SuperStar 2

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Kdo zvítìzí ve finale?

Gaba Al Dhaba
13
41%
Vlasta Horvath
9
28%
Petr Bende
8
25%
Michal Hudcek
2
6%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 30, 2005 12:46

-=Ondra=- píše:Pristi kolo vidim takto:

Podle mne vypadne bud:
52%...........Hudèek
25%...........Bende
18%...........Horvath
05%...........Gaba

Hudcek neni typ, ktery by se na super-star hodil. Jeho vek je moc vysoky, hlas a barva hlasu spis "ze stare skoly". Fandy ma, ale spis bych rekl ze ne tolik u teenageru. Teen-pipinky jsou podle me nejvice hlasujici v soucasne dobe v teto soutezi. Takze ZA NORMALNICH okolnosti bych dal na vypadnuti Hudceka 7/10 jenze je tu jeden fakt, ktery me dost znepokujuje a ktery muze sazku ovlivnit. Muze ji ovlivnit bud POZITIVNE nebo NEGATIVNE. Tento fakt je uraz, ktery Hudcekovi privodila tato, s prominutim, debilni soutez a podle zprav, ktere jsem cetl, by mel mit zlomene dva obratle. Kamarad mel zlomeny jeden obratel a nemohl 3 mesice chodit BEZ korzetu a NEMOHL sedet!!! Hudcek si tam sedi a dokonce NEMA ANI KORZET, coz se mi zda DOST podivne a rekl bych ze jeho zraneni neni TAK vazne! Jak jsem psal toto zraneni muze ovlivnit jeho vyhozeni. Kdyby nebyl zranen tak bych ABSOLUTNE nepochyboval ze vypadne. Takhle to muze hrat negativni roli, protoze lidi s nim souciti a spis mu poslou hlas aby ho videli v dalsim kole. Muze to mit ale OPACNY vliv... budou mu chtit ukoncit trapeni a protoze si uvedomi, ze stejne NEMA sanci vyhrat, tak mu hlas neposlou. Zaroven mu tak podle me pomuzou, protoze se posledni dve kola s tim zranenim vylozene uz premaha a jeho vykon je take ovlivnen tim ze se nemuze hybat.

Celkove me jeho zraneni srazilo duveru na 6/10, ale porad myslim ze je to dost vysoka duvera a ja si to nejspis vsadim. Jeste jsem se nedival na kurzy, ale do stredy to skouknu a uvidim jak moc to pro mne bude value....

HUDCEK >kick-out< 6/10

GL!

TIP OK

---> to je supr!! To je lepsi nez tipovat sportovni udalosti... :lol: :lol:

Bohuzel se mi zda, ze z toho co jsem vcera slysel, by mohl v pristim kole vypadnout Vlasta Horvath... Me se jeho vcerejsi "performance" moc nelibilo. Jak uz jsem psal minule me neco nesedi v jeho hlase a vcera se to co mi nesedi projevilo v tom ze se mi proste nelibil... az sem se zacal bat aby nevypadl spis on nez Hudcek... nakonec ale vse zkoncilo OK...

Chtel jsem se zeptat jednu vec... Jde se nejak dostat k cislum kolik kdo dostal SMS a volani? Minuly rok jsem to nekde nasel, ale nehle rok jsem patral, ale nevypatral... Predpokladam ze SK k temto cislum maj pristup a podle toho take šíbují s kurzama...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Komárek Martin » pon kvě 30, 2005 13:16

pìkné - blahopøeji... :wink:
dostat se k tomu poètu SMS by bylo asi terno!
Komárek Martin
Member
Member

Příspěvekod brumla83 » pon kvě 30, 2005 14:20

Mrknìte sem...

http://www.superstar.cz

Tady bylo hlasování, kdo komu poslal, nebo by poslal hlas. Ale toto kolo, kdy vypadl Hudèek, tu hlasování právì že nebylo. Možná, že to schválnì už zastavili. Skoda.
Ale v minulých kolech to vìtšinou sedìlo...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod yueh » pon kvě 30, 2005 16:02

brumla83 píše:Mrknìte sem...

http://www.superstar.cz

Tady bylo hlasování, kdo komu poslal, nebo by poslal hlas. Ale toto kolo, kdy vypadl Hudèek, tu hlasování právì že nebylo. Možná, že to schválnì už zastavili. Skoda.
Ale v minulých kolech to vìtšinou sedìlo...

No, ja myslim, ze ty hlasovani a ankety.. kdo koho volil.. se ve skutecnosti moc lisit od vysledku oficialniho sms hlasovani nebudou. Vlasta a Gaba v poslednich kolem vzdy byli s velkym naskokem pred ostatnimi, takze pro me jasny dalsi vypadavajici je Petr Bende. Jediny problem bych videl ve fanouscich Hudceka.. je otazka, kam se presunou... a jestli neposili Bendeho. Nicmene pro me jde dalsi kolo ven jednoznacne Bende... No a ve finale uvidime kdo s koho.. ja budu fandit Gabine, protoze ji mam vsazeno uz od zacatku za docela vysoky vklad :)
yueh
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř čer 01, 2005 18:38

Chtel jsem se optat jak se vyhodnocuji ty duely(KDO LEPE) co vypisuji SK?

Treba:
S2/AL DHABBA-HORVATH 5. 6. 20:00 - 1.65 - - - 2.00

1.65 na Gabu ze bude lepsi nebo ze bude mit vice hlasu?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » stř čer 01, 2005 18:54

-=Ondra=- píše:Chtel jsem se optat jak se vyhodnocuji ty duely(KDO LEPE) co vypisuji SK?

Treba:

podle me je to sazka na to, kdo postoupi dal... (hlasy se asi oficialne nezverejnuji) ...takze Gaba se musi dostat dal v soutezi nez Horvath... :)
yueh
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř čer 01, 2005 20:00

yueh píše:
-=Ondra=- píše:Chtel jsem se optat jak se vyhodnocuji ty duely(KDO LEPE) co vypisuji SK?

Treba:

podle me je to sazka na to, kdo postoupi dal... (hlasy se asi oficialne nezverejnuji) ...takze Gaba se musi dostat dal v soutezi nez Horvath... :)

To neni spatna sazka.... bud vypadne Horvy ted nebo pristi kolo :lol:

2-yueh- btw nechces si dat ten starej avatar? Uz jsem na nej byl nejak zvyklej a tenhle me vzdycky vydesi... :lol: :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » stř čer 01, 2005 21:48

-=Ondra=- píše:
yueh píše:

Treba:

To neni spatna sazka.... bud vypadne Horvy ted nebo pristi kolo :lol:

2-yueh- btw nechces si dat ten starej avatar? Uz jsem na nej byl nejak zvyklej a tenhle me vzdycky vydesi... :lol: :lol:

no, nevim... rek bych, ze je spousta lidi, kterym Gaba vylozene vadi.. tak aby ve finale nehlasovali proti ni... jinak z meho okoli... co kdo kdy posilal, tak Horvathovi.. no, kazdopadne, jak jsem psal... pro me je ted jasnej Bende out...

jo, mas recht,.. ten avatar desi i me... :lol: ale pote, co jsem videl Sin city... no, radsi ho zmenim,.. abych nikoho nedesil :lol:
yueh
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát čer 03, 2005 11:42

yueh: Jaky jsi mel kurz kdyz si sazel VITEZ Gaba?

Btw tenhle avatar je proste supr :-D
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » pát čer 03, 2005 11:56

-=Ondra=- píše:yueh: Jaky jsi mel kurz kdyz si sazel VITEZ Gaba?

Btw tenhle avatar je proste supr :-D

mel jsem kurz 4.00... sazel jsem to v tipaci jeste pred tema druhyma sancema (jak postoupila Peterkova a Foret), pak to slo jeste na 5.00 (no, mel jsem jeste pockat),... ale zacinam se bat pomalu Horvatha :evil:

jinak, vcera jsem poprve kouknul na kurzy na vypadnuti ted v nedeli.. a docela mi to vyrazilo dech... ze Bende ma ten kurz tak vysoko! cekal bych maximalne nejakych 1.8-1.9 :shock: No, uvidime, kam se presunou "Hudcekovci", ale 2.35, to si musim vsadit...
:P
yueh
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady