, s tim, ze budou eliminovani vsichni ti, kteri sami nic nenabizi.

Mate-li nekdo chut pomahat s vyberem lidi a stat se jednim z "adminu",napiste

Soucasny stav na foru je treba take zmenit. Ja jsem na tom ted byl velmi spatne s casem a moc me mrzi stav do ktereho to upadlo. Jak se zminoval Quinton, byly to krasne casy, jeste pred par mesici, bylo v podstate nemozne precist vsechno co jste sem napsali a to jsem u fora sedel 6-7 hodin. Ted to stihnu a staci mi na to 20 minut :cry:

Zakaz vstupu anonymum nevyresi nic, Quinton ma pravdu, z 500 anonymu bude 500 neaktivnich registrovanych clenu.

Pokud by doslo k uzavreni fora, znamenalo by to starost navic - povolovani vstupu, sledovani "zadatelu" atd... Na to, aby tohle slo provest je treba predevsim dostatecneho poctu lidi, kteri si to vezmou na starost.
Prijimani novych clenu by se teoreticky dalo resit skrz "verejnou cast" fora, kam by prispivali jen novacci a pokud by napsali 1.kvalitni analyzu sli by dal, s tim, ze musi stejnym zpusobem pokracovat i closed sekci - pokud ne, vyleteli by.

Jenze tohle vsechno vyzaduje nekolik lidi, kteri na to budou dohlizet.

Zacnu sam u sebe a pokusim se prispivat jako jeste pred pulrokem... doufam, ze nebudu jediny :P
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM