od monkei » sob čer 11, 2005 10:34
Ahoj,
ptali jste se, jestli je tady nìkdo, kdo se sázením živí. Ano, živím se ním (i když mám ještì práci), ale sázky jsou více než polovinou mých pøíjmù.
Vydìlávám si sázením 15.000,-- Kè mìsíènì. Nemám dobré tipy, ve sportu se totiž témìø nevyznám. Používám metodu postupného navyšování pøesnì a preciznì matematicky vypoèítanou.
Každý den jdu do sázkovky a vsadím jeden zápas s kurzem dva. Dávám výhradnì a domácí. (Když jsem tento systém realizoval s menším kapitálem, perfektnì mi posloužila terna dne od Fortuny, teï se dají použít vždy dva první dny)
A jak na to? První den svého systému vsadím 550,-- Kè. Když to vyjde, vyhraju 1.100,-- což dá èistý zisk 500,-- (po odeètení vsazených penìz a manipuláku). Když to vyjde, procedura se opakuje, další den tedy vsadim opìt za 500. Atd. Když to náhodou nevyjde, vsadím 1.600,--. To je èástka, z níž mi výhra zajistí pokrytí nákladù na tiket i na minulý nevyšlý a zároveò zisk ve výši onìch pìti set na den (vyhraju totiž 3.200, náklady na tikety byly 1.600 + 550 + manipuláky, což je 210 Kè. A to co zbyde po vydìlení dvìma dá 500 - neboli 500 na den).
Dál to pokraèuje stále stejnì. Vyjde-li sázka za 1.600, dálší den dávám zase za 500 (vracím se na zaèátek pyramidy). Když to nevyjde, dávám 3.900,--, což je opìt èástka, která zajistí pokrytí nákladù za pøedchozí prohrané tikety a zárovrò èistý zisk pìti set koru na den.
Na tomto systému je vynikající to, že je prostì daný pøesný denní výdìlek, který je, a? vyhrajete, nebo ne. Mì staèí, aby vyšel každý pátý tiket (o jednom záspase s kurzem 2). Samozøejmì s vyšším kapitálem je potom možné mít vìtší jistotu (napø. že staèí, aby vyšel každý sedmý tiket), anebo jít na vìtší denní zisk. Je to perfektní zpùsob, jak vydìlat peníze.
Pro úplnost uvádím zde propoèítanou tabulku:
Vsadím Vyhraju Celkový stav pøi prohøe
550 1.100 605
1.600 3.200 2.360
3.900 7.800 6.655
8.700 17.400 16.225
18.700 20.570 36.795
Takže pokud máte kapitál 37 tisíc, mùžete mít pøíjem 15.000 mìsíènì. (neboli za dva mìsíce si mùžete dovolit jít na dvojnásobný zisk - 30.000 mìsíènì (litr na den) atd., takže za rok jste milionáøi).
Mìjte se hezky! Jestli máte nìjaké námitky nebo dotazy, rád zodpovím. Pokud chcete uzpùsobit tabulku (chcete vìtší jsitotu, nebo vìtší dennjí zisk), také rád pomohu!
GL!