ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gagin » čtv bře 24, 2005 13:50

Zkusím se taky trochu vyjádøit.

Osobnì sázím tikety s kurzem pøes 3.

Jelikož potom staèí aby vyšly 3 tikety z 6 a je hezký plus. Kdežto kurzy na tiketech kolem dvou mì dlouhodobì zkrátka nepøinášeli zisk.

Asi pøed mìsícem jsem zaèal praktikovat tento systém a jsem nadmíru spokojen.

Ale sázením se neživým.

:wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod ARMIK1 » čtv bře 24, 2005 16:55

Zdravicko ,... jenom sem chtel poprosit GAGINa , jestli by nemohl bliz formulovat jeho system s kursem nad 3,.dekuju :wink:
ARMIK1
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv bře 24, 2005 16:57

ARMIK1 píše:Zdravicko ,... jenom sem chtel poprosit GAGINa , jestli by nemohl bliz formulovat jeho system s kursem nad 3,.dekuju :wink:

Myslim ze chtel jen rici ze se snazi, aby mel AKOvku s kurzem nad 3.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » čtv bře 24, 2005 18:22

Ano nic bližšího jsem tím nemyslel, jen zkrátka že se snažím dávat tikety s kurzem více jak 3. Podle mì je to lepší než sázet tikety s kurzama 2. Každej si totiž øekne že trefit kurz 2 prostì musí každej ale není tomu tak i já jsem se o tom pøesvìdèil. Jak jsem psal už asi mìsíc se snažím na své tikety dávat celkový kurz pøes 3. Tikety mi vycházejí stejnì jako pøedtím s tím rozdílem že ted vyhrávám více. Vìtšinou se jedná o jeden zápas navíc který pøidám ke kurzu 2 a rázem je kurzik 3... :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv bře 24, 2005 18:43

2Gagin: S tym nazorem se maximalne ztotoznuju... u me se stavalo to samy... jen jeden rozdil ze si solo s kurzem 2 dam samotny, kdyz mam k tomu zapasu hodne velkou duveru (protoze uz mi takhle jeden pridanej zapas parkrat vypalil rybnik...urcite vis o cem mluvim).
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » čtv bře 24, 2005 18:58

-=Ondra=- píše:2Gagin: S tym nazorem se maximalne ztotoznuju... u me se stavalo to samy... jen jeden rozdil ze si solo s kurzem 2 dam samotny, kdyz mam k tomu zapasu hodne velkou duveru (protoze uz mi takhle jeden pridanej zapas parkrat vypalil rybnik...urcite vis o cem mluvim).

V tomto pøípadì s tebou souhlasím zase já, jelikož se obèas najde i hezký info, je škoda k tomu dávat nìjaký zbyteèný zápas navíc. :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Ja se tim zivim

Příspěvekod monkei » sob čer 11, 2005 10:34

Ahoj,

ptali jste se, jestli je tady nìkdo, kdo se sázením živí. Ano, živím se ním (i když mám ještì práci), ale sázky jsou více než polovinou mých pøíjmù.

Vydìlávám si sázením 15.000,-- Kè mìsíènì. Nemám dobré tipy, ve sportu se totiž témìø nevyznám. Používám metodu postupného navyšování pøesnì a preciznì matematicky vypoèítanou.

Každý den jdu do sázkovky a vsadím jeden zápas s kurzem dva. Dávám výhradnì a domácí. (Když jsem tento systém realizoval s menším kapitálem, perfektnì mi posloužila terna dne od Fortuny, teï se dají použít vždy dva první dny)

A jak na to? První den svého systému vsadím 550,-- Kè. Když to vyjde, vyhraju 1.100,-- což dá èistý zisk 500,-- (po odeètení vsazených penìz a manipuláku). Když to vyjde, procedura se opakuje, další den tedy vsadim opìt za 500. Atd. Když to náhodou nevyjde, vsadím 1.600,--. To je èástka, z níž mi výhra zajistí pokrytí nákladù na tiket i na minulý nevyšlý a zároveò zisk ve výši onìch pìti set na den (vyhraju totiž 3.200, náklady na tikety byly 1.600 + 550 + manipuláky, což je 210 Kè. A to co zbyde po vydìlení dvìma dá 500 - neboli 500 na den).

Dál to pokraèuje stále stejnì. Vyjde-li sázka za 1.600, dálší den dávám zase za 500 (vracím se na zaèátek pyramidy). Když to nevyjde, dávám 3.900,--, což je opìt èástka, která zajistí pokrytí nákladù za pøedchozí prohrané tikety a zárovrò èistý zisk pìti set koru na den.

Na tomto systému je vynikající to, že je prostì daný pøesný denní výdìlek, který je, a? vyhrajete, nebo ne. Mì staèí, aby vyšel každý pátý tiket (o jednom záspase s kurzem 2). Samozøejmì s vyšším kapitálem je potom možné mít vìtší jistotu (napø. že staèí, aby vyšel každý sedmý tiket), anebo jít na vìtší denní zisk. Je to perfektní zpùsob, jak vydìlat peníze.

Pro úplnost uvádím zde propoèítanou tabulku:

Vsadím Vyhraju Celkový stav pøi prohøe
550 1.100 605
1.600 3.200 2.360
3.900 7.800 6.655
8.700 17.400 16.225
18.700 20.570 36.795

Takže pokud máte kapitál 37 tisíc, mùžete mít pøíjem 15.000 mìsíènì. (neboli za dva mìsíce si mùžete dovolit jít na dvojnásobný zisk - 30.000 mìsíènì (litr na den) atd., takže za rok jste milionáøi).

Mìjte se hezky! Jestli máte nìjaké námitky nebo dotazy, rád zodpovím. Pokud chcete uzpùsobit tabulku (chcete vìtší jsitotu, nebo vìtší dennjí zisk), také rád pomohu!

GL!
monkei
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » sob čer 11, 2005 11:04

Pìkný nesmysl a cesta rovnou do pekel!!!!! :evil:

Martingale systém jsme tady už øešili nìkolikrát a je to F.ck.

Pìkný problém mùže nastat když Ti nevyjde 5,6, nebo i více tipù po sobì. No a vzhledem k tomu, že jak píšeš ve sportu se témìø nevyznáš, tak toto Tì mùže potkat velmi brzo. To Ti potom ten kapitál 37000 moc dlouho nevydrží.

Neøíkám, že lžeš nebo nìco takového. mùžeš mít štìstí a tento systém Ti mùže chvíli vydržet. Ale cesta do pekel je zde velmi rychlá a témìø nevyhnutelná....
Píšu to spíš jako protinázor , pokud by Tvé vìty nìkomu zaèínajícímu uèarovaly....

Pøeji GL, ale práci si radìj drž.....
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » sob čer 11, 2005 11:16

monkei, pokud se tímhle zpùsobem sázení živíš, tak jsi pracdìpodobnì nejš?astnìjší èlovìk na svìte, protože si nedovedu pøedstavit nikoho, kdo by tímhle zpùsobem po roce totálnì nezkrachoval...
jak píše hobbybet - Martinagle je dlouhodobì naprosto nepoužitelný

GL
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » sob čer 11, 2005 11:23

jj, taky souhlasím...

je to sice opravdu 100 procentní zisk, ale...

je potøeba hodnì nervù pøi nìkolikati prohrách za sebou a navíc je potøeba hodnì penìz pro právì tyto pøípady!
A teï otázka! Když máš hodnì penìz pro tyto pøípady, tak proè vùbec sázíš? Vykašli se na to ne?

Nejlepší sázení je takový, kdy za malý vklad získáš velkou výhru... A to tady není!
brumla83
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady