ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Re: pro monkei

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 22:19

brumla83 píše:Myslíš tu ruletu? To už tady bylo øeèený... 50:50 (bez 0), jinak myslím 18/37 * 100 = 48,6 procent je pravdìpodobnost padnutí nìjaké barvy, kromì té nuly.

Neboli pravdìpodobnost padnutí nuly je 51,4 %. ?

Pravdìpodobnost padnutí nìjaké barvy je 97,2 %.

Pravdìpodobnost padnutí urèité barvy je 48,6 %.

Nevím, možná jsi se jenom v rychlosti pøepsal, nechci tady slovíèkaøit, to potom sory za tento pøíspìvek. Anebo sis fakt myslel, že pravdìpodobnost že padnì nìjaká barva je 48,6 %...
monkei
Host
Host

Příspěvekod Arkan » stř čer 15, 2005 22:20

http://www.tipsport.cz/VYSLEDKY/los_saz ... AT_RUL.LST
toto je archiv losovaní rulety a hned z kraje, jak sem se podíval od 24.5 do 31.5 tohoto roku jsou ve tøetím tahu sudá èísla 7x za sebou......tipsport losuje pod dohledem notáøe a pravdìpodopnost že padne ten tip co vsadíš je mnohem vìtší než u fotbalu,kde jsou tøi možné výsledky....tak už se zamysli :shock: znám X lidí co dìlali to co ty a všichni po nìjakém èase všechno prohráli.....
Arkan
Host
Host

Re: :-))

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 22:21

AC_28 píše:preco 1,60???? pretoze uz si vlozil 2100 kacek a a vyhra cini iba 3360!!!!

Protoze tady nejde o to, vyhrat kazdy den dvojnasobek dosud vsazenych penez, ale ziskat urcity cisty denni zisk (v nasem pripade 500 Kè).
monkei
Host
Host

Příspěvekod niels » stř čer 15, 2005 22:26

monkei píše:Dále - ukaž svoje tipy. Není to tak lehké. Jelikož nemám scanner, taže kopie tiketù vám asi neukážu. Zároveò se vìtšinou domù nedostanu døív, než se hraje daný zápas. Takže tip na fórum napsat nemùžu. A posílat SMS? Odkrývat vám své èíslo, když jste proti mì naladìni tak, jak jste? Rád bych se podìlil i o své tipy, ale jak? Kupte mi nìkdo scanner a já vám poøídím kopie všech tiketù a umístím je zde na fórum. Platí?

Ten scanner Ti asi niekto ?ažko kúpi. To, že èlenovia fóra sú tak naladaní voèi Tebe nie je len ich chyba. Myslím že si zaèal ty. Nemusíš zverejòova? svoje èíslo. Myslím, že anonymitu Ti môže zaruèi? admin alebo moderátor. Ak mu pošleš SMS, tak to¾ko èasu si nájde aby to hodil na fórum.
niels
Host
Host

Příspěvekod Arkan » stř čer 15, 2005 22:28

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.tipsport.cz/VYSLEDKY/los_saz ... AT_RUL.LST
toto je archiv losovaní rulety a hned z kraje, jak sem se podíval od 24.5 do 31.5 tohoto roku jsou ve tøetím tahu sudá èísla 7x za sebou......tipsport losuje pod dohledem notáøe a pravdìpodopnost že padne ten tip co vsadíš je mnohem vìtší než u fotbalu,kde jsou tøi možné výsledky....tak už se zamysli znám X lidí co dìlali to co ty a všichni po nìjakém èase všechno prohráli.....
Arkan
Host
Host

Příspěvekod ochechule » stř čer 15, 2005 22:45

NEDARI SE,PROHRAVAM,DLUZIM KAM SE PODIVAM,..monkei tohle chteji slyset,zapomen ze te nekdo bude obdivovat kdyz nahodou vyhrajes. Ja za sebe ti preju co mozna nejkratsi neuspesne serie a VSEM ostatnim at hraji tak jak tomu sami veri a hlavne at jsou v plusu..o)))

DALŠÍ TEXT TOHOTO PØÍSPÌVKU BYL MODERÁTOREM SMAZÁN PRO VULGÁRNÍ A URÁŽLIVÉ ÚTOKY NA UŽIVATELE FÓRA
ochechule
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » stř čer 15, 2005 22:57

monkei píše:
smazak píše:Myslím, že tvùj systém nemá nic speèného s klasickým navyšováním. Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù. Mužstvo A nemá nic spoleèného s mužstvem B. Série se hrajou na ukonèení výhry nebo prohry jednoho mužstva.Myslím, že MLB je nejlepší soutìž na navyšování - ale je tøeba si vybrat mužstvo, které budeš hrát.

Ano, èásteènì máš pravdu. Jenže - sázet stále na jedno mužstvo - to je pro tento systém nevhodné - jelikož nezachovává kontinuitu kurzù. Prostì na to mužstvo je jednou kurz 2,1, ale jindy 1,2. A z tohoto pohledu je nevhodné. A navíc - co když se v tom mužstvu zraní 2 nejlepší hráèi? Pak se pravdìpodobnost, že to mužstvo prohraje 5 zápasù za sebou, samozøejmì zvyšuje.

smazak píše:Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù.

Nevycházím z jiných základù, vycházím z toho, že aèkoli se ve sportu nevyznám, dokážu alespoò každý pátý zápas natipovat správnì. Neboli - pokud se mi jeden den nepovede natipovat dobøe, je pravdìpodobnost, že další den ho správnì tipnu, o nìco vìtší.

Nedávno jsem mìl možnost mluvit s jedním z našich "úhlavních nepøítelù" a to se zkušeným "bookiem", Bìhem našeho zajímavého rozhovoru nìkolikrát zaznìlo z jeho úst spojení "kontinuita kurzù". Já jako sázkaø se mùžu na nìjakou kontinuitu vybodnout, tu potøebuje hlídat hlavnì sázkovka. Jen jsem si na to vzpomìl když ètu argumenty monkei..... Docela dost znalostí o sportovním sázení na èlovìka, který sportu témìø nerozumí :wink:
Myslím, že by stálo zato vážnì tuto diskusi ukonèit a zbyteènì se tady nenechávat vyprovokovat.....

Poslední vìc: Monkei neprosazuji myšlenku aby jsi tady ukazoval svoje tikety. To je každého vìc a soukromí. Jen chci konstatovat , že scaner nepotøebuješ. Vìtšina našich sázkovek má možnost kontroly tiketu na netu. Ale jak píšu je to Tvá vìc a nám po tom mùže být houby. Ale tu story se scanerem já neberu. Napiš tìm co ty tikety chtìjí vidìt, že je jim po tom putna a je to pro mì OK. Ale ne sponzoring scaneru. :wink:
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř čer 15, 2005 23:15

Možná vás teï trochu pøekvapím, ale pro zajímavost jsem se rozhodl podívat na své tikety u Synottipu. Kdo tam sází mùže si zpìtnì vyhledat své sázky.

Provedl jsem revizi svých sázek od 1.1.2005 do 15.6.2005, abych zjistil, kolik jsem mìl nejvíce nevýherních tiketù v øadì za sebou:

18 krát - 1 tiket nevýherní v øadì za sebou
10 krát - 2 tikety nevýherní v øadì za sebou
8 krát - 3 tikety nevýherní v øadì za sebou
2 krát - 4 tikety nevýherní v øadì za sebou
1 krát - 5 tiketù nevýherních v øadì za sebou
1 krát - 6 tiketù nevýherních v øadì za sebou

Navíc u èerné série se 4, 5 a 6-ti nevýherními tikety v øadì jsem hrál VALUE BET - tenisy za kurzy okolo 5.00, Èeského lva za nejlepší film v kurzu 5.00, vítìzsví skokana v letech na lyžích za kurz 15.00 apod.

Systém navyšování sázek ale nepoužívám a rozhodnì nedoporuèuji, protože jednou ta dlouhá èerná série nevýherních tiketù pøijde a pak máte rychle po penìzích!
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv čer 16, 2005 0:10

monkei píše:Kupte mi nìkdo scanner a já vám poøídím kopie všech tiketù a umístím je zde na fórum. Platí?

:lol:

To nam chces scannovat co? Ty tikety, ktery si odevzdal pri vybirani vyhry?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » čtv čer 16, 2005 0:55

monkei píše:...
Dále se zmíním k ruletì. Je jasné, že ta byla zmanipulovaná, jelikož jinak by nikdy nepadla 9x èervená za sebou. Pravdìpodobnost, že padne 9x èervená za sebou je menší, než vyhrát druhý tah ve sportce.
Mimochodem, rád bych zmínil, že ohlednì poèítání pravdìpodobnosti a kombinatoriky mám urèité vzdìlání.

Mozno nejake vzdelanie mas, ale o rulete vies dost malo.
Asi nevies nic o tom, ze ruleta je kontrolovana statnymi uradmi dost prisne, a keby sa manipulovala ruleta (magnety a pod), tak by velmi rychlo tito ludia sli do chladku ako sa hovori...To si nikto nedovoli.
Ale mozno si hral nejaku ciernu ruletu doma s kamaratmi tak potom pardon..
Mafix
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady