Blackjack

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Blackjack

Příspěvekod sporttipy » ned říj 09, 2005 19:46

Obrázek chtìl jsem se zeptat ohlednì této karetní hry, protože jsem o ní na foru nic nenašel. Hrajete jí nìkdo? Je na to nìjaký dobrý systém èi strategie? Hrál jsem to jen na zkoušku na expektu a je to docela primitivní akorát cejtim levárnu v tom, že poèítaè sám generuje ty kombinace tìch karet a tak prostì v tom cejtim, že to maj ty sk ošéfovaný...uvítám jakkékoliv názory a komentáøe
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Raimei » ned říj 09, 2005 19:49

Zkoušel jsem ìnco hrát na sportingbet, ale pøipadalo mi, že poèítaè si dìlal co chtìl on a prostì to udìlal tak, aby nìjak vyhrál.. Jinak DEVRON mi snad promine, že hodím odkaz na jeho stránky, kde je nìjaký systém vysvìtlený..

http://devron.euweb.cz

GL
Raimei
Host
Host

Příspěvekod Devron » ned říj 09, 2005 21:32

Raimei píše:Zkoušel jsem ìnco hrát na sportingbet, ale pøipadalo mi, že poèítaè si dìlal co chtìl on a prostì to udìlal tak, aby nìjak vyhrál.. Jinak DEVRON mi snad promine, že hodím odkaz na jeho stránky, kde je nìjaký systém vysvìtlený..

http://devron.euweb.cz

GL

jj prominu... blackjack na neti je zajimavy...a rozhodne hratelny... ale spis jen pro zabavu nez pro money... je to tvrdy hazard...
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Re: Blackjack

Příspěvekod tublat » pon říj 10, 2005 12:15

sporttipy píše:Obrázek chtìl jsem se zeptat ohlednì této karetní hry, protože jsem o ní na foru nic nenašel. Hrajete jí nìkdo? Je na to nìjaký dobrý systém èi strategie? Hrál jsem to jen na zkoušku na expektu a je to docela primitivní akorát cejtim levárnu v tom, že poèítaè sám generuje ty kombinace tìch karet a tak prostì v tom cejtim, že to maj ty sk ošéfovaný...uvítám jakkékoliv názory a komentáøe

Blackjack dost casto hram na Sportingbet, musim povedat ze sa mi celkom darilo! Dealer v spominanej stavkovej je nastaveny tak, ze kym ma menej nez 17 berie vzdy dalsiu dalsiu kartu, to znamena, ze je dost velka pravdepodobnost ze bude mat bust. (Napriklad dealer ma 15, berie dalsiu kartu, priazniva karta pre neho je 6,5,....eso kym nepriazniva: 7,8,9...kral, cize pomer dobra/zla karta pre dealera je 6/8, a to este nehovorim o tom ked ma 16 bodov.) Pri sedemnastich dealer nikdy neberie dalsiu. Z toho pre mna vyplyvala jedina taktika, a sice, nikdy nemat vela(mnohokrat sa mi stalo, ze som vyhral s trinastimi, kym dealer "tropol"). Takto mi to dost dobre fungovalo, boli dni ked som za tri hodiny klikania vyharal aj 80 eur. No treba mat na to velku trpezlivost.
tublat
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pon říj 10, 2005 17:57

našel jsem ještì jeden zajímavej link http://www.icasina.com/sg_blackjack.php

a tenhle systém docela vychází
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » pon říj 10, 2005 17:59

jinak nevítì nìkdo jaký software pro blackjack používá expekt?
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Vše o BlackJacku

Příspěvekod Hejhula » úte úno 07, 2006 19:43

Hejhula
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady