-=Ondra=- píše:Pristi kolo vidim takto:
Podle mne vypadne bud:
52%...........Hudèek
25%...........Bende
18%...........Horvath
05%...........Gaba
Hudcek neni typ, ktery by se na super-star hodil. Jeho vek je moc vysoky, hlas a barva hlasu spis "ze stare skoly". Fandy ma, ale spis bych rekl ze ne tolik u teenageru. Teen-pipinky jsou podle me nejvice hlasujici v soucasne dobe v teto soutezi. Takze ZA NORMALNICH okolnosti bych dal na vypadnuti Hudceka 7/10 jenze je tu jeden fakt, ktery me dost znepokujuje a ktery muze sazku ovlivnit. Muze ji ovlivnit bud POZITIVNE nebo NEGATIVNE. Tento fakt je uraz, ktery Hudcekovi privodila tato, s prominutim, debilni soutez a podle zprav, ktere jsem cetl, by mel mit zlomene dva obratle. Kamarad mel zlomeny jeden obratel a nemohl 3 mesice chodit BEZ korzetu a NEMOHL sedet!!! Hudcek si tam sedi a dokonce NEMA ANI KORZET, coz se mi zda DOST podivne a rekl bych ze jeho zraneni neni TAK vazne! Jak jsem psal toto zraneni muze ovlivnit jeho vyhozeni. Kdyby nebyl zranen tak bych ABSOLUTNE nepochyboval ze vypadne. Takhle to muze hrat negativni roli, protoze lidi s nim souciti a spis mu poslou hlas aby ho videli v dalsim kole. Muze to mit ale OPACNY vliv... budou mu chtit ukoncit trapeni a protoze si uvedomi, ze stejne NEMA sanci vyhrat, tak mu hlas neposlou. Zaroven mu tak podle me pomuzou, protoze se posledni dve kola s tim zranenim vylozene uz premaha a jeho vykon je take ovlivnen tim ze se nemuze hybat.
Celkove me jeho zraneni srazilo duveru na 6/10, ale porad myslim ze je to dost vysoka duvera a ja si to nejspis vsadim. Jeste jsem se nedival na kurzy, ale do stredy to skouknu a uvidim jak moc to pro mne bude value....
HUDCEK >kick-out< 6/10
GL!
TIP OK
---> to je supr!! To je lepsi nez tipovat sportovni udalosti...
Bohuzel se mi zda, ze z toho co jsem vcera slysel, by mohl v pristim kole vypadnout Vlasta Horvath... Me se jeho vcerejsi "performance" moc nelibilo. Jak uz jsem psal minule me neco nesedi v jeho hlase a vcera se to co mi nesedi projevilo v tom ze se mi proste nelibil... az sem se zacal bat aby nevypadl spis on nez Hudcek... nakonec ale vse zkoncilo OK...
Chtel jsem se zeptat jednu vec... Jde se nejak dostat k cislum kolik kdo dostal SMS a volani? Minuly rok jsem to nekde nasel, ale nehle rok jsem patral, ale nevypatral... Predpokladam ze SK k temto cislum maj pristup a podle toho take šíbují s kurzama...