Trefík

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod sandokan » sob dub 15, 2006 21:34

vyjádøil bych se k trefíku nìkumu se to mùže zdát složité ale když s tímto programem dìlá delší dobu tak je to malina a není špatný zkombinovat trefíka + betting genius ( www.bettinggenius.com) zde je ke stáhnutí ttrial verze
sandokan
Host
Host

Příspěvekod Mordyjan » úte dub 18, 2006 10:00

[quote="sandokan"]vyjádøil bych se k trefíku nìkumu se to mùže zdát složité ale když s tímto programem dìlá delší dobu tak je to malina a není špatný zkombinovat trefíka + betting genius ( www.bettinggenius.com) zde je ke stáhnutí ttrial verze[/quote]

Jsem rád, že to vidíme stejnì. Øekl bych, že tam ještì plno vìcí chybí, vzhledem k jeho databázovým možnostem. Momentálnì se hrabu v demu a vidím, že je to solidní program, který chce ještì dotáhnout dál, díky ochotì autora ihned zavádìt podstatné vìci, což se tak èasto nevidí.

Škoda, že ti momentálnì nemohu poradit s tím nastavením procent, ještì jsem to poøádnì netestoval :wink: .
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

Příspěvekod sandokan » pon kvě 01, 2006 9:08

napište kdo používáte trefíka vaše zkušenosti s tímto programem potøebuji poradit s nastavením filtu nejsem schopen to pochopit
sandokan
Host
Host

Příspěvekod ludanek » pon kvě 01, 2006 10:20

sandokan píše:napište kdo používáte trefíka vaše zkušenosti s tímto programem potøebuji poradit s nastavením filtu nejsem schopen to pochopit

co bys potøeboval vìdìt?
ludanek
Host
Host

Příspěvekod sandokan » pon kvě 01, 2006 11:03

na boèní lištì skupina ZE VŠECH otevøe se okno VŠECHNY TIPY dole je filtr chtìl bych zeptat jestli tento filtr používáš a jestli je k nìèemu dobrej když jsem si to nastavil tak mì to hledalo z obrovského množství zápasù a trvalo to strašnì dlouho a nakonec mnì to nic nevygenerovalo dál bych se chtìl zeptat na nastavení v oknì sport
sandokan
Host
Host

Příspěvekod ludanek » pon kvě 01, 2006 12:30

sandokan píše:na boèní lištì skupina ZE VŠECH otevøe se okno VŠECHNY TIPY dole je filtr chtìl bych zeptat jestli tento filtr používáš a jestli je k nìèemu dobrej když jsem si to nastavil tak mì to hledalo z obrovského množství zápasù a trvalo to strašnì dlouho a nakonec mnì to nic nevygenerovalo dál bych se chtìl zeptat na nastavení v oknì sport

máš staženou novou nápovìdu? http://www.trefik.cz/trefik.chm
tam jsou jednotlivý položky pomìrnì dost podrobnì vysvìtlený

já ten filtr používám snad jen pro odfiltrování zápasù, který se už hrajou...obèas o víkendu když se hraje hodnì zápasù zkouším vyfiltrovat maèe s vysokou prognozou a vysokým kurzem, ale jinak celkovì ho moc nevyužívám, mám Trefíka hlavnì jako zdroj stats, který nemusím pak složitì hledat na netu
jinak lepší je nejdøív nastavit filtr a pak teprv spustit hledání zápasù

do okna sporty sem kouknul snad jen jednou za tìch 9 let co ho mám :D

to sem experimentoval s nastavením tìch šablon pro tipování, ale stejnì sem na žádný výraznì lepší nastavení než tam je nepøišel :)
ludanek
Host
Host

Trefík a uživatelé

Příspěvekod Mordyjan » sob srp 12, 2006 18:15

Zdravím všechny,

prosím Vás o vyjádøení na tento návrh:

Jelikož forum na stránkách Trefiku není po uživatelské stránce zrovna na úrovni, chci se zeptat uživatelù, kteøí jej bìžnì používají, zda by byl zájem o diskusi nad vylepšováním tohoto programu ???.

Jde mi o to, že dle mého názoru je Trefík ještì uživatelsky nedotáhnutý, chybí plno vìcí, které sázkaø èasto používá, prostì ty data která v nìm jsou uložena a samotné možnosti programu jsou využity množná z 60 %.

Rád bych zde diskutoval, resp. poøešil, projednal, zkritizoval :wink: (dle potøeby) veškeré funkce tohoto programu, tak aby se potom mohly "oficiálnì" 8) pøedhodit p. Krausovi na jeho foru k vyjádøení.

Mì osobnì prostì program nabízí tak cca 60% funkcí z toho, co bych ještì potøeboval a to nemluvím o nedotaženém uživatelském prostøedí ve kterém mi pøipadá, že je hodnì nedostatkù èi chyb.

Protože si však nemohu být jistý, zda to není jen mùj dojem èi nìjaká hlubší neznalost programu, rád bych v rámci tohoto fora zjistil pravdu i od ostatních. Samozøejmì žádám jen ty uživatele, kteøí by opravdu zájem nìco na programu vylepšit èi vymìnit zkušenosti s programem.
Mìli by jsme se vyjadøovat k vìcem k aktuální verzi programu (ver.6 ).

A zkusím ještì zjistit zda se dá nìjak, zrušit u daného tématu zobrazování tìch nepodstatných informací, které jen nafukují množství stránek bez jakéhokoliv informaèní hodnoty, prostì nejsem pøítelem ikonek a dalších pitomostí, které zabírají mnoho místa na úkor textu, tzn. potøebných informací pokud dané téma je tvoøeno pøedevším pro informace ne pro obrázky apod..
Staèí nahlédnout hned na
http://www.profisazkar.com/forum/viewto ... sc&start=0

Nic proti Demolishovi ani Brumlovi, ale hned 2 a 4 pøíspìvek zbyteènì "zasírá" forum prázdným místem díky obrázku postavièky a tìch dalších zbyteèností jako jsou :

Pøíspìvky: 294
Bydlištì: Hranice

Pak se není èemu divit, že témata mají desítky stránek :very_mad:

Díky za pøípadané ohlasy
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob srp 12, 2006 18:52

------------------------------------------------------------

Diskutovat o dalších funkcích v programu Trefík zde mùžeme. Mnohem úèinnìjší je zaslat svoje pøipomínky pøímo autorovi. Debatu na stránkách Trefíku neber pøíliš vážnì, uživatelé tohoto programu jsou bìžnì v kontaktu pøímo s panem Krausem prostøednictvím e-mailu nebo telefonu.

Svoje pøipomínky k tenisu jsem panu Krausovi sdìlil a do necelých 14-ti dnù opravil chybné údaje a dodal nová data do sekce Tenis.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

... k napadum vedoucim k vylepseni Trefika

Příspěvekod tenniss » sob srp 12, 2006 19:04

... zaujalo mne, ze v Trefikovi "je hodnì nedostatkù èi chyb" coz se mi nejak nezda, ale pokud vyjmenujes aspon tri nedostatky a tri chyby, tak se rad zapojim do dalsi diskuze nejen o tom ... ale predevsim o napadech vedoucich k jeho vylepseni ...
tenniss
Host
Host

Re: ... k napadum vedoucim k vylepseni Trefika

Příspěvekod Mordyjan » sob srp 12, 2006 20:40

[quote="tenniss"]... zaujalo mne, ze v Trefikovi [b]"je hodnì nedostatkù èi chyb"[/b] coz se mi nejak nezda, ale pokud vyjmenujes aspon tri nedostatky a tri chyby, tak se rad zapojim do dalsi diskuze nejen o tom ... ale predevsim o napadech vedoucich k jeho vylepseni ...[/quote]

Ahoj kolego tenisto :D , no myslím, že spoleènì mùžem ten program ještì vyšperkovat. Nevím jak moc sázíš i jiné sporty (hlavnì fotbal) a jak moc program "upravuješ" k obrazu svému, ale snad bude o èem diskutovat. O tobì coby fandovi tohoto programu nemám pochyb.

Chtìl bych ale znát názory více lidí, protože dva jsou málo.

tady máš pár témat nad kterýma lze diskutovat, nìkteré jsou èistì uživatelské nìkteré ohlednì funkcí, však sám budeš vìdìt co a jak:

1) Ukládání nastavení uživatele - není možné uložit rùzná nastavení do svých souborù (podobné filtrùm), napø. pøi problémech s programem, pro úèely sledování, nebo nìkomu pro odeslání
2) vícenásobná filtrace sloupcù ve všech oknech - není tøeba snad vysvìtlovat, staèí nahlédnout do Excelu jak byto mìlo vypadat.
3)chybí zobrazování kursù samostatnì v hlaním oknì "ze všech" u tøetin, ètvtin , handycapù, 1. a 2. poloèas apod vèetnì patøièných statistik a bilancí .
4) konfigurace barev v programu není doøešená ve všech oknech, nìkde je to natvrdo (pozadí) a nìkde ne apod.
5) mazání èi schování soutìží v hlavním oknì - a? udìlám cokoliv z toho stále se mi objevují soutìže o které nemám absolutnì zájem
6) v hlavním oknì mi chybí filtr - zobrazení pøíležitostí èi spíše soutìží dle výbìru SK a ve stanoveném èase od-do
7) do okna "návrh tiketu" nelze umístit vice sázek na jeden zápas , èasto je lepší si vybrané zápasy a jejich varianty napráskat do jednoho okénka a pak to rozhazovat na tikety dle potøeby, pouhým pøetáhnutím.
8 ) zajímavý je i proces vyhldávání dat v trefikovi, zkus nìkdy sledovta z kolika zápasù trefik vyhledává a kolik jich mùže být vùbec reálné, prostì mi pøipadá, že zde chybí optimalizace rychlosti, ale mohu se mýlit :wink:
8) tvorba vybraných filtrù soutìží je tìžkopádná bez použití CRTL nebo SHIFT zkratek bìžnì dostupných jinde
9) nìjak blbne i filtr pøi naèítání dat z netu, který jaksi nebere v potaz to pøeddfinované
10) abnormálnì dlouho poèítá kombinace u maxikombitiketù, asi špatnì navržený algoritmus.

Staèí jen pár vìcí na zaèátek ???
Mordyjan
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady